Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
A második opening elég érdekes lett, de az első jobb volt jobb hangulata volt.
Itt a második ening jobban tetszik. 20 perc megint 3 nak tűnt.
20 perc és 40nek tűnt xD
A zene nem a legjobb, de az animáció magasan veri az előzőjét. Már csak a diavetítés nem kéne a részbe, mert az nagyon béna.
Ha SAO-t és SNK-t akarjuk összehasonlítani akkor már alapból ég és föld különbségéről van szó, már csak a képi világa és az alapsztori miatt is. De ezt most hagyjuk
Szvsz én úgy gondolom, hogy ha már feltétlenül össze kell hasonlítani az SAO-t és az SnK-t, akkor abban találok hasonlóságot, hogy az elején jól indult, aztán fokozatosan vált egyre vontatottabbá. Az SnK-ban még látok reményt, hátha ez alatt a maradék alig 10 rész alatt még valami hűdenagy goldot kihoznak belőle, és nem lesz olyan lapos, mint az SAO-nak a vége.
Tökéletesen egyetértek az előzővel. Shingeki-nek egy rohadt nagy baja hogy a lassúsága miatt vonatott az egész, ez a történet amit 15rész alatt adtak bele fért volna kb 5 normál részbe. Szvsz, a másik az eltúlzott "epic"-nek szánt jelenetek elég erőltetettek. (eren lecsatintása vagy armin beszéde ilyen volt.)
Ezen kívül ha normális tempóba adaptálnák egy egész jó shounen lenne. Bár beleolvastam a mangájába, és azt kell hogy mondjam egyátalán nem jobb a Claymore-nál.
Az első 5 résznél még azt hittem ,hogy kedvenc lehet :D
A mangát nem olvasom, lehet az anime rontotta el.
A sao vs shingekinél viszont a sao is jobb valamiben, sokkal szebb rajz és animáció.
Shingekiben olyan bénán vannak megrajzolva a fejek, meg azt a vastag körvonalat sem értem a karakterek között, hogy minek kell. A másik meg a sok állókép, néha mintha egy színes, felolvasós mangát néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!