Mikor jön ki a Fairy Tail 176. része?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 22:47
51/84 anonim válasza:
nincs több rész, csak 4 OVA és 1 animációs film. Én hónapokig jártam utána, és szent meggyőződésem, hogy nincs több rész, mert szinte mindenhol ezt írják-mindják.
52/84 zsaki97 válasza:
A múlt heti mangában azt írták, idézem: "A televíziós anime projekt újraindul!" Nem tom ki honnan veszi azokat a hülységeket hogy vége. A fairy tail amine készítői nem olyan hülyék hogy egy arc közepén abbahagyják. Tehát röviden annyi hogy nemsoká várható a 176.résztől. :D
54/84 anonim válasza:
tessék, ez a rész nyáron jelent meg (bal oldalon függőlegesen), csak a kételkedőknek
56/84 anonim válasza:
(Én sem tudom de én is nagyon várom már)
Addig is ezt nézd meg mint előzetes:
57/84 anonim válasza:
Az előző link a "Fairy Tail Movie: Priestess of the Phoenix" film előzetese (csak, hogy a félreértéseket elkerüljük). Már fönt is van számtalan megosztón ;) Ha valakit érdekel én is dobok fel egy linket, ahonnan a "Kapcsolódó művek" menüpontból értesűlni lehet a fejleményekről --> [link]
Azt hiszem be kell jelentkezni/regisztrálni, de igazi anime,manga fanoknak nem nagy dolog.
Amúgy nagyon jól össze van rakva az említett oldal.
58/84 anonim válasza:
mi a o.O
ez mi???
mi az hogy season 2 ???
vááh...ezt nem értem!! ....... -.-
59/84 anonim válasza:
December 25-én jönnek ki új részek elvileg, ha nem, akkor 2013 januárjában!
60/84 anonim válasza:
Még mindig nincs bejeletve semmi, szal baromság találgatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!