Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnék meg egy heteró lányt?
Te félre értesz. Nekem aztán semmi bajom az azonos neműek kapcsolatával sőt még a házasságukkal sem.
A problémám az amikor heterókra pályáztok és amikor valaki kifejti ezzel kapcsolatos ellenérzéseit akkor még nektek áll feljebb. Elvárjátok a toleranciát miközben ti erre nem vagytok képesek.
15-osnek igaza van reszben. Mert vannak melegek akik rendesen nem fogjak fel ha a masiknak kellemetlen a nyomulasuk (ugyan ogy ruhellem ha akarmilyen nemu ember aki NEM erdekel belemaszik a pofamba.
de te most nem tudom mit haborodsz fel foleg hogy meg csak nem is te vagy akirol a kerdes szol. Majd ha odamegy egy meleg pasi es elkezd radmaszni akkor lerughatod, de attol mert valaki egy oldalon erdeklodik vagy epp otthon rad maszt.rbal az ne fájjon
Mar ne is haragudj de szerintem normálisan tettem fel a kérdést, akkor nem kell ugatni..ha nem tetszik az elv akkor nem kell válaszolni vagy normálisan is ki lehet nyilvánítani a véleményed. (Nekem meg ez a stílus nem tetszik ahogy másokkal beszélsz)
Nem kell degradálni az embert. Nyilván a leszbikus is szétteszi a lábát egy srácnak, ha az érdekessé válik a számára..
Nem mellesleg a két legjobb barátom ( leszbi és homi) olyan közeli viszonyba kerültek érzelmileg, hogy végül lefeküdtek, és a kapcsolatuk azóta is tart.
A határvonalak nem ennyire élesek, mint ahogy te látod/leírod..
és ne bunkózz, meg vegyél egy helyesírási szótárat, vagy ha nincs akkor add meg a címed, szívesen küldök!
Szia!
Remélem, hogy jól halad a dolog és ne foglalkozz a 41%-al biztos csak egy látens meleg aki nem akarja magának beismerni az igazságot és így könnyít magán, hogy másokat provokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!