Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró nő vajon le tudja venni a tekintetemből, hogy nem közömbös számomra? (többi lent)
Figyelt kérdés
Néha,ha nem veszem észre magam azonnal,akkor mélyen a szemébe nézek,de nem tudom egyébként mennyire lehet kifejező a tekintetem olyankor vagy,amikor csak simán ránézek.Nem tudja rólam,hogy a nőkhöz is vonzódom.(Egyébként azért ebbe a kategóriába írom,hogy egyértelmű legyen a dolog. :) ) Nem tudhatja meg,mivel félig hivatalos viszonyban vagyunk úgymond,és kb 20 év van köztünk az ő javára.Vagy miből lehet levenni szerintetek a dolgot a tekinteten kívül?Mindent írjatok le légyszi,mert akkor azokra figyelni fogok tudatosan.Köszi a válaszokat! :)2016. márc. 29. 05:26
1/8 anonim válasza:
Ha már sokszor néztél a szemébe tudja!
2/8 anonim válasza:
Általában én észre szoktam venni. Pedig én heteró vagyok. Ismerőseim is mindig csodálkoznak, hogy pár perc után megmondom valakiről,hogy a saját neméhez vonzódik. Persze ezek később ki is derülnek tehát nem csak feltételezek.:) Lehet azt látni a nézésből.:)
3/8 anonim válasza:
Ha engem egy fiú néz akkor látom rajta, hogy elbamult vahy tetszem neki.
Észre lehet venni
4/8 anonim válasza:
Teljesen személyfüggő. Függ attól, hogy te milyen vagy, mennyire adod át magad az érzéseidnek..mennyire vagy képes ellenállni. Függ attól is, hogy ő mennyira figyeli az embereket, mennyira ismeri őket. Tudom, hogy van aki annyira magába van gyógyulva pl hogy a legegyértelműbb dolgokat is simán nem veszi észre szóval szerintem ez nehéz kérdés. És hát hajrá..nekem is van így valakim, aki tetszik...:\
5/8 anonim válasza:
Lehet parszor szemezel vele akkor mar sejt valamit, nalam is volt hasonlo ugy hogy en siman rajonnek...
L/30
6/8 A kérdező kommentje:
#4:Esélytelen a dolog,pont ezért nem is tudhatja meg,hogy én,hogy is érzek iránta.Mondjuk tartok tőle,hogy lehet már rájött.
2016. márc. 29. 15:50
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ez nagyon hasonló, mint amit én is kérdeztem mostanság, egy cipőben járunk...
8/8 anonim válasza:
Most néztem a leveleimet... este válaszolok.
előző vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!