"Nem azért írom hogy irigyek legyetek :)"
Az egy dolog,de ez egy emberi érzés,alapvető :) Mindegy,milyen szándékból írod :)
"Szüleim üzleti okokból kint éltek. Én 21 éve konkrétan Japánban születtem. Nem szabad döntés volt. Szóval nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy magyar szülők Japánban hoztak össze egy gyereket. "
Ha eddigi életedet nem ott töltötted volna,hanem itt,akkor tudnád erre a választ,hogy miért olyan hihetetlen. A magyar embernek nem jön össze olyan könnyen minden...gondolom a szüleidnek azért volt suskája(már meg ne haragudj).
Mindegy,a többivel sem tudok igazán vitatkozni,mivel mint mondtam,nem vagyok annyira otthon bennük :)
61%-os
Ha nem érvelne rendesen és magyarázná meg a dogokat,akkor lehet,hogy nem hinném el. Viszont így,ahogy leírta,szerintem ez egyáltalán nem lehetetlen.
Valld be őszintén,azért Te sem tudhatod.
68%-os, nem veszed észre a sok ellentmondást meg minden? Én is szoktam irigy lenni, ahogy mindenki, de rá pont nem, mert hazudik.
Lehet kint élt, nem tagadom. De semmilyen ilyen lista nincs, a kedvenc sorozatát védte ezzel, amit más meg támadott.
Nem nézel ki butának az írásaidból, ezért olvasd már át újra a válaszait. Tiszta kamu az egész.
Nem baj az, ha ennyire megbízol az emberekben, de a túlzott hiszékenység viszont ártalmas :S
Előző:
Úgy van Japánban születtem és éltem. Leírtam nagyjából a rövid történetem. Magyarázd már el nekem hogy miért nem létezHET az a lista! És az nem megfelelő érv, hogy "majd pont arra lesz a profiknak idejük", "nincs értelme mert csak szakmai", ugyanis fogalmad sincs arról hogy hogyan alakítják a munkaidejüket, fogalmad sincs, hogy hmilyen a családi állapotuk és elfoglaltságuk, nem tudod hogy pontosan milyen szempontokat használnak, és nemtudod milyen rendszerrel működnek. Az hogy ismered a rendszert, vagy hogy tanulmányoztad, utánaolvastál, kérdezgettél az nem elég. Amig nem vagy BENNE konkrétan a rendszerben addig nem tudsz róla annyit mint én. (én mint kiadó még nem vagyok benne a pontozókba, de 10 éven belül szeretnék)
"Úgy van Japánban születtem és éltem. Leírtam nagyjából a rövid történetem. "
Hihető, sosem kötöttem bele.
"magyarázd már el nekem hogy miért nem létezHET az a lista!"
Tite Kubóról is minden dolog kikerül a hírekbe, ami eljut az angol fórumokra, még az is hogy mikor megy wc-re és akkor pont az ne kerülne, hogy egy ilyenben benne van.
+ minden szavazás, eladás, rangsor, stb., akkor pont egy ilyen ne kerülne ki, amit híres mangakák, meg animátorok stb osztályoznak. Ennél mellékesebbek meg simán kikerülnek mi, persze...
És ha ez még nem lenne elég, pont a Sao-t szidták minden kritikában. Az egy dolog, hogy a sok kisgyerek veszi, de rengeteg kritikát olvastam, fordított japánt, angolt, magyart, a rendezést mindenhol szidták, a történetek és a karakterek sehol nem kaptak közepesnél jobbat, a grafika meg valóban szép volt, de azzal egyedül sehol nem kerül bele a top5-be.
A 68%oshoz hasonlókat simán átverheted, akik hiszékenyek és nincsenek benne ezekben a dolgokban, de akiknek a japán dolgokhoz már van egy minimális közük is, azokat nem.
Komolyan mondom, már vagy egy órája szakadok itt a válaszokon:3
Milyen vicces tényleg az egész:DDD
Kedves 21 éves otaku magyar, aki japánban élt, én nem mondok semmit, lehet, hogy tényleg így van az egész, de ha igen, csodás életed lehet, hiszen rengeteg ember van aki sóhajtozik egy hasonló élet után mint ami neked van. Mondjuk én nem, mert gyűlölöm Tite Kubo-t, és a többi sem igazán izgat fel:DD
Azonban, a másik aki vitatkozott, neked is kell igazat adnom, mert mi itt Magyarországon élők, nem könnyen hiszünk el egy ilyen történetet. Én először tényleg kiröhögtem, a 21 éves barátunkat, de ahogy ment a vita egyre logikusabbnak tűnt az egész. Mondjuk azért ez a vállalkozás elég rizikós lehetett, ha 17 évesen hozta össze, még ha az apja segítségével is.
Ja amúgy meg, hogy a listázással kapcsolatban én is kiadjam a véleményem a nagyvilágnak :D
A lista azért lista mert különböző emberek alkották össze, egy átlagot létrehozva. Szóval, ha te 2 pontot adsz, akkor az benne lesz abban 17.000 másik pont között, ami alkotja az egyet. Azt az egyet mondjuk tényleg nem hiszem el, hogy a profik összeülnek egy tanácskozásra listát létrehozni. Az idejük nem igazán enged ilyen dolgokat (de végül is, ki tudja?:D) de szerintem, még ha van is egy ilyen profi-lista, én nem azt nézném, mert nem a profikra véleményére vagyok kíváncsi, hanem az olyan emberekére, akik olyanok mint én, akik nem arra kíváncsiak, hogy minden egyes fűszál látszódjon, hanem az összképre. Ennyi :3
Ui.: A SAO egy tényleg jól elb*szott anime lett a végére, vagyis inkább a közepére:D Bocsánat minden egyes fantól, de azért még egy hülye is látja, ha valami nem stimmel:D
Végső soron, ez egy anime, azért anime, mert a TSodálatos japánok képesek 2 év mozgás után mozogni, ahogy képesek még 1,5 órán keresztül harcolni, miután kihánytak 12.59 liter vért :3 Bármi megtörténhet, nem? XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!