Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
A saját kérdésedben van a válasz.
miszerint, "nem tudod elfogadni, hogy meleg a bátyád"
Ha pedig valamit nem akarunk elfogadni, megtenni akkor millió kifogást lehet találni. Ha utálni akarsz valakit akkor utálhatod ha van rajta sapka azért ha nincs akkor azért.
Ha a focis barátaid megtudják, hogy meleg akkor mi lesz? Miért téged szekálnának?
Ja megvan, írtad nincs barátnőd mert tanulni és sportolni akarsz és a barátnőzést későbre hagyod, ezzel nincs gond, de gondolom akkor ez szemet szurna a barátaidnak (vagy már szemet is szurt)? és rádfogják, hogy te is meleg vagy? Ettől félsz? Esetleg lenne alapja is csak még magadnak sem akarod bevallani?
Bárhogy is legyen előbb a saját fejedben rakj rendet.
Nincs annál rosszabb amikor valakik megpróbálnak rádfogni valamit vagy terjeszteni rólad valamit ami amugy nem létezik, de ezt legkönnyebben ugy lehet kezelni, hogy leszarod és nem foglalkozol vele.
Bár tudnám, ki a bátyád... ő itt az egyetlen ember aki támogatásra szorul, de ő nagyon, köszönhetően a drága családjának.
20/F
Hülye vagy.
attol,hogy meleg nem fog fűvel fával kefélni.
Én megértem, hogy nehéz feldolgozni ezt az egészet, de neked akkor is a bátyád mellett lenne a helyed és az kéne prioritást élvezzen, hogy te feltétel nélkül támogatod. A család is egy ún. csapatjáték, úgyhogy össze kéne tartanotok és nem pedig megfúrni a bátyádat, pusztán azért, mert nem tetszik az életvitele. Ez az ő élete és hidd el, sokat tudnál segíteni neki, ha nem így állnál hozzá... Ezt írod:
"Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?"
Ebből két dolgot vonok le... Először is, neked fontosabb a csapatod, mint a saját testvéred. Másodszor pedig, az előbbi megállapításból adódik, hogy marha önző vagy. És hogy milyen élete lesz? Megmondom milyen. Sz@r, de nem azért, mert mások mit fognak róla gondolni, hanem azért, mert a saját testvére sem áll ki mellette és a háta mögött kiteteti otthonról. Ez undorító! Nőjj fel embrer!
"Én még soha nem voltam lánnyal. szóval emiatt igen is fedhetetlen vagyok. nekem először a tanulás és a focis karrier és csak utána jön a barátnő és feleség meg gyerekek!"
1. Oké, nem voltál, nem kell elsietni szerintem se.
2. fedhetetlen = amit nem lehet le/befedni <----> feddhetetlen = tiszta erkölcsű
4. A "focis karriered" (nahiszen...) láthatóan jóval nagyobb prioritást élvez, az iskolába pedig csak melegedni jársz.
5. "barátnő és feleség"? :D a kettő együtt? :))
+1. Valóban tanulni is kéne, informálódni, megismerni a világot, nem csak döngetni a melled, hogy neked húdenagyon fontos.
+2. Szégyellhetnéd magad, hogy 30 idióta érzelmileg tuskó agyhalott véleménye fontosabb neked a tesódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!