Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime? ://

Ez melyik anime? ://

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 13. 19:37
 61/101 anonim ***** válasza:
54%

Igen, akár lehetne kamu ez is amit én írok, meg az is, hogy ő japánban élt, de nem feltétlenül azok.

Viszont amiket utána ír, azok egyértelműen kamuk. Ha kicsit is benne lennél a témában neked is leesne, de hát nem vagy.

Engem is simán átlehetne verni pl egy afrikai országgal kapcsolatban, mert fogalmam sincs azok szokásairól, meg hogy miként működne ott a dolgok.

2013. máj. 20. 14:33
 62/101 anonim ***** válasza:
54%

"Anime és CGI? A végeredmény mindig borzadáj, egyszerűen annyira nem illik hozzá és annyira béna, hogy valami hihetetlen. Inkább maradjanak a rendes rajzolásnál. "

Tiger and Bunny nagyon szép lett .

Sekai no Mukou ni Mozifilm játékbeli része máig a legszebb grafika véleményem szerint( http://www.youtube.com/watch?v=cE-Wk8806Uw , valóság beli része nem jobb a közepesnél , de a játék beli része mindent ver) .

Jah és év végén jönni fog a Harlock movie ami már trailer alapján is ku**a szép .

Nem mondanám borzadálynak .. csak az esetlk 90%ban nagyon szarul csinálják .

2013. máj. 20. 14:35
 63/101 anonim ***** válasza:
56%

Nem rossz amit linkeltél, de annyira műanyagnak néz ki az egész, ha elképzelem rajzolva 100x jobban nézne ki.

Az anime CGI az pont egy olyan dolog, amit nem kellene erőltetni, mert ha simán rajzolják sokkal jobban néz ki, mert ez annyira nem illik hozzá, hogy le sem lehet írni.

2013. máj. 20. 14:42
 64/101 anonim ***** válasza:
56%

"Engem is simán átlehetne verni pl egy afrikai országgal kapcsolatban, mert fogalmam sincs azok szokásairól, meg hogy miként működne ott a dolgok."

Jó,csakhogy tisztázzam,azért egy ideje már foglalkozom Japánnal,szóval nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal,csak speciel a kultúrájuknak ezt az anime/manga részét nem szeretem :) Animét nagyon keveset láttam,mangából is csak egy mangaka műveit olvasom :)

2013. máj. 20. 15:23
 65/101 ahmon ***** válasza:
11%

"Egyébként nem hozol létre akkor egyet? :)"

Tudom, már van is tervbe véve. De mivel maximalista vagyok, ezért a weboldalt is majd csak akkor fogom feltölteni, ha 100%-ban megfelelő a megjelenésre!

2013. máj. 20. 16:48
 66/101 anonim ***** válasza:
56%

odaírtam, hogy amit eddig láttam

és amikt te említettél olyanokat szerintem még nem néztem

2013. máj. 20. 18:33
 67/101 ahmon ***** válasza:
10%

#61-es

Honnan gondolod elsőre hogy nincs benne a témában? Tessék! Megint úgy ítélkezel elsőre, hogy nem is ismered az illetőt! Akárcsak nálam.

És amiatt hogy TE nem hiszel nekem, ezért másokat is (akik akár jobban is benne lehetnek a témában mint te) meg akarsz győzni erről! Azért ez egy kicsit... inkább hagyjuk. Nem káromkodom ezen az oldalon.

2013. máj. 23. 06:47
 68/101 anonim ***** válasza:
54%

"Honnan gondolod elsőre hogy nincs benne a témában? Tessék! Megint úgy ítélkezel elsőre, hogy nem is ismered az illetőt!"

Ő írta, úristen! Azért olvasni és kéne, de látom ez csak kötekedés akart lenni.

"És amiatt hogy TE nem hiszel nekem, ezért másokat is"

Eddig csak olyanok hittek neked, akiknek nem volt fogalmuk a témáról:P

Mindenki más egyből rá vágta, hogy hülyeségeket írsz, szóval ennyit erről. Máshol boldogítsd a népet, köszi.

2013. máj. 23. 09:06
 69/101 ahmon ***** válasza:
11%

Ő írta hogy "Semmit, egy szót sem tudok Japán témához hozzászólni" ?

És úgy egyébként. Kapásból az újtéma amit valaki nyitott, ott is azt mondták, hogy "Kitudja lehet igazat mond,én is írtam már olyat ami igaz de mindenki azt mondta hogy fail meg hazugság"

illetve: "Van pár határon túli ismerősöm, akiknek a szülei a magyart is megtanították anyanyelvi szinten, úgyhogy ezen nem kell fennakadni.

Még az is hihető, hogy hozzáértő bizottság készít rangsorolást a legjobb animékről."

plusz: "Atyám most is kiderült hogy az emberek menyire nem ismerik a másik múltját és miket kijelentenek egymásról...." "de szerintem hihető a sztori"

...És ezeket nem én írtam. Illetve nem tudhatod hogy ők mennyire vannak otthon a dologban.

2013. máj. 23. 14:59
 70/101 anonim ***** válasza:
12%

A 48%od is biztos azért ment le 30%ra mert mindenki szerint hasznos válaszokat adsz...

Többet nem is szólnék hozzá a témához, a hiszékenyeket úgyis át tudod verni, akiket legjobban akarsz, azokat meg úgy sem.

2013. máj. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!