Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hódíthatnék meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnék meg egy heteró lányt?

Figyelt kérdés
Még sose volt dolgom heteró lánnyal, az eddigi partnereim mind leszbik voltak. Valamiféle jó tanácsot tudtok adni? Egyébként a lány gyönyörű és bár hetero (bár néha vannak leszbis megnyilvánulásai), mégis egyszer elvinném a csillagok közé.

2016. máj. 10. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:

Ja és még valami: Még mindig nem kaptam hivatalos tanulmányt. :D az aranyos, hogy te itt nekem a szemszínt azonosítod az orientációval, de ha ilyen egyszerű lenne a válasz, már rég bizonyítva lenne.

Addig meg nem hiszem, hogy lenne mire alapoznod.

2016. máj. 13. 14:44
 62/84 anonim ***** válasza:
Valaki jelentgeti a retardált homofób hozzászólásait, vagy ő maga törölteti őket?
2016. máj. 13. 14:54
 63/84 anonim ***** válasza:
Én már csak ülök és nevetek. :D
2016. máj. 13. 15:14
 64/84 anonim ***** válasza:
88%

#63:

Azért mert törölteted az ordas nagy téveszméidet és szűk látókörű baromságaidat még mi akik itt vagyunk olvassuk folyamatában és értjük ;-)

Viszont ez a hozzászólásod olyan színvonalú volt, mintha egy 14 éves kisfiú lennél ;-)

2016. máj. 13. 15:15
 65/84 anonim ***** válasza:
92%
Kedves 56os, 3 oldalnyi válasz èrkezett csak miattad a leszbikusok javáról ;) Ezután mièrt lennék mi rosszak? :) Amúgy hetero lányokból vagy 5 már ki akarta próbálni velem, hogy milyen nővel csókolózni.. (nehogy azt hidd, hogy képes voltam nekik szolgáltatni a testem, még ha "csak" egy csókról is van szó.) A heterok nagyrészt önszántukból ilyenek. Az, hogy valamelyik leszbikus belemegy, mert éppen szerelmes a lányba, aki ezt kérdezi tőle, részletkérdés..
2016. máj. 13. 15:33
 66/84 anonim ***** válasza:
81%

Nem akartam belefolyni a vitába, de muszáj közbeszólnom.

Persze, hogy törlik a válaszod, elvégre ez a leszbikus kategória, ahol az emberek nagy része meleg. Te őket szidod, ráadásul olyan stílusban, ami ellentmond a szabályzatnak. Ezek után ne csodálkozz, ha törölnek. Tartsd meg szépen magadnak a véleményed, és is megtartom rólad, csak szólok, itt úgyse fogsz senkit megsérteni, vagy megváltoztatni, annyit érsz el a pampogással, hogy magadat alázod, jól lehurrognak, és törölnek az oldalról is. Nem tudom mitől lesz neked ettől jobb, de ha normálisan tudsz válaszolni, olyan stílusban, ami nem mond ellent a szabályzatnak, amiben vannak észérvek, szívesen meghallgatom.

2016. máj. 13. 15:54
 67/84 anonim ***** válasza:

Az, hogy taszítja, nem azt jelenti, hogy azt kívánja bár ne létezne. Hetero kapcsolatokra szükség van azért, hogy szaporodjunk. A meleg kapcsolatok sem ártanak senkinek, ha nem lennének, már túlnépesedtünk volna.

Az, hogy taszítja, azt jelenti, nem izgul fel rá, nem akar benne részt venni, pont úgy mint ahogy ti nem akartok azonos neművel együtt lenni. Taszít titeket. A kettő ugyanaz tulajdonképp.

2016. máj. 13. 17:26
 68/84 anonim ***** válasza:

Akinek taszító, az még nem fóbiás. Nekem is vannak ismerőseim, akiknek ez nem túl... Khm, izgató, még is tudnak normálisan viselkedni.

Nem utálom a heterokat, nem szidom őket vagy bántom meg. Egyszerűen számomra taszító egy olyan kapcsolat.

Ahogy én se nevezek olyat homofóbnak, akitől ez távoláll csupán, ettől függetlenül nem bánt vagy vannak sértő megnyilvánulásai/gondolatai az irányunkban.

2016. máj. 13. 17:27
 69/84 anonim ***** válasza:
Basszus, bocsánat, azt hittem nekem szólt :)
2016. máj. 13. 17:28
 70/84 anonim ***** válasza:

69!

Toroltessetek nyugodtan,legalabb beszoltok egymasnak ahogy a pelda is mutatja...😆

Jo kis kaosz lett igy!

2016. máj. 13. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!