Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hódíthatnék meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnék meg egy heteró lányt?

Figyelt kérdés
Még sose volt dolgom heteró lánnyal, az eddigi partnereim mind leszbik voltak. Valamiféle jó tanácsot tudtok adni? Egyébként a lány gyönyörű és bár hetero (bár néha vannak leszbis megnyilvánulásai), mégis egyszer elvinném a csillagok közé.

2016. máj. 10. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is ez már egyértelmű. Azt szeretné ha elcsábítanád csak fél ezt meg magának is bevallani. Kicsit alárendelt típus szerintem. Lehet egy határozott egyéniség jön be neki.
2016. máj. 10. 14:47
 12/84 anonim ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok és ez tényleg egy jel, hogy ő is szívesen benne lenne, csak fél szerintem még kimutatni az érzéseit. :)
2016. máj. 10. 14:49
 13/84 anonim ***** válasza:
0%

Miért is?

2016. máj. 10. 15:02
 14/84 A kérdező kommentje:
8as..nem kell provokálni.. Lehet te nem értesz egyet az azonos neműek kapcsolatával, de állj! Épp ahogy te se, mi se tudjuk megválogatni, hogy kibe szeretünk bele. Én speciel nem cállalom fel a nyílt utcán, nem megyek el pride fesztiválra és nem fogom mindenki előtt kiteregetni a magánéletem. Akkor legyen benned annyi, hogy egy normális kommentet írsz, mint a többiek..ugyan olyan emberek vagyunk mint te..
2016. máj. 10. 16:56
 15/84 anonim ***** válasza:
19%

Te félre értesz. Nekem aztán semmi bajom az azonos neműek kapcsolatával sőt még a házasságukkal sem.

A problémám az amikor heterókra pályáztok és amikor valaki kifejti ezzel kapcsolatos ellenérzéseit akkor még nektek áll feljebb. Elvárjátok a toleranciát miközben ti erre nem vagytok képesek.

2016. máj. 10. 18:22
 16/84 anonim ***** válasza:
50%

15-osnek igaza van reszben. Mert vannak melegek akik rendesen nem fogjak fel ha a masiknak kellemetlen a nyomulasuk (ugyan ogy ruhellem ha akarmilyen nemu ember aki NEM erdekel belemaszik a pofamba.

de te most nem tudom mit haborodsz fel foleg hogy meg csak nem is te vagy akirol a kerdes szol. Majd ha odamegy egy meleg pasi es elkezd radmaszni akkor lerughatod, de attol mert valaki egy oldalon erdeklodik vagy epp otthon rad maszt.rbal az ne fájjon

2016. máj. 11. 11:45
 17/84 A kérdező kommentje:

Mar ne is haragudj de szerintem normálisan tettem fel a kérdést, akkor nem kell ugatni..ha nem tetszik az elv akkor nem kell válaszolni vagy normálisan is ki lehet nyilvánítani a véleményed. (Nekem meg ez a stílus nem tetszik ahogy másokkal beszélsz)

Nem kell degradálni az embert. Nyilván a leszbikus is szétteszi a lábát egy srácnak, ha az érdekessé válik a számára..

Nem mellesleg a két legjobb barátom ( leszbi és homi) olyan közeli viszonyba kerültek érzelmileg, hogy végül lefeküdtek, és a kapcsolatuk azóta is tart.

A határvonalak nem ennyire élesek, mint ahogy te látod/leírod..

és ne bunkózz, meg vegyél egy helyesírási szótárat, vagy ha nincs akkor add meg a címed, szívesen küldök!

2016. máj. 11. 13:57
 18/84 anonim ***** válasza:
Apropó, hogy áll a dolog?
2016. máj. 11. 16:09
 19/84 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem, hogy jól halad a dolog és ne foglalkozz a 41%-al biztos csak egy látens meleg aki nem akarja magának beismerni az igazságot és így könnyít magán, hogy másokat provokál.

2016. máj. 11. 16:20
 20/84 A kérdező kommentje:
Jajj Drágák! Jól haladok, a tegnap délutánt együtt töltöttük és volt megint combsimi, de mostmár mindketten és úgy néztünk filmet hogy a két lábam közt üldögélt és nekem dőlt..haladási!
2016. máj. 11. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!