Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
"Nem hiába nyerte el az "Év Animéje" címet pedig még csak ma jelent meg a 20. rész!"
Hol nyerte el?
A hype már leszállt kb a felénél, most már nem nagyon látom, hogy úgy istenítenék, sőt inkább azt látom, hogy a fanok írják hogy már nem olyan jó.
Attack on titán 1 opening zene Dragonball Z módra nagyon tetszik ötletes kreatív munka. :)
Sziasztok, nem vagyok nagy animés, DE ami jó az többnyire az első pillanatban megragad. Az Attack on Titan is egy ilyen anime. Megnéztem az első részét, nagyon tetszett a világ a kidolgozása, hogy nem az ember a csúcsragadozó. Hétről hétre epekedve várom a részeit! :)
23/L
Végre megint egy jó rész és talán jó befejézése is lesz.
Első fele jobban tetszett sajnálom, hogy nem derült ki mi rejlik a pincében. Remélem nem lesz második évad, vagy ha lesz akkor jobb lesz. Eddig olyan 10/7,8 pont.
Az utolsó két rész jó lett megint :) 10/8 adok neki.
Eren kicsit megőrült a végére átváltozás előtt. :)
utolsó részek + mondani valója tetszett.
Hacsak nem mondasz le valamiről, nem leszel képes semmit sem megváltoztatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!