Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?
"Khm, ühüm.xD Hát figyelj, biztosan vannak még ilyenek, de hogy messze az One Piece szintje alatt lenne?? Gondolkozol néha, vagy nagyon elfogult fan vagy?:D Mert oké, nem fikázom a OP-t.. azért abban is bőven vannak sablonok. Kinek a pap, kinek a papné tudod, nem tetszhet mindenkinek minden, de akkor ha már itt vagyunk, az éremnek két oldala van: a OP-ben is bőven van olyan karakter ami máshol is van, bocs kiábrándítlak.:D"
Persze hogy vannak, nem véletlenül shounen fight az se, csak jóval kevesebb van belőle, és jóval jobb és érdekesebb történeteket produkál (oké Arabasta meg Fishman tényleg egy fos volt), emellé sokkal jobban kiemelkedik a világa és sokkal kalandosabb. A FT arcokat 25x láttuk.. még a képességek is sablonosak. God Slayerek is sima mágusok voltak, semmi több, Erza is egy sima Mahou Shoujo csak több formja van. Nem azt mondom hogy rossz, csak sokkal többet kilehett volna hozni a varázsvilágból, így viszont, nagyon messze op szint alatt van.
Nem hiszem hogy lesz majd filler,DE amint már mondtam nemsokára folytatják,mert ezt írták a manga fejezetekben!!
Amúgy tényleg lehet hogy más címe lesz...DE ATTÓL MÉG NEMSOKÁRA FOLYTATÓDIK!
előző vagyok:
lehet hogy kell várni szeptemberig de sztem ebben az évben biztos folytatódik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!