Shingeki no Kyojin - Attack on Titan? Mi a véleményetek róla?
1-7 részen már túl vagyunk a többiről ne nagyon legyen spoiler... (Nektek is annyira tetszik mint nekem? A következő kedvencem animém lett.)
Itt-lehet szeretni illetve utálni is.
Sao-ról megoszlanak a vélemények na és erről?
Szerintem olvassátok a mangát, megéri (akik nem tették).. havonta frissül, de nagyon jó szerintem.
Azt azonban nem tudom, hogy mi lesz, ha az anime eléri azt a részt, ahol a manga tart.. remélem nem fogják elcseszni.
Nekem nagyon tetszik amúgy, egyik kedvenc lett, de ezért is félek, hogy nehogy elrontsák. Amúgy én sem értem annyira ezt a kicenzúrázós dolgot, de igazából nem is azon van a lényeg, hogy hogy repül a fej meg hogy tépik ketté az embert, hanem magán a tényen, hogy az embereket eszik.
Meg ha túl véres, ahogy előttem is mondták, akkor egy idő után megszokja az ember, és nem lesz olyan durva egy-egy jelenet.
Itt akik válaszoltak, a nagy részük csak az animét látta akkor? Ha olvassátok, akkor fény derül egy csomó hátborzongató dologra, amit nem feltétlen gondolt volna az ember.
Hát te tudod.. viszont nem értem, hogy a mangára minek mondod, hogy spoiler. De amúgy is havonta jön ki, új epizód meg hetente, szóval be fogja érni.
A kötelező olvasmányosat meg végképp nem értem, minek írtad, mivel a könyv alapján készül a film, nem fordítva.
filmekben lehetnek + dologok ami a könyveben nincsen.
Feleslegesnek tartom a mangához való hasonlítgatásokat.
Spoiler lehet aki még nem látta.
Eren még is csak főszerplő lesz. :) Fordulatos anime.
Nem tudom , szerintem nagyon lassú .. vannak benne kissebb failok és valami iszonyat erőltettetek ezek az "epic" jelenetek néha (pl Armin beszéde..)
Látszik sajnos hogy kezd belőle (megjegyezném egy jobb fajta .. de.. ) Shounen fight lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!