Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?
Tök mind1 , maga a Fairy Tail véget ért , az arcot gondolom ovákban levetítik , aztán várnak mangával 1-2 arcnyit és csak utána kezdenek egy új sorozatba .
Szerintem legalább 4 év pihi lessz az új sori előtt , felesleges lenne elkezdeni , amíg nincs 2-3 arc előnyben a manga , vagy haladhatnának úgy mint a One Piece-vel és máris nem lenne gond.
Az anime szünetel, nincs vége. Mashima adott egy interjút amiben almondta, hogy sokak szerint ezzel az arccal véget ér a manga. Ő rácáfolt és mondta, hogy ezután minimum 3 arcot akar még megcsinálni.
Ez a történetszál kétségtelen, hogy hosszú. Minden történetszál amit rajzoltam, véget ért nagyjából 3 kötetben(Az Oracíón Seis történetszál óta ez nem nagyon áll fenn ). Mialatt nagyon bizonytalanul megtervezem a történeteimet, elkezdtem nagyon hosszú történetszálakat rajzolni mostanában. Kíváncsi vagyok, hogy rövidebb történeteket kellene-e rajzolnom miután a Nagy Mágia Játékok véget ér. Elővigyázatosabbnak is kellene lennem, hogy ne rajzoljak olyan sok karaktert. Amikor megszámoltam, hogy mennyi karakter van ebben a történetszálban, az eredmény több mint 80 volt. Nagyon kimerít ennyi karakter rajzolása hétről-hétre. Elég lehetetlen több, mint 80 karakter számára, hogy normálisan megjelenjen egy fejezeten belül, de úgy tűnik még több karakter lesz hozzáadva a történethez a következő kötetben vagy akörül. Pontosan mi történik ezzel a sorozattal?
Ez a történetszál úgy kezdődött, mint "egy fesztivál"-szerű dolog, jelenleg viszont a történet azt az érzést kelti, mintha az eddig történt dolgok összegyűjtése lenne. Mivel a történet egy jelentősebb tetőpont érzése felé közelít, rengeteg pletyka született, hogy "a Fairy Tail lehet, hogy a véget fog érni". A Fairy Tail még nem fog véget érni. Tudom, hogy egy nap eljő majd a vége, de van még legalább 3 történetszál, amit megakarok valósítani. Talán még 15-20 kötet? Van még minimum 3 történetszál, amit megakarok csinálni a mostani után. Talán 15-20 kötetben(Igen jól olvassátok, ugyanaz a 2 mondat egymás után picit másként )? Természetesen hamarabb is véget érhet vagy tovább is tarthat. Még gondolkodnom kell azon, hogy miként fogom befejezni a sorozatot.
Mellesleg, ez a 35. Kötet. Legutóbb már írtam, de ez a kötet megegyezik a utolsó jelentősebb munkám(Rave Master) köteteinek számával. A 36. Kötettől kezdve "új" terület vár rám. Kérlek folytassátok a munkám támogatását a jövőben is.
Más szavakkal, még 3 évig vagy tovább lesz Fairy Tai, szóval kérlek titeket ne aggódjatok, hogy a Fairy Tail véget fog érni mostanság. Tudom, hogy néhányotok aggódott, remélem ez majd megnyugtat titeket. Valójában, az ezt követő Twitter üzenetében Mashima azt mondta, hogy "Úgy gondolom, hogy az emberektől függ, de én az a fajta személy vagyok aki sokat gondol a következő munkájára mialatt a jelenlegin dolgozik. Ha van időm, erőm és jó az időzítésem, akkor szeretnék egy másik sorozaton is dolgozni ugyanabban az időben".
Egy fórumról másoltam ki. Ez a lefordított interjú.
Attől függetlenük a Fairy Tail mint anime VÉGE . Ha újra kezdik akkor elég valószínű hogy csinálnak vele egy olyat mint pl a Gintamával , a többi része egy új sorozat lesz . Egyébként a Bleach-el is gondolom ugyan ez lesz , hogy egy másik cím alatt folytatják , majd egyszer , de az is utolsó arc azt 1 év alatt alig jutott valamerre a mangája ..
A karakteres hülyeség meg egy dolog , ettől függetlenül minden amit kitalált sablon , inkább a történetet kellene szerintem átgondolnia mint 80 karikat rajzolni ..
Köszönöm :) Remélem nem lesz vége hisz az utcsó részben kiírták h folytatjuk szóval...
Mindenesetre köszi:) Az interjúval egy kicsit megnyugodtam.
sztem biztos h nem 3 meg 4 év mire fojtatják, max 2
hülyeség amit beszéltek már nem azért. mindenki olyan nagyokos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!