# 29
1.Micsoda "véletlen",hogy erre jár egy olyan ember,aki szintúgy majdnem egész életét Japánban töltötte,de egy évvel pont többet élt ott,mint a másik. Ne haragudj,de ez olyan ovis szintű dolog volt. Az előtted szólónak még el tudnám hinni,hogy ott élt(neki sem feltétlenül mondjuk),de ez a szöveg nagyon átlátszó volt.
2.A magyar minden csak NEM könnyű nyelv,sőt az egyik legnehezebb talán a világon.
3.Vicces,hogy még miután megjegyeztem,azután is képes valaki országnevet kisbetűvel írni(Japánét).
Remélem csak viccnek szántad a válaszod.
Megjegyezném,én már nem tudom,hogy itt ki kicsoda,mert a százalékok kicsit megváltoztak.
Rendben,akkor elnézést :) Ember legyen a talpán,aki ki tud igazodni ezen a rengeteg offon és a százalékokon :D
Egyébként nem feltétlen hazugság,amit mond. Nem lehet,hogy inkább csak az irigység beszél egyesekből? :) Ez egy természetes,emberi érzelem. Én speciel nagyon irigy vagyok rá,de nem tagadom. De attól még persze lehet,hogy nem mond igazat...
21 évig japánban élt? -talán
Az anime lista, amit mangakák és animátorok állítanak össze? - Hülyeség. Sokat kerestem a neten, sok japán mániás ismerősöm(némelyik még rendszeresen is jár ki) megkérdeztem, hasonlóról sem hallottak soha, pedig ők aztán követik az eseményeket ott kint.
Haverok Tite Kuboval? - na persze
És még ott van az a sok ellentmondás.
Na én nem pont egy ilyen hazug emberre fogok irigykedni, csak utálom azokat, akik ilyen jó pár kitalált hülyeséget összehordanak és szegény emberek, akik keveset tudnak ezen dolgokról (mint pl te), el is hiszik.
Az anime/manga részhez nem tudok hozzászólni,mert nem vagyok nagyon otthon bennük. A kérdést is linkelték,csak úgy találtam rá. Úgyhogy én,szegény ember bevettem :D
De kérlek szépen,országév még mindig nagybetű :) Ne vedd kötekedésnek,de egyszerűen szúrja a szemem :)
Meg is értem, hogy szúrja a szemed, nem is akarom így leírni, csak sok minden egyszerre van a fejemben, amit le akarok írni :D
Így érthető, hogy hiszel neki, de én, mint valamennyire jártas a témában kijelenthetem, hogy hülyeségeket ír.
Igazából csak a kedvencét védi, de szerintem ennek nem a hazudozás a legmegfelelőbb módja, de a másik féllel sem értek egyet, hogy miért szidja, amitől neki nem tetszik.
Na akkor haladjunk sorjában:
"Én speciel nagyon irigy vagyok rá,de nem tagadom."
Nem azért írom hogy irigyek legyetek :) Most már inkább csak magamat védem. Nincs bajom ezzel, csak nem szeretem, ha olyanok akarnak engem hazugnak titulálni, akik nem értenek a témához. 21 évig otakuként Japánban éltem, és mivel konkrétan 7 éve, azaz 14 éves korom óta tervezem hogy ténylegesen mangákkal és animékkel fogok foglalkozni. 7 éve rögtön azt láttam legcélszerűbbnek (kis naív fejjel akkoriban), hogy majd csinálok egy kiadót. Aztán 4 éve (17 évesen összehoztam. Annyi hogy névlegesen apám hozta létre, de tulajdonképpen én vezettem, apám nem szólt bele) ez sikerült is. Létrehoztam egy kis kiadót, ami doujinshi-k kiadását segítette a fiatal, vagy öreg magánszemélyeknek egyaránt. Igaz a doujinchi saját kiadású lenne, de nagyon sokaknak nincs hozzá kezdőtőkéje, ezért hoztam létre ezt. Aztán most szándékozom majd rendes kiadóvá fejleszteni az üzletemet. Ezt azért írtam le, mert később majd még ide hivatkozom.
"21 évig japánban élt? -talán"
Szüleim üzleti okokból kint éltek. Én 21 éve konkrétan Japánban születtem. Nem szabad döntés volt. Szóval nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy magyar szülők Japánban hoztak össze egy gyereket.
"Az anime lista, amit mangakák és animátorok állítanak össze? - Hülyeség. Sokat kerestem a neten, sok japán mániás ismerősöm(némelyik még rendszeresen is jár ki) megkérdeztem, hasonlóról sem hallottak soha, pedig ők aztán követik az eseményeket ott kint."
De pont ezaz. Ők csak kijárnak. Én viszont 21 évig a nap 24 órájában ott voltam. Sőt, na most (is) visszahivatkozom arra, hogy mért vagyok benne annyira a témában. Mert én magam is anime-mangával foglalkozom.
"Haverok Tite Kuboval? - na persze"
Na itt is visszahivatkoznék. Pont ez az. Ezzel foglalkozom. Egyszerűen csak az ügynökein keresztül felvettem vele a kapcsolatot, mert ki akartam kérni a véleményét egy fiatal szóbában kuprogós 16 éves srác doujinshijéről, ugyanis a Bleach-hez kötődően írta. Nekem nagyon megtetszett, gondoltam egy próbát megér. Aztán 1 hónapig tartó telefonálgatások után, sikerült vele személyesen találkoznom (Ekkor 18 voltam) és azt mondta, hogy találkozni akar a fiúval stb, és végülis kapcsolattartóként rengeteget beszéltem vele, majd miután már maga mellé vette a srácot mint "tanítványt", utána is megmaradtunk barátokként Tite Kuboval, aztán hetente, kéthetente, mikor hogy értünk rá, beültünk egy maid-latté-ba aztán kész. Egszerűen csak a szakmai kapcsolatból barátság lett. Nem ritka dolog.
Elhiszem, én meg Obamával szoktam teázni.
Egyszerűen túl sok hazugságot hordtál össze, nem véletlen, hogy a tegnapi 48%-ról lecsökkentél 27%-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!