Tudnatok nekem irni olyan filmeket, amiknek az erteke legalabb annyira jo, mint ezeke, vagy talan meg ezeknel is jobb? Nagyon kivancsi lennek ra. Nektek melyikek a kedvenceitek?
Pillangó hatás / Butterfly Effect
csak ajánlani tudom, de az első részét csak
Az, hogy kinek mi az értékes eltérő lehet. Nekem tetszik néhány a felsoroltakból, de pl. a Tövismadarakkal ki lehetne kergetni a világból is. Én imádom a 22-es csapdáját, vagy a Két nap az élet-et, sőt nagy kedvencem a Brian élete, vagy a Kis vonatrablás-t is!
A Forrest Gump is tetszett.
Egy film szerintem legyen könnyed szórakozás, és lazuljak el rajta.
Hat nekem a Tovismadarak elso 3 resze tetszett leginkább,utánna kicsit már elhuzták...
köszönöm,hogy irtatok,de még szeretnék válaszokat kapni.
Mert sokszor szertnék jó filmet nézni,de az egy lére menőkben nem találok igazi szórakozásra,azok valahogy számomra csak időtöltésre jók...
a felsoroltakból is láttam regebb egy párat:)
Ajanljatok meg nekem!!!
Amerikai história x, Remény rabjai (Stephen King),A nagy hal, Holt költők társasága, Halászkirály legendája, Sweeny Todd, Parfüm, A faun labirintusa, Karib-tenger kalózai, Darkcity
A best of sorozat: Supernatural/ Odaát
Forrest Gump, Számkivetett, Teljes napfogyatkozás, A lányom nélkül soha, Sose halunk meg, Indul a bakterház :)
Betépve, Harcosok klubja, Lolita, Amerikai szépség, Ragyogás...
Donnie Darko,A kísérlet, Legion...
Most csak ennyi jutott eszembe.
Forrest Gump
The Blind Side
Parfüm
Amelie csodálatos élete
A bakancslista
A remény rabjai
Egy gesiha emlékiratai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!