Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnék meg egy heteró lányt?
Figyelt kérdés
Még sose volt dolgom heteró lánnyal, az eddigi partnereim mind leszbik voltak. Valamiféle jó tanácsot tudtok adni? Egyébként a lány gyönyörű és bár hetero (bár néha vannak leszbis megnyilvánulásai), mégis egyszer elvinném a csillagok közé.2016. máj. 10. 10:46
71/84 anonim válasza:
#69 vagyok: Én egy hsz-t sem töröltettem.
73/84 A kérdező kommentje:
Te is az vagy..mikor talizunk?😂😊
2016. máj. 14. 19:17
75/84 anonim válasza:
Tényleg, kedves kérdező, szerinted hogy áll/hogyan fog alakulni a kettőtök kapcsolata?
76/84 A kérdező kommentje:
Remélem jól..főleg mert ma van a szülinapom :3
2016. máj. 15. 03:31
77/84 Noren1989 válasza:
Akkor Boldog szülinapot, reméljük jutsz ma puncihoz!!!
78/84 anonim válasza:
Boldog szülinapot kérdező!
Az enyém 4 nap múlva lesz:D.
79/84 anonim válasza:
Volt már, hogy egy hetero lányt vittem haza, mondván hogy vissza adom neki a kölcsönvett pólóját. Később minden póló a padlón landolt a méltóságával együtt :D
Szó mi szó egyik nőt sem lehetetlen meghódítani, csak jól kell időzíteni és választani.
19/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!