Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 22:47
61/84 anonim válasza:
Amúgy lesz több rész is csak idővel addig ott van a manga abban benne van a folytatás. [link] a 300. résztől van a folytatása az animének a mangában. :D
62/84 anonim válasza:
Én möst néztem meg a mangát, és ott azt írták, hogy az anime áprilistól folytatódik, de nem biztos, én is reménykedem a folyatatásban, mert nagyon szeretem. :)
63/84 Era-chan válasza:
Biztos forrásból tudom,hogy a fairy tail 2014 áprilisában folytatódik...
64/84 anonim válasza:
Igen, folytatódni fog a tavaszi szezontól. Bár nem értem miértelme volt leállni akkor, +15 résznyi fejezet jött ki kb..
65/84 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 2014-ben folytatódik [link]
66/84 anonim válasza:
#59-es én voltam. Na szóval az 2014 január akart lenni, de most már ELVILEG HIVATALOSAN 2014 áprilisában jönnek az új részek.
68/84 anonim válasza:
Az új rész címek ( ha nem változtatják meg addig):
176 "The Dragon King" "Ryū no Ō" (竜の王) April 5, 2014 —
177 "The Eclipse Plan" "Ekuripusu Keikaku" (エクリプス計画) April 12, 2014 —
178 "Fairy Strategist" "Yōsei Gunshi" (妖精軍師) April 19, 2014 —
179 "Gray vs. Rufus" "Gurei vs. Rūfasu" (グレイ vs.ルーファス) April 26, 2014 —
69/84 Gray00 válasza:
Április 4-én, azaz 2 nap múlva jön:) Már alig várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!