A "Halhatatlanok" című filben kik azok a fazonok a kalitkába bezárva akik le tudják ölni az isteneket?
Mostanában néztem meg a Halhatatlanok című filmet 450mb-os angol nyelvű dvd-rip ben, és nem teljesen világos, hogy kik azok a csávók bezárva abba a kalitkába akik betonvasat rágnak és ugyan olyan sisakjuk van mint az isteneknek csak nem aranyból. Meg a Hyperion hogyan tudná életre kelteni a titánokat és az mire lenne neki jó?
Na meg az sem teljesen tiszta, hogy a végén Zeus fogja magát aztán azokkal a spéci láncokkal beomlasztja az egész hegyet, meg a titánok is
„összetörnek" akkor minek hagyták ott a titánokat porosodni, hátha valki arra jár a varázs íllyal és feltámasztja őket, miért nem rendezték le őket koràbban rendessen?
Naggyából ennyi ami nem világos, egyébként meg szép képekkel operált a film, nekem tetszet.
Köszi, álltalában 720p Bd rippeket szoktam letölteni, eredeti nyelvvel meg felirattal, néha nagyon gyenge tud lenni a szinkron.
Pl.: Transformers és bizony még manapság is eltünik egy-egy efekt a szinkronizálás során.
Most kint vagyok Németben, telóval töltök le, így nem mindegy, hogy mekora egy file.
5gb adatkorlátom van és az se mindegy, hogy hány óra alatt jön le.
Esetleg nem tudnál a kérdésre válaszolni? ;)
Hát az akkor elég gáz! Azt hittem azok a baromi nagy szoborszerű izék a titánok. Ezek inkáb majmok a ketrecben. Meg ha minden igaz a görög mitológiában nem is volt ennyi titán, csak öt asszem.
Ráadásul elég fogyatékossan néztek ki szegények.
Ahhoz képest, hogy az istenek az ő szülötteik....pf
Azért kössz az infót!
Ez egy komoly film, sokkal komolyabb mondanivalóval, mint a megszokott limonádé filmek.
Nekem az egyik kedvencem; érdemes elgondolkodni azon, mi miért történik benne.
A halhatatlanokról: a halhatatlanok halhatatlanok, az emberek pedig (csak) emberek; aki azt képzeli, hogy a kettő egy kategória: téved.
Kedves Súr!
Nem egészen világos, hogy a hozzászólásod mennyiben tartozik a kérdéshez!
Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mi lenne a mondanivalója!?
A halhatatlanokat ki keverte a halandókkal? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!