Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hetero" lányok akik smároltak lánnyal, ti normálisak vagytok?
Hát én nem is tudom mennyi 16 év körüli lánnyal beszéltem, aki "részegen buliból" "kíváncsiságbóL" smárolt lánnyal, de ő soha a büdös életbe nem mondaná magára hogy bi.
AKkor pl. én miért tartom ezt gusztustalan dolognak?
Természetesen semmi bajom a leszbikkel.
De ezek nevetségesek :D Meg több lánnyal is smárolt már, de ő bi.
Hetero nem smárol semmiképp vele azonos neművel.
Bi az összes ilyen, ha nem leszbi épp...
Csak nem akarják bevallani.
Én nem smárolnék soha lánnyal, mert nem izgat.
Viszont te miért foglalkozol másnak a dolgával?
Tudtommal arról írok ki kérdést, amiről akarok. Te miért foglalkozol az én dolgommal? Ha nem tetszik, szépen x-eld ki a kérdést.
Talán azért, mert nem értem, hátha valamelyik, aki ilyet csinált megmagyarázza.
Undoritonak tartod de nincs bajod a leszbikkel. Elmagyaraznad ezt nekem?
Egyebkent ha nem tudja elfogadni magat vagy divatbol csinalja akkor nyilvan nem fogja magat bi nek mondani.
ma 19:43
Én is undorítónak tartom, ha 2 fiú kefél, heteroszexuálisként ez a normális, ettől függetlenül elfogadom őket, csak ne előttem csinálják.
Olyan fölényeskedve írod a kérdésedet, hogy az már bosszantó.
Rajtad is lehetne találni kivetnivalót.
Ha meg bi, akkor félig leszbi. Nem tudom mit vagy így kiakadva...
# 5
És? Nem tarthatom undorítónak? :D AZért ennyire csak vagyunk még liberális ország hogy kötelezően fel kell izgulni rá xDDDDDDDDDD Jól írja a 69%-os, egy hetero fiú is undorítónak tarta a melegek szexelését, ha amúgy még nincs is baja a melegekkel. Istenem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!