Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime? ://

Ez melyik anime? ://

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 13. 19:37
 51/101 ahmon ***** válasza:
51%

Hát Japánban annyira nem necces 17 évesen üzletbe kezdeni, tekintve hogy Japán rendszer szerint szülői hozzájárulással már 15 (!!!) évesen lehet házasodni.

És kedves 1:19-es. Ha elolvastad volna a válaszaimat láthattad volna. Fogalmam sincs hogy az interneten fent van-e, ugyanis én papír alapúan szoktam beszerezni, amik a Japánban lévő lakásomban vannak folyamatosan gyűjtve. A kiadóm pedig mivel még elég kicsi, ezért Japánban sincs nagy híre.

Hierarukī Paburisshā

ヒエラルキーパブリッシャー

Weboldalam nincs, szóval a "nagy gugli"-ra ne számítsatok!

2013. máj. 20. 09:51
 52/101 anonim ***** válasza:
74%

szegény kérdező

a végére teljesen más témába torkollot ez az egész

egyébként meg szerintem a SAO-nak van a legszebb grafikája, amit eddig láttam

2013. máj. 20. 10:47
 53/101 anonim ***** válasza:
0%

"egyébként meg szerintem a SAO-nak van a legszebb grafikája, amit eddig láttam"

Ha a profi CGI-os stúdiókat is bele vesszük akkor meg elbújhat .

2013. máj. 20. 10:55
 54/101 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Ezt a listát már linkeltem feljebb, csak válasz nélkül maradt. Egyébként én nem az igazad ellen akarok szólni, de láthatóan úgy tekintesz a külföldi "otakukra" akik csak mellékes célcsoportja és haszonélvezője az iparágazatnak, ennek ellenére nemzetközi terjedelmű kiadóhálózatba vágsz bele, bátor dolog és sok szerencsét hozzá, de szerintem amíg kézzel fogható bizonyítékot nem tudsz felmutatni, itt az emberek többsége nem fog hinni neked.

2013. máj. 20. 11:09
 55/101 anonim ***** válasza:
54%

Untam, hogy sorba dőlnek be neked az emberek, megdumáltam azzal a haverommal, aki alkalmanként jár ki japánba, hogy járjon utána. Rá is írt az egyik ottani, japán anyanyelvű otaku(anime/manga mániás) haverjára, hogy tud e valamit erről és nem tudott semmit. Ennek ellenére még létezhet, szóval szólt neki, hogy járjon utána, szegény elvileg a tegnapi nap nagy részét ezzel töltötte és semmi. Elvileg nem csak neten nézegette, hanem egyre kereste fel a hasonló érdeklődésű ismerőseit és semmi, szóval erről ennyit, aki bedől ennek, az így járt.

Erre még reagálnék: "Ha a profi CGI-os stúdiókat is bele vesszük akkor meg elbújhat ."

Anime és CGI? A végeredmény mindig borzadáj, egyszerűen annyira nem illik hozzá és annyira béna, hogy valami hihetetlen. Inkább maradjanak a rendes rajzolásnál.

A sao-nál meg el kell ismerni, hogy a grafikája igen is szép, annak ellenére hogy semmi másban nem teljesít túl jól.

2013. máj. 20. 11:20
 56/101 anonim ***** válasza:
13%

"szerintem a SAO-nak van a legszebb grafikája, amit eddig láttam"

Eddig miket láttál? Naruto, Bleach... grafika amúgy se a legfontosabb!

ahmon, amúgy mi a saját véleményed a műről? Eddig csak a "hozzáértők" értékelését írtad. (Bocs, ha mégis írtad volna, nem fogom végigolvasni az összes bejegyzést.)

2013. máj. 20. 11:21
 57/101 anonim ***** válasza:
100%
55. vagyok. Előre lenézést, hogy kis betűvel írtam megint a Japánt, de most kicsit felhúzott, hogy ilyen béna hazugságnak sorba dőlnek be az emberek...
2013. máj. 20. 11:22
 58/101 ahmon ***** válasza:
0%
Az hogy az ottani ismerőse hol lakik azt nem tudom. Mert az mondjuk meghatározó.
2013. máj. 20. 11:33
 59/101 anonim ***** válasza:
69%
Majd utána járok, a haverom most nem elérhető.
2013. máj. 20. 11:50
 60/101 anonim ***** válasza:
51%

"szegény kérdező

a végére teljesen más témába torkollot ez az egész "

Nem jelezte,hogy problémája lenne vele :)

"Hát Japánban annyira nem necces 17 évesen üzletbe kezdeni,"

Nem kötekedésből,de ha lóvéd van,akkor sehol nem necces. Mindegy,hogy Japán,vagy M.o.,ha van pénzed. Az más kérdés,hogy ott esetleg jövedelmezőbb lenne a dolog.

"Weboldalam nincs, szóval a "nagy gugli"-ra ne számítsatok!"

Egyébként nem hozol létre akkor egyet? :)

"Untam, hogy sorba dőlnek be neked az emberek, megdumáltam azzal a haverommal, aki alkalmanként jár ki japánba, hogy járjon utána. "

Azért,ha visszaolvasod,szerintem még neked is kicsit kamuszagúnak tűnik ez a mondat elsőre :) Nem mondom neked sem,hogy kamu,csak azt,hogy ennyi erővel ez is lehetne az,nem? :)

(Amúgy mindegy,már kezdem megszokni,hogy senki nem tudja nagybetűvel írni az országokat,de örülök,hogy kijavítottad magad :))

2013. máj. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!