Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismered az Attack on Titan...

Ismered az Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) nevű mangát? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

[link]

Magyarra csak 3 fejezet van lefordítva:

[link]

De ha valakit érdekel, itt van angolul:

[link]

Hamarosan jön az anime verzió is:

http://www.youtube.com/watch?v=EhPP3haapvM

2012. dec. 22. 16:30
 1/6 anonim válasza:
Nekem naaagyon bejött, a manga is,meg az anime első része is. Szerintem nagy kedvencem lesz .:D
2013. ápr. 14. 11:37
 2/6 MuSky válasza:
az anime eddig a szezon legjobbja, max a Gargantia on the Verdurous Planet fogható hozzá,bár az más stílus.
2013. máj. 6. 21:40
 3/6 anonim válasza:
Nagyon magával ragadott, régen nem ragadt már magával ennyire egy anime sem... :)
2013. máj. 28. 12:44
 4/6 anonim válasza:
47%
Én mondjuk előbb az animét találtam meg, aztán elkezdtem a mangát, nekem eddig bejövős, a sztori jó és legalább nem az a tipikus "tündérmese van és hűűű de boldogok vagyunk és mindenki él" típusú manga/anime, szóval jó :D Én szeretem az ilyesmi kategóriájúakat :)
2013. júl. 16. 16:21
 5/6 anonim válasza:

Átkozottul jó manga és anime,az első pillanatban teljesen magával ragadott,bele vagyok szerelmesedve :D

Nagyon sok animét láttam már(NAGYON),annyit hogy már fel is adtam a címük észben tartásával,de ez,EZ kérem szépen,EZ FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY!!!

Egyáltalán nem olyan mint a többi anime.Oké,van egy apokaliptikus utópia,megvannak az emberiség ősellenségei,van egy kis csapat akik küzdeni fognak,megvan az alap,de az HOGY EZT HOGYAN TÁLALJÁK...KIFOGÁSTALAN.

Minden egymásra épül.Semmi sem véletlen.Minden egyes karakter felépítéséhez vették a fáradtságot,különleges személyiségjegyeket és gondolatokat adtak nekik.

Az elejétől a végéig megmutatnak nekünk mindent.Úgy értem,nem próbálnak feleslegesen mindenféle misztikumot belegyömöszölni a történetbe.Többnyire csak arról nem tudunk amiről a karakterek sem,és pont ezért,minden pillanatban,minden mozdulatban ott van az az irdatlan magas feszültség,hogy tudni akarod mi fog történni a következő nanomásodpercben.

A karakterekre visszatérve.

Tudjátok,a legtöbb animében a mély elgondolkodós-érzelmes-karakterbe nézős-tanulságos résznek gyakran nincs sok értelme.Nagy szavak,de a szavak mögött semmi intelligencia.

Ebben az esetben viszont több használható tudást gyűjtöttem össze egy évad alatt mint 5 teljes animesorozat után.Nem értitek.Szabályosan tanított valamit.Hihetetlen.És mindezt úgy hogy egy pillanatra sem lépett ki a saját kontextusából.Minden maradt a helyén,egy pillanatra sem ingott meg.

Csodálatos anime.Mindenkinek ajánlom.Na jó,aki nem bírja az emberevő óriásokat és hogy minden 5 másodpercben valaki kínhalált hal,annak nem.És annak sem aki nem szeret sírni.Bár ez opcionális,én bőgtem néhány helyen.

2013. okt. 9. 22:39
 6/6 anonim válasza:

Mi fordítjuk a mangát, a héten fog fölkerülni a 3. kötet nyitó fejezete, és hétről hétre haladunk tovább.

[link]

2013. dec. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!