" A 48%od is biztos azért ment le 30%ra mert mindenki szerint hasznos válaszokat adsz... "
55%ról indult ... :D
ahmon
Egyébként tényleg 55-ról indult. Én még az elején meg is kérdeztem,hogy miért változik ennyire :)
Amikor én találtam meg a kérdést, akkor már csak 48% volt xD
Nem valami jó az itteni pontozási rendszer, de akinek ilyen rövid idő alatt ennyit esik, az nem adhat valami hasznos válaszokat.
Hm. Visszanézve az elemzőt. Tényleg. Nos. A válaszaim hasznosak. Minden témában. Ezt az egyet kivéve. És itt is csak azért, mert az elején lepontoztak. És úgy egyébként.
Ez a rendszer lényegtelen. Ez már alapból egy off topic. Itt már nem válaszok vannak, hanem csak egy csevegésszerű. A válasz CSAK AKKOR válasz, ha az eredeti, kérdező által feltett kérdésre válaszol. Az off-ok alapból ilyenek. És mivel ez már csevegés csak, ezért a csevegésben nincs "hasznos" vagy "nem hasznos". Csak ti bejelölgettétek LÉNYEGTELENÜL a piros kezecskéket. Ennyi az egész. Deminden más témában, ahol ténylegesen a kérdésre mennek a válaszok, ott hasznos, illetve ha nem is arra gondolt az illető, de közelebb terelte, úgy félig hasznos lettem. "nem hasznos" jelzést csak itt kaptam. 55%-rais csak a "félig hasznos" jelzések vitték.
Tyűűűűű...
Így végigolvasva mennyi baromságot akartatok felhozni ellenem xĐ mégsem ért semmit :)
Nem értem miért kellett most hetek után újra felhozni ezt. Le volt zárva a vita,vagy nem? Érdekes vagy azért Te is,ahmon,azt be kell ismernem...
Most ez a válaszod nagyon sokat ért,de azt hiszem csak magad ellen. Inkább menj vissza Japánba,tényleg,b@szdmeg öregem,ha megteheted,hogy egy jobb helyen élj,akkor miért vagy még itt?! Más ember a két kezét összetenné,ha elhúzhatna innen.
Bocs,ha nyers voltam.
Nem baj ha nyers. Te legalább eléred az emberi szinten nem úgy mint a 69%-os. Az hogy ő mit vesz le valahogy nem tud érdekelni. Én azt a választ csak megjegyzésként szántam. Egyáltalán nem kellet rá reagálni. Aztán jöhetne most a "számíthattál volna rá hogy le fogják reagálni" dolog. De az engem már hol érdekel?
Feltetted ismét a kérdést, ismételten leírom. ÜZLETI okokból vagyok itt. Nem nagyon szándékozom évekig itt maradni, csak amíg feltétlenül szükséges. Utána megyek el. Tekintettel arra is, hogy nemrég óta vagyok csak itt, és máris kiraboltak s elvitték a laptopomat, telefonomat, meg egyéb eszközöket. Ez Magyarország. Épphogy idejön az ember és máris betöréses rablás áldozata lesz. Jó kis véleményt tud alkotni így az ember. Na meg majd a japánok véleményére leszek kíváncsi. Ugyanis kutatómunka szempontból is itt vagyok, mert egy 3 oldalas cikket fogok majd írni egy japán újságba Magyarországról. Szép! Rögtön első oldalon azt olvasni egy országról hogy kirabolnak benne, hogy a folyó elárasztja a fővárost, egy kerekesszékest kilöknek a buszról, meg ilyenek.
Szóval én csak azért vagyok itt mert pénzügyileg profitálok. Egyébként nem akarok itt lenni elhiheted!
69%-osnak meg:
Annyit hogy 30%-os lettem? Ebből is látszik hogy nem tudod felfogni amit az ember ír neked. Mégrégebben leírtam: "Ez a rendszer lényegtelen. Ez már alapból egy off topic. Itt már nem válaszok vannak, hanem csak egy csevegésszerű. A válasz CSAK AKKOR válasz, ha az eredeti, kérdező által feltett kérdésre válaszol. Az off-ok alapból ilyenek. És mivel ez már csevegés csak, ezért a csevegésben nincs "hasznos" vagy "nem hasznos". Csak ti bejelölgettétek LÉNYEGTELENÜL a piros kezecskéket. Ennyi az egész. Deminden más témában, ahol ténylegesen a kérdésre mennek a válaszok, ott hasznos, illetve ha nem is arra gondolt az illető, de közelebb terelte, úgy félig hasznos lettem."
Tehát a 30% alapból nem jelent semmit. Aztán mint mármondtam, nem érdekel hogy hisztek-e nekem vagy sem, de ne tituláljatok hazugnak!
ahmon
Azért remélem nem szándékozod lehordani a sárga földig a MAGYAROKAT. Épp elég helyen utálják már Magyarországot így is,nem kell ezt kibővíteni a japánokra is,akikről én úgy tudom,ha nem is kedvelnek minket annyira,azért jobban,mint másokat. És nagyon jó lenne beleírni a cikkbe,hogy itt nem a magyarok bűnöznek 90%-ban,hanem a romák. Tégy különbséget a kettő közt,mert különben azt fogják hinni,hogy mi egy tolvaj nép vagyunk.
Khm,a Duna áradásáról pedig nem mi tehetünk.
Remélem nem áll szándékodban Magyarországot és a magyar népet ennyire rossz fényben feltüntetni. A cigányokról viszont írhatnál pár sort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!