Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki a Fairy Tail...

Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
Ha valaki olvassa a mangát,ott már az új fejezeteknél már írják hogy nemsokára folytatódik....amúgy sztem azért mert van eszük és nem akarnak éveket várni,ezért haladnak mangával 3 fejezetenként.
2013. júl. 15. 13:44
 32/84 anonim ***** válasza:

"Khm, ühüm.xD Hát figyelj, biztosan vannak még ilyenek, de hogy messze az One Piece szintje alatt lenne?? Gondolkozol néha, vagy nagyon elfogult fan vagy?:D Mert oké, nem fikázom a OP-t.. azért abban is bőven vannak sablonok. Kinek a pap, kinek a papné tudod, nem tetszhet mindenkinek minden, de akkor ha már itt vagyunk, az éremnek két oldala van: a OP-ben is bőven van olyan karakter ami máshol is van, bocs kiábrándítlak.:D"

Persze hogy vannak, nem véletlenül shounen fight az se, csak jóval kevesebb van belőle, és jóval jobb és érdekesebb történeteket produkál (oké Arabasta meg Fishman tényleg egy fos volt), emellé sokkal jobban kiemelkedik a világa és sokkal kalandosabb. A FT arcokat 25x láttuk.. még a képességek is sablonosak. God Slayerek is sima mágusok voltak, semmi több, Erza is egy sima Mahou Shoujo csak több formja van. Nem azt mondom hogy rossz, csak sokkal többet kilehett volna hozni a varázsvilágból, így viszont, nagyon messze op szint alatt van.

2013. júl. 15. 14:02
 33/84 anonim válasza:
Már bocsi, de akik szerint a sorozatnak vége, na, azok nagyon eltévedtek! A sorozat hamarosan újra indul... a csata után még lesz egy nagy küldetés, ami sztem nem 1 részes lesz... minimum 2... na mind1, a lényeg:AZ ANIME FOLYTATÓDNI FOG!!! És ezt egy remek forrásból tudom!
2013. júl. 15. 17:50
 34/84 anonim ***** válasza:
Nem fog folytatódni, ezzel a címmel biztos hogy nem. 175.részzel vége, igen lessz folytatása, de egy másik sorozat címével (lásd: Naruto; Naruto Shippuuden, vagy Gintama; és Gintama'). Azt meg kétlem hogy hamar folytatni fogják, alig van anyaguk. Csúcson 50 fejezetük van, az fairy tail-es adaptálással kb 10 rész és megint ott vannak hogy semmi anyag. Gondolkozol kicsit meglátod hogy semmi értelme nem lenne addig elkezdeni amíg legalább annyi anyaguk nincs hogy 1 évet kihúzzon az egész. Vagy megcsinálják mint a narutoval, 5story rész és 50filler... de annak megint sok értelme nem lenne.
2013. júl. 15. 17:55
 35/84 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lesz majd filler,DE amint már mondtam nemsokára folytatják,mert ezt írták a manga fejezetekben!!

Amúgy tényleg lehet hogy más címe lesz...DE ATTÓL MÉG NEMSOKÁRA FOLYTATÓDIK!

2013. júl. 16. 13:39
 36/84 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

lehet hogy kell várni szeptemberig de sztem ebben az évben biztos folytatódik :D

2013. júl. 16. 13:41
 37/84 anonim ***** válasza:
Akkor válaszold már meg azt is hogy mi értelme lenne neki? Ameddig nem adaptálnak úgy mint a One Piece-ben, 1fejezet 1 rész haladással, addig tök fölösleges 50 pluszról kezdeni, nagyon gyorsan beérnék. De ezt írtam előzőleg is. Ha szeptemberben folytatódna egyébkén már jó rég be lenne jelentve..
2013. júl. 16. 14:38
 38/84 anonim ***** válasza:
hah...inkább hagyjuk....mindenki tudja hogy ki milyen véleményen van,nekem semmi kedvem már tovább vitatkozni...ha nemsokára kijön,akkor kijön ha nem akkor sikítógörcsöt kapok...már majdnem 40 válasz van,és így se tudta senki eldönteni hogy lesz...inkább mindenki nézzen utána TÉNYEKNEK,és úgy eldönti hogy Ő MAGA milyen véleményen van(ha valaki kötözködni akar a válaszommal,azt nagy ívbe letojom) -.-
2013. júl. 16. 16:57
 39/84 anonim ***** válasza:
Egyészerűen ha be lesz jelentve jönni fog, ha meg nem úgy sem. Szvsz éveket állni fog, de ne legyen igazam.
2013. júl. 16. 17:02
 40/84 anonim válasza:
Nem sokára fojtatják ezt irták a mangába
2013. júl. 20. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!