Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
Én csak 1 dolgot nem értek. Ha jól tudom, akkor éjfél után megy japánban, de akkor meg minek ez a rengeteg cenzúra?
Komolyan mondom a reggeli 10-kor futó hxh-ban többet mutatnak, mint itt.
Eren anyját nem mutatják, hogy kicsarvarja majd szétharapja az óriás. A levágott kar is olyan gyorsan repült, hogy véletlen se lássuk, a levágott láb nem is látszott. Amikor a legutóbbi részben az izmos óriás lecsapta a másik fejét,1 nem láttuk rendesen, 2 nem loccsant szét a fej a tornyon, hanem simán csak belecsapódott és még sorolhatnám.
A mangában ezek mind látszanak és nem értem mi értelme az éjfél utáni vetítésnek, ha szét van cenzúrázva.
Itt egy látható példa: [link]
Nekem is nagyon bejön, vasárnap egyhuzamban megnéztem az eddig kijött 7 részt.
Viszont én is tartok attól egy kicsit, h elrontják.
De mindenesetre nagyon magával ragadó az egész.
Nem tudom hogy vagytok vele , engem nem győzött meg teljesen . Alap szitu egész jól kitalált , viszont erősen érződik hogy elmegy a shounen fight irányába . A Hypot viccnek tartom , pár rész alapján már mondogatják életem legjobb animéje .. fél-3/4éve ugyan ez volt a sao-nál .. azt a végére szépen mindenki belátta hogy csalódás ..
Ráadásul vegyéltek azt is figyelembe hogy nagyon valószínű hogy cliffhanger lesz a vége ..
Az a baj igazából hogy a története alig-alig haladt valamit ..
"A Hypot viccnek tartom , pár rész alapján már mondogatják életem legjobb animéje "
Ugyan ez. Pont, mint a sao-nál. De a legviccesebb az, hogy akik azt hypeolták a végén azok felejtették el kb a leghamarabb. Ez szerintem mérföldekkel jobb, mint a sao, de azért pár rész után kijelenteni, hogy a világ legjobb animeje erős túlzás. Van egy gyerek egy bizonyos fórumon, aki mindig az éppen futó hype animét mondja a legnagyobb kedvencének xD
De úgy látszik sokaknak ez kell, badass sablonos főhős, szép grafika, sok akció és máris a legjobb anime...
Én nem mondtam, hogy a legjobb, csak azt, hogy tetszik, és egyelőre a kedvencem, de ez még változhat. Szerintem a legjobb anime a Gintama (mondjuk ezt is hypeolják, de Mo-n annyira nem) és ha nem rontódik el ez, akkor ez is sokáig megmaradhat az emlékezetekben (nem úgy mint a sao..)
Amúgy ez a shounen fight-os dolog... én részemről mindegy mit hoznak ki, a lényeg, hogy kövesse a mangát, és tartsa fenn az érdeklődést, ez a két dolog fontos, nekem lényegtelen, hogyan oldják meg, de ha az érdeklődést képesek fenntartani, akkor rossz már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!