Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime? ://

Ez melyik anime? ://

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 13. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 ahmon ***** válasza:
0%

Nem hónapok alatt tanultam meg perfectül írni. A 21 év alatt végig a magyart használtam anyanyelvi szinten. Olyan helyen laktunk Japánban, ahová leginkább a külföldiek költöztek, így votl sok magyar is. Szóval ha nem mászkáltam el konkrétan a városba, vagy nem voltam suliban, akkor magyarul beszéltem és írtam. Sőt a billentyűzetem is magyar volt odakint, és a japán dolgokat romaji módon írtam le.

Nem az hogy jó e a graf vagy sem. Hanem hogy a grafikai elemek. Ha jó a graf de szar a történet, akkor 50. helynél nem fog feljebb kerülni. Tehát összefüggően pontoznak. Megnézik különkülön is, megkapcsolva is. (ebben a helyzetben illik e ez az ábrázolás, stb.)

2013. máj. 17. 01:35
 22/101 anonim ***** válasza:
81%

Magyarul egy humbuk az egész ... csak a technikai oldalát nézik az egésznek , szóval nem értem miről beszélünk , ez maximum az A-1 nek dícséret , nem pedig magának az animének .

A lényege egy normális kritikának meg a Story a Rajzolás a Hangok a Karakterek és az élvezhetősége lenne . Vagy így érted ezt a nagy kritikus tömeget ?

Mert ha igen azt semmiképp sem hiszem el ... még úgy sem hogy fantasy kategórián bellül . Juuni Kokuki-val a sao-t összeállítanád kb mint ferrari , a warburg ellen .

Ha már úgy is szét offoljuk a fórumot , mond már el szerinted miért olyan tökéletes ? Mert azt elhiszem hogy szeretik az emberek (még Blood-C fanról is tudok , pedig jészurúristen .. ) , de az hogy a szinte hibátlan animék közé sorolni . Tengernyi hibája volt ,tele volt logikai fail-al ...

2013. máj. 17. 02:33
 23/101 ahmon ***** válasza:
0%

Nem csak a technikait. Nézik magát a storyt is, illetve hogy mennyi különbség van az anime és a manga közt, már amikor van manga verzió, nézik hogy a zene mennire illik a hangulathoz, hogy lehet e követni a törétnetet, stb. Tehát nem csak technikait, hanem mindent.

Hát részemről...A szerelmi szálat nem értem, hogy mikor újra találkoznak mért utálják meg egymást. De ez lényegtelen infó, szóval nem is lényeges. És nem volt benne logikai fail. Csak később került válasz rá. Példának okáért: a dupla kard. Nem érteni hogy mért csináltat magának kardot, nem érteni miért hezitál a kékszemű démonnál...aztán heathclif elmondta a dolgokat...ez kirito-t változtatja meg, mert így vonatkoztathatunk rá hogy hiába beater, nem tud mindent a rendszerről...egyenlőbbnek tűnika többiekkel...hogy nekem miért tetszik?...nem az első helyezett részemről, sőt én a saját listámban top5 alá teszem, de jó a történetvezetése, a karaktereket nem ismerjük meg, de nem is kell, mert nem a jellemük a lényeges a történet szempontjából, hanem maga a cselekedeteik, illetve a lényege ennek hogy nem fantasy, hanem inkább dráma jelleggel bír, és a szerelmi szálra nagyon ráhúz, így a főhős fejlődésen való átmenetelének hiánya sem hiba, mert a végére úgy is érzi az ember hogy másmilyen. A végén mikor megöli az alfheim királyát, akkor ugye szellem szerűen visszajön...ott sem érteni hogy hogy lehet, de nem is kell, mert lényegtelen...a lényeg hogyvisszajött és megölte...

szóval egyszerűen csak összességében jó és kész...az meg hogy sablonos-e, az nem érdekel...

2013. máj. 17. 03:05
 24/101 anonim ***** válasza:
81%

Olvasd már el figyelmesen légyszives , kíváncsi leszek mit válaszolsz rá :

Várj tehát nincs benne logikai baki ? Akkor azt mond meg a korházba hogy vitték át a gyereket ? Ha kihúzzák a gépből meghal , végig mennie kellett a gépének ,áramszünetvan meghal .. hogy vitték át a korházba ? Ez pedig elég nagy logikai baki volt .. A Másik , 2 év után felkel és jár ? Öhm wtf ? Az a minimum hogy 2év alatt az izmai úgy elsorvadtak hogy felülni nem tud . A harmadik pedig az egész második arc , egy EPIC FAIL bizony , nem tudom játszottál már mmorpg-t , de Oberoné volt kb a játék , kb 2 percbe tellett volna kibannolnia a gyereket, mivel admin megteheti ... mondjuk hamar vége lett volna akkor .. De a legszebb az egészben , hogy a legnagyobb FAIL a 14.rész maga volt , ott fogtam a fejem hogy mi ez a sz*r ? A csavar , hogy meg halt , de mégse ... (benyomta biztos az SSJ-t) , szóval amit addig műveltek túlélőjáték alatt az csak egy vicc volt , ugyan azt éreztem itt mint a Blood-C végén , hogy értelmetlen volt egész idáig az anime ..

A másik dolog , milyen jó történetvezetés ? Éves ugrások vannak benne , a dolog 3/4ét nem látjuk , egyik részben kezdték a játékot másikban 1 hónap eltelt lvl 2 , harmadikban meg 1és fél év telik és és 70+os a gyerek , ez a jó történet vezetés ? Meg hogy a főszálhoz lényegetel kardot kovácsoltatni megy meg nyaralni a 20as szintre , meg egyéb f*szság és pont ezért alig volt az egésznek storya , az egészet side storyk töltötték ki .. A karakterek bemutatása meg igenis fontos dolog lett volna ..

Drámát meg hova akarod belekeverni ? Mert volt az a mentsük meg a hercegnőt dolog ? Ilyet annó 5-6éve a Bleach-ben láttam ... A szerelmi szál egy szép dolog lett volna ha normálisan csinálták volna meg és nem papás mamást játszott volna a két kari .. A főhős jellemfejlődése nem fontos ? De az lenne , ha lenne , de nem volt . Több száz barátját látta meghalni és a tudata kicsit sem hasadt meg ? Ilyenektől az a minimum hogy depis lesz egy normális ember , nem hogy egy 14 éves GYEREK . Meg tök wtfnek érzem hogy elején leszart mindenkit , látott meghalni sok embert az ő hibájából és nem magát okolja vagy depis lesz , hanem abba szeret bele akit utált fél perce .

NA meg ember , felsoroltál egy rakat hibát és azt mondod hogy jó és kész ? Ráadásul ez után még a "japán 200as tanács" top5jébe akarod rakni ?

2013. máj. 17. 03:27
 25/101 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy én láttam félre valamit,vagy nem tudom,de most ahhoz intézném ezt a kérdést,aki (állítólag) Japánban élt.

Miért van az,hogy egyszer 48%-os vagy,máskor pedig 55%-os? Két accountod van,vagy mi? Persze elnézést,ha én néztem félre valamit,nem olvastam végig minden egyes offot,de nekem ez jött le belőle.

Mellesleg annyit megjegyeznék,hogy ha már volt olyan (pokoli nagy) szerencséd,hogy kint élhettél 21 évig,akkor legalább annyival megtisztelhetnéd,hogy nagybetűvel írod le Japánt,mint országnevet. Ugyanez vonatkozik Magyarországra is(ez persze nem csak neked szól,láttam mást is,aki így írta).

Egyébként megkérdezhetném,hogy miért jöttél akkor "vissza"? Kétlem,hogy ha valakinek az megadatik,hogy egy jobb(?) országban élhessen,az ide akarna jönni.

2013. máj. 17. 12:35
 26/101 anonim ***** válasza:
58%

Úgy látom nagyon elharapódzott a vita arról mi is szerepelhet a kérdező által kirakott képen :D

mellesleg itt a lista amin a SAO top5.

[link]

Az butaság ,hogy hozzánk nem jutnak el ezek a hírek, ha máshonnan nem a sankakucomplex.com készséggel fordítja le ezeket a listákat, azt viszont ne feledjük el, hogy ez a lista 2012 legjobb animéit sorolja fel _gyártói_ szempontból. Vagyis nem művészi szemszögből. Véleményem szerint rangsort nézni bármiféle filmről vagy animéről nem érdemes, különböző emberek vagyunk különböző ízléssel, engem nem befolyásol az ,hogy másnak mi tetszik, szerintem tegyetek ti is így.

2013. máj. 17. 13:20
 27/101 anonim ***** válasza:
47%
Mingyárt jobban elhiszem így , de ezek csak a 2012esek és ez online szavazás volt .. Ezen nem csodálkozom , a Sao mellé a Kuroko is hatalmas hypot kapott .
2013. máj. 17. 14:02
 28/101 ahmon ***** válasza:

A ma 3:27-est inkább nem véleményezem, mert egyáltalán nem értette az én válaszomat. Csak egy mondatot tennék hozzá:

Az a gond, hogy azt várod el egy anime-től, hogy minden informásiócsepp a kezedbe hulljon, és ne kelljen bizonyos dolgokat magadtól kitalálnod.

Na jó az egyik mondatodra kénytelen vagyok reagálni:

"Ráadásul ez után még a "japán 200as tanács" top5jébe akarod rakni ?"

Nem. Nem én akarom berakni, hanem ők maguk rakták bele.

12:35-ös:

Nem, nincs két külön felhasználom, csak menet közben változik a válaszaim száma, és az értékelések száma.

Üzlet miatt. A vállalkozásomat nemzetközivé szeretném tenni, és igaz hogy nem Mo. a legjobb hely egy ilyenre, de mivel magyar vagyok, ezért úgy gondoltam az első Japánon kívüli helyet egyszerűen csak itt szeretném létrehozni. Minden egyes helyre ahol szeretnék valami üzleti dolgot csinálni, azt nem bízom menedzserekre, meg üzletkötőkre. Persze ők is vannak mellettem, de szeretek személyesen otlenni az ilyeneknél. Így nem is maradok sokáig.

2013. máj. 17. 21:18
 29/101 anonim ***** válasza:
26%

Köszi srácok/lányok, nagyon jól elszórakoztattatok xD

Én 22 évig éltem japánban, 2 hét alatt megtanultam profin magyarul mert könnyű a nyelv.

Van egy másik, profibb lista, amiről a 48%-os nem tud, ott a sao a második legjobb és az elmúlt 100 év legjobb főszereplői listának meg a guilty crown főszereplője van a tetején, utána természetesen Kirito követi, aki nagyon jól ki van dolgozva, hülye aki mást mond. A legjobb női főszereplő meg Asuna, olyan jól ki van dolgozva, hogy mindig megüti meg leszidja a semmiért Kiritot, hogy az valami hihetetlen.

A legromantikusabb anime meg a Naruto lett, mivel ugyebár az egyik fejezetben megfogják Hinatával egymás kezét, aki szerint ez nem romantikus az bújjon el. Aki nem hisz nekem az hülye, ennyit akartam, csá.

2013. máj. 17. 22:44
 30/101 anonim ***** válasza:
64%

21:18 szerintem kb senki nem hisz neked , mondjuk így nehéz is megállapítani , de ezt a japán mangaka tanácst nem fogom bevenni , maximum azt amit a másik írt hogy internetes szavazáson , ott meg a hype miatt nem is csodálkozom.

Jah és tévedsz , azt váromtam volna el mongyuk egy ilyen (mondjuk ki ..) epic kezdés után a sao-tól hogy tartja a színvonalt , de minden tekintetben megbukott .. csalódás és az a legszebb az egészben még te is megmondtad hogy az , hogy sablonos , hogy tele van hibával ...

Ahogy láttam amúgy olyanok szeretik inkább akik shouneneken meg ecchiken élnek . (ugye kedves Nem érdekes?)

2013. máj. 18. 00:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!