Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki a Fairy Tail...

Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:

"MI AZ HOGY SABLON????? HOGY A FRANCBA LENNE SABLON AZZAL A 80 KARAKTERREL??? GONDOLKOZZ MÁR!!!"

Te gondolkozz , attól mert kitalálnak 5938 karaktert attól még lehet egyesével mindegyik sablonos , sőt , ha nem sablonosra találják ki attól még lehet a történet az . Amúgy ha tetszik ha nem , a fairy tail márpedig sablonos a külön arcaiban .. karaktereiben is , a legismertebb shounen kliséket használja (megjegyzem egész jól)

2013. máj. 22. 19:53
 22/84 anonim ***** válasza:

Még mindig nem vágom mire gondolsz... Sehol nem írtam hogy 1 fejezet egyelő 1 résszel. Ha pedig a "részeket/fejezetek"- re gondolsz még azzal sem írtam. A /=vagy.

Ez nem igaz, mert mindig ugyan akkor adják ki az új részeket vagy fejezeteket. Kivétel ünnepnapokon van. Az anime minden szombaton jött a manga pedig pénteken. Olyan nincs hogy akkor most a héten kiadnak 3 manga fejezetet utána 2 hétig semmi. Ha hasonlítanom kéne valamihez olyan mint nálunk a tehetségkutatók, mindig megszabott időben jönnek az új részek.

Ezen kívül már semmi ötletem mit nem érhetsz ezen. De ha neked a "/" nem egyértelmű, nem a másik a buta...

2013. máj. 22. 21:15
 23/84 anonim ***** válasza:
Mellesleg a helyesírás: az nem "rá- e jössz" hanem rá jössz- e.
2013. máj. 22. 21:17
 24/84 anonim válasza:

Sziasztok! :)

Én úgy hallottam, hogy szeptemberben fogják folytatni az animét.

2013. máj. 31. 14:15
 25/84 anonim ***** válasza:
Szeptemberben hogy folytatnák ? Meg minek ?? Félév alatt elmegy 25 fejezetet a manga , kapunk belőle csúcson 10részt és megint ott vagyunk ahol most.. hivatalos biztos nincsen , anidb-n malon és ann-n is kint lenne . Tuti pár évig nem lesz animének új sorozata/folytatása.
2013. máj. 31. 14:32
 26/84 anonim ***** válasza:

Minek írtok ide,ha még nem is a kérdésre adtok választ?!

Lényeg:Talán szeptemberben folytatódik az anime,és ha én csinálnám az animét,nem lennék olyan hülye,hogy várjak akár 1 vagy 2 évet is...másik:HOGY JÖN IDE A NARUTO???

2013. jún. 29. 18:29
 27/84 anonim ***** válasza:

"Talán szeptemberben folytatódik az anime,és ha én csinálnám az animét,nem lennék olyan hülye,hogy várjak akár 1 vagy 2 évet is"

De az lennél . Gondolkozz már , ha szeptember-októberben újra kezdenék , lenne csúcson 30fejezetük feldolgozni , az fairy tail mércével még 12részre se elég ... az az 1-2 év igen sanszos . Full értelmetlen lenne elkezdeni megint azért hogy pár részen bellül ugyan ott legyenek mint most..

2013. jún. 29. 19:38
 28/84 PainTied válasza:

Nem vagytok semmik..xd én is olvastam a fórumokat, és addig örülök amig a manga 100 % folytatódik.

Ja és a Naruto.. fogalmam sincs, hogy jutottunk elodáig, de kérdezem én, hogy mégis melyik shonen anime nem hasonlit legalább egy kicsit a másikra? Egy műfaj..persze hogy vannak benne a sablonok. De hol láttál te olyan karaktert máshol, mint Gray vagy Ichiya?? Mert én még nem láttam.

Nem bánom, hogy szünetel az anime, mert ha nem tenné, olyan lenne, mint a Naruto. Filler filler hátán, (igy is volt már egy filler arc, nem mondom, hogy nem volt jó, de azért nem ugyan az )

2013. jún. 30. 13:10
 29/84 anonim ***** válasza:

Pedig minden második shounenben vannak olyan bolondok mint Ichiya vagy Gray ...

Azt hogy megszületett én se bánom .. viszont amivel fel akarta venni a versenyt , az mellett labdába se rúghat , ezt meg köszönheti a sablon karakterknek és a sablonos arcoknak .. valljuk be azért , messze az OP szintje alatt van , nagyon messze . De az legalább plussz pont hogy a Narutonál jobb lett .

2013. jún. 30. 13:33
 30/84 PainTied válasza:
Khm, ühüm.xD Hát figyelj, biztosan vannak még ilyenek, de hogy messze az One Piece szintje alatt lenne?? Gondolkozol néha, vagy nagyon elfogult fan vagy?:D Mert oké, nem fikázom a OP-t.. azért abban is bőven vannak sablonok. Kinek a pap, kinek a papné tudod, nem tetszhet mindenkinek minden, de akkor ha már itt vagyunk, az éremnek két oldala van: a OP-ben is bőven van olyan karakter ami máshol is van, bocs kiábrándítlak.:D
2013. jún. 30. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!