Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?
"MI AZ HOGY SABLON????? HOGY A FRANCBA LENNE SABLON AZZAL A 80 KARAKTERREL??? GONDOLKOZZ MÁR!!!"
Te gondolkozz , attól mert kitalálnak 5938 karaktert attól még lehet egyesével mindegyik sablonos , sőt , ha nem sablonosra találják ki attól még lehet a történet az . Amúgy ha tetszik ha nem , a fairy tail márpedig sablonos a külön arcaiban .. karaktereiben is , a legismertebb shounen kliséket használja (megjegyzem egész jól)
Még mindig nem vágom mire gondolsz... Sehol nem írtam hogy 1 fejezet egyelő 1 résszel. Ha pedig a "részeket/fejezetek"- re gondolsz még azzal sem írtam. A /=vagy.
Ez nem igaz, mert mindig ugyan akkor adják ki az új részeket vagy fejezeteket. Kivétel ünnepnapokon van. Az anime minden szombaton jött a manga pedig pénteken. Olyan nincs hogy akkor most a héten kiadnak 3 manga fejezetet utána 2 hétig semmi. Ha hasonlítanom kéne valamihez olyan mint nálunk a tehetségkutatók, mindig megszabott időben jönnek az új részek.
Ezen kívül már semmi ötletem mit nem érhetsz ezen. De ha neked a "/" nem egyértelmű, nem a másik a buta...
Sziasztok! :)
Én úgy hallottam, hogy szeptemberben fogják folytatni az animét.
Minek írtok ide,ha még nem is a kérdésre adtok választ?!
Lényeg:Talán szeptemberben folytatódik az anime,és ha én csinálnám az animét,nem lennék olyan hülye,hogy várjak akár 1 vagy 2 évet is...másik:HOGY JÖN IDE A NARUTO???
"Talán szeptemberben folytatódik az anime,és ha én csinálnám az animét,nem lennék olyan hülye,hogy várjak akár 1 vagy 2 évet is"
De az lennél . Gondolkozz már , ha szeptember-októberben újra kezdenék , lenne csúcson 30fejezetük feldolgozni , az fairy tail mércével még 12részre se elég ... az az 1-2 év igen sanszos . Full értelmetlen lenne elkezdeni megint azért hogy pár részen bellül ugyan ott legyenek mint most..
Nem vagytok semmik..xd én is olvastam a fórumokat, és addig örülök amig a manga 100 % folytatódik.
Ja és a Naruto.. fogalmam sincs, hogy jutottunk elodáig, de kérdezem én, hogy mégis melyik shonen anime nem hasonlit legalább egy kicsit a másikra? Egy műfaj..persze hogy vannak benne a sablonok. De hol láttál te olyan karaktert máshol, mint Gray vagy Ichiya?? Mert én még nem láttam.
Nem bánom, hogy szünetel az anime, mert ha nem tenné, olyan lenne, mint a Naruto. Filler filler hátán, (igy is volt már egy filler arc, nem mondom, hogy nem volt jó, de azért nem ugyan az )
Pedig minden második shounenben vannak olyan bolondok mint Ichiya vagy Gray ...
Azt hogy megszületett én se bánom .. viszont amivel fel akarta venni a versenyt , az mellett labdába se rúghat , ezt meg köszönheti a sablon karakterknek és a sablonos arcoknak .. valljuk be azért , messze az OP szintje alatt van , nagyon messze . De az legalább plussz pont hogy a Narutonál jobb lett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!