Animése, szezonbeli kedvenceitek? És kit vártok a kövi szezonból?
Számomra ez a szezon nagyon gyenge volt , pár még őszi szezon óta futó anime lett számomra a legjobb (Sakurasou;Magi) mind 2 8ponton táncol , Zetsuen és RN egyel alatt , a shinsekai-t meg a psychot félba hagytam majd ha kint lesz végig megnézem .
A Következő szezon viszont baromi jónak ígérkezik . Jön a Shingeki no Kyoujin , ami szerintem már most akkora hypot fog kapni mint a sao (bár remélem többet tesz érte mint a sao , ami eladásokon kívül mindenben bukás volt..) ; jön a Devil Survivor 2 aminek a mangájába beleolvastam és nagyon tetszik és jön az Aku no Hana (A gonoszság virága) ; amiről sokat nem tudok , viszont hallottam hogy olyan lessz mint a Mirai Nikki (egyik kedvencem) csak sokkal durvább :D
Ez a 3 amit fő várományos .
Ezen kívül a Nyarlko 2.évadát és az OreImo 2.évadát biztos fogom nézni és a Karneval-t ami ha csalódás lesz , ott néztem utoljára shoujo-t. Illetve még a Kami nomi Zo 3.évad és a DxD 2.évadát , bár ez a 2 kétlem hogy a tavasziban fog futni sajnos . Túlságosan még nem néztem körül , de még van 30 napom , ez a 5 amit én tuti nézek. Akit értekel a teljes lista a tavaszi animékről itt egy link , minden animénél ami 30 napon bellül van visszaszámol : [link]
Heló!
Én már jó ideje várom a Highschool of the Dead-et, egszer csak kijön :D. A Jormungand vége csalódás volt, az nemrég zárult le, továbbra is Koko volt ak edvencem, Kasper testőrcsajával egyetemben. Ja és a Hellsing OVA vége is marha jó volt :).
Amiket várok még, azok a Ghibli filmek, azokból sosem elég. ^^
Remélem ez így belefért a kérdésbe :).
Bele :D
Bár a HoTD még odébb van , ha jól tudom most tért visza a mangája is.
Shingeki no Kyojin és Devul Survivor 2 The Animmation remek,űvel, illetőleg a Suisei no Gargantia is lenyűgöző :)
Arata: The Legend mindenképpen ajánlatos elkezdeni nézni mert hatalmas az anime és a manga is nagyon jó :) Hakkenden szintén egyik nagy kedvencem lett, asszem most júliusban jön majd a 2. évad, amiért nem is kár, hiszen az első évad eléggé sehogyan sem végződött, mindneképpen kell a folytatás, ert a sztori legizgalmasabb részénél hagyták abba az egészet. Illetőleg még a Hataraku Maou-sama is jónak indult, de mostanában eléggé ellaposodott az egész, remélem azért a végén odateszik magukat a szerkesztők és egy jó befejezése lesz :)
Èn szeretem az Oreimo-t :)
De annak valami igen durva a története, ezért a testvérem előtt nem akarom nézni. (érted miért) kínos lenne. Az Oreimo-t én is csajok miatt nézem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!