Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki a Fairy Tail...

Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
6%
De mond már meg mi értelme lenne , ha így haladnak akkor vagy 200manga fejezet kell hogy érdemes legyen elkezdeni , az kb 4 év ... Nem nagyokoskodás , egyszerűen gondolj már bele , ha 2év alatt kijön 100 fejezet , újrakezdik kb 2-4 fejezet /részel kevesebb mint 2 év alatt úgyis beéri ..
2013. máj. 21. 14:57
 12/84 Barbossza válasza:
79%

Szerintem csak simán várni akarnak elegendő kötetre hogy rendesebben folytathassák.

Ha úgy vesszük senki sem tudhatja pontosan előre hogy mennyi ideig tarthat mivel a köteteket kiadhatják bizonyos időközönként vagy néha gyakrabban vagy ritkábban.

Attól függ hogy az író és rajzoló csapat milyen tempóval tud haladni, ami lehet néha gyorsabb néha lassabb.

Ez függhet attól hogy éppen az egyikük lebetegszik vagy esetleg lesérül.

Jöhet néha egy új tag vagy odébb állhat egy régebbi.

Vagy ha maga a csapat vezetője betegszik le akkor arra az időre leállhat az egész munka határozatlan ideig.

Csak mert szerintem ezek közül bármi beüthet.

Szerintetek nem?

2013. máj. 21. 16:23
 13/84 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, mert mindig ugyan akkor adják ki az új részeket/fejezeteket. Kivétel ünnepnapokon van. Az anime minden szombaton jött a manga pedig pénteken. Olyan nincs hogy akkor most a héten kiadnak 3 manga fejezetet utána 2 hétig semmi. Ha hasonlítanom kéne valamihez olyan mint nálunk a tehetségkutatók, mindig megszabott időben jönnek az új részek.
2013. máj. 21. 18:18
 14/84 anonim ***** válasza:

"Ez nem igaz, mert mindig ugyan akkor adják ki az új részeket/fejezeteket. Kivétel ünnepnapokon van. Az anime minden szombaton jött a manga pedig pénteken. Olyan nincs hogy akkor most a héten kiadnak 3 manga fejezetet utána 2 hétig semmi. Ha hasonlítanom kéne valamihez olyan mint nálunk a tehetségkutatók, mindig megszabott időben jönnek az új részek."

Ember te buta vagy .. 1 részben nem 1 fejezetet dolgoznak fel , az csak az OP-ben divat.

2013. máj. 21. 19:05
 15/84 anonim ***** válasza:

"De mond már meg mi értelme lenne , ha így haladnak akkor vagy 200manga fejezet kell hogy érdemes legyen elkezdeni , az kb 4 év ... Nem nagyokoskodás , egyszerűen gondolj már bele , ha 2év alatt kijön 100 fejezet , újrakezdik kb 2-4 fejezet /részel kevesebb mint 2 év alatt úgyis beéri .."

Hogy érné már be az anime a két évvel előrébb járó mangát? a naruto manga is csak 2 évi résszel jár előrébb mint az anime (az elkövetkezendő fillereket kivéve) azis most fogja még csak elérni a 100 fejezet különbséget pár hét mólva szval ezért gondolom h várnak még 2 évet és folytatják (100 fejezetet)

2013. máj. 22. 17:36
 16/84 anonim ***** válasza:
Bocsika és a naruto manga miért is jár ennyire előre ? Mert 3éve alig van story arc , telibe filler volt 150részből legalább 120 . Hogy miért ? Mert a Pein elleni csata után nyakukra értek a mangának .. Kitörölhetik 100 fejezettel , ráadásul nézd meg a külömbséget az FT és a naruto rész/fejezetei között..
2013. máj. 22. 17:40
 17/84 anonim ***** válasza:
a narutoban már sztem olyan december január körül ott járnánk animében mint a mangában ha nem lennének fillerek de akkor is csak 100 fejezet választaná el egymástól a kettőt
2013. máj. 22. 17:45
 18/84 anonim ***** válasza:

""Ez nem igaz, mert mindig ugyan akkor adják ki az új részeket/fejezeteket. Kivétel ünnepnapokon van. Az anime minden szombaton jött a manga pedig pénteken. Olyan nincs hogy akkor most a héten kiadnak 3 manga fejezetet utána 2 hétig semmi. Ha hasonlítanom kéne valamihez olyan mint nálunk a tehetségkutatók, mindig megszabott időben jönnek az új részek."

Ember te buta vagy .. 1 részben nem 1 fejezetet dolgoznak fel , az csak az OP-ben divat."

Ember te meg analfabéta... Elárulnád hol állítottam én olyat hogy 1 rész=1 fejezet? Tanulj meg olvasni, ha már megy gyakorold a szövegértést. Utána már próbálkozhatsz a beszólásokkal is.

2013. máj. 22. 19:02
 19/84 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem inkább olvasd át amit írtál és értelmezd a saját írásod , kiváncsi vagyok rá-e jösz xd
2013. máj. 22. 19:10
 20/84 yuukou urufu válasza:
igazából itt most mindenki elkezdte terjeszteni a maga "okosságait" és most terjednek a pletykák. ezért én nem akarok mondani semmit arról hogy mit hiszek a folytatással kapcsolatban. de kérlek. MI AZ HOGY SABLON????? HOGY A FRANCBA LENNE SABLON AZZAL A 80 KARAKTERREL??? GONDOLKOZZ MÁR!!!
2013. máj. 22. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!