18:23-as:
Az a kedvemen függ hogy mennyire fogom lehordani az országot! A Duna áradásáról nem ti tehettek, nem foglak titeket hibáztatni. A cigányokról is fogok írni. Azonban a rablást fehér emberke, azaz tiszta magyar követte el. Ott egy szép kis ócsárólás lesz. És nyugi! A végére termszetesen pár sort írok arról is, hogy ne általánosítsák a magyarokat, nem mindenki ilyen, stb-stb. Tehát azért nem szándékozom az egész országot egyben lecseszni. Nem fogok semmit sem elhallgatni, de túlozni sem. Csak reálisan leírom amik már megtörténtek, és amik a cikk megírásáig még történni fognak.
"A Duna áradásáról nem ti tehettek,..."
Magyarnak mondod magad,de úgy fogalmazol,hogy "ti",mintha Te nem tartoznál bele. Inkább nem kérdezek rá a származásodra,a végén kiderülne,hogy jól sejtem,amit sejtek. Egyébként nagyon kíváncsi lennék,hogy hogy tudtak ilyen hamar kirabolni. Pont idejöttél és PONT kiraboltak. Kicsit fura.
"Az a kedvemen függ hogy mennyire fogom lehordani az országot!"
Úgy beszélsz,mintha valami hihetetlen dologról döntenél és legyünk hálásak ha nem hordod le a sárga földik az országot. Vicces,hogy egy emberke véleményére fognak alapozni a japánok.
"Nem fogok semmit sem elhallgatni, de túlozni sem. Csak reálisan leírom amik már megtörténtek, és amik a cikk megírásáig még történni fognak."
Remélem. Bár ember mikor tudott valaha is objektív véleményt alkotni bármiről is...ezt most nem csak rád értem természetesen.
Mindegy,én nem tudom mit fogsz írni,mert nem gyakran jut az ember itt japán újsághoz,elhiheted :) Csak remélni tudom,hogy tényleg betartod a szavad és megpróbálsz objektívan írni.
"Egyébként nagyon kíváncsi lennék,hogy hogy tudtak ilyen hamar kirabolni. Pont idejöttél és PONT kiraboltak. Kicsit fura.
"
Várjááá de
Pont japánban élt
Pont anime fan
Pont "tud a híres 200ak animetanácsáról" XD
Pont Kubo (bleach mangaka) nagy haverja
Pont Doujin cége van japánban
Pont haza se jött de tud magyarul
Pont haza jött
Pont kirabolták
Pont akkor mikor árad a duna
Kicsit sok a véletlen.
Nos...kedves 69-es, úgymellesleg. Én a shinto vallásban hiszek, úgyhogy részemről nincsenek véletlenek. Az hogy árad a Duna? Évente van egy-egy áradás. Én legalább egy évig itt leszek. Ez a "pont akkor jött haza" ez elég hülyeség. Ezszintén: "Pont haza se jött de tud magyarul" Pont haza se jött...ez így értelmetlen...
Azhogy anime fan vagyok nem véletlen, amiatt hogy Japánban születtem és éltem. Emiatt az sem véletlen hogy itt animés kérdéseket keresek. Az hogy pont tudok arról a tanácsról,az szintén nem véletlen, ugyanis rajtam kívül több millióan tudnak legalább (az hogy ti nem vagytok közte ahhoz nincs közöm)...A doujinshi kiadó sem véletlen, rg óta lett tervezve...Kubo-nak pedig nem vagyok nagy haverja...a jelentés erőssgét illetően nagyon elvagy tévedve...a nagy haver az akivel nap mint nap találkozol...én hetente-kéthetente egyszer találkozom vele...inkább mondanám ismerősnek mintsem havernak...
68%-os: Az hogy kiraboltak az tnyleg véletlen...és azért már egy jó ideje itt vagyok...szóval annyira nem nagy egybeesés...A japánok pedig nem egy ember vélemnyére alapoznak. Rengeteg ember volt már, és rengeteg ember lesz is, aki cikket ír Japánban Magyarországról. És igen, n objektív szándékozom maradni.
#86:
Tudom, hogy rosszul hazudok. Ezért is nem szoktam hazudni. Az itt leírt dolgaim is 100%-ban igazak.
#88:
Még nem beszélgettünk élőben, de stílusomat tekintve inkább viccesnek szoktak mondani, nem nevetségesnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!