Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
11.rész magyar idő szerint vasárnap hajnalban adják le japánban , ha minden jól megy estére már lesz magyar felirat.
Szerintem mestermű :D A mangát is imádom, de az animéje is nagyon jól meg lett csinálva.
Örülök, hogy nincsen tele sablonokkal, hanem tényleg eredeti, amit létrehoztak. legalábbis én ilyet még nem láttam, de javítsatok ki ha esetleg tévednék és lenne még egy ehhez hasonló anime és manga.
Nem értem az emberek miért akarják összehasonlítani a Shingeki no Kyojin-t az SAO-val mikor teeeeeeljesen más a kettő. A Shingeki no Kyojin véresebb, az SAO meg egy virtuális világot mutat be, ahol harcolnak, de ott pl egy deka vér nincsen. (most itt nem ez a fő problémám, ne értsetek félre) Az SAO jól indult, és annyira szerettem volna, hogyha nem rontják el a sztorit, de a végén olyan lapos lett és borzadály, tele nyállal, hogy kikészültem.
Ne értsetek félre, nőből vagyok, szeretem a romantikát és a komédiát, de ez már sok volt, amit el lehetett rontani azt el is rontottak.
Visszatérve a Shingeki no Kyojin-ra vagy Attack on Titan-ra mindegy hogy nevezzük: Tényéeg jóóó :) És NE keverjük már össze az SAO- t a SNK-val mert annyira más a kettő, hogy már ránézésre is szembetűnik a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!