Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
"lehet hogy túlreagáltam egy cseppet, de akkor is. nagyon felkavaró. a homoszexuálisok amit csinálnak az nekem gyomrot forgató. főleg hogy beöntést adnak maguknak és össze vissza dugnak"
-.-"
Na akkor felvilágosítalak,hogy nagyon sok meleg él párkapcsolatban, és csak a párjával szexel.
Köztük és a heterók között is van olyan aki összevissza dug,de feltalálták az óvszert. Tudod az egy nagyon modern találmány ami véd a nemibetegségektől.
És hidd el a heterók között sokkal több olyan van aki csak az egyéjszakás kalandokra megy és nem használ óvszert.
üdv: egy MELEG gyerek apja
Neked feleség meg gyerek?
Remélem soha..
Most gondolj bele hogy lesz gyereked és meleg lesz!!
Mit teszel akkor???
Azért gratulálok apádnak is, hogy a bátyádat inkább kidobja, mint normálisan beszéljen vele, az ilyen szülő számomra egy bukott ember. Te még változhatsz, nem kell a bunkó haverjaid szintjén lenned.
Tudod kérdező, melegként 100%-ban a bátyád mellett állok ki. Gondolom több mint 20 éves a bátyád, jobb, ha tudod ez nem kicsapongás, pláne nem hóbort, neki a melegséggel kell együtt élnie. Ha ezt bevallja nektek, akkor már régóta marcangolja magát és tudja magáról, hogy meleg.
Az ő helyében én tuti, hogy megszakítanám vagy hanyagolnám a kapcsolatot veletek. Aztán, ha anyagilag padlóra kerültök, akkor ne legyen ő jó nektek, mert esetleg többre viszi és a pénze kell.
Ha az alábbiakat betartod nem kapod el a HIV-et.
Használj óvszert, minél gyakrabban, de ha megy, akkor a legbiztonságosabb, ha mindig használod.
- Használj síkosítót
- Rendszeresen menj HIV / szifilisz szűrésre
- Proktológus kontrollra is érdemes menni
- Oltasd meg magad a Hepatitis A és B ellen
- Minél kevesebbszer engedd meg, hogy beléd élvezzenek (anál és orál)
De mivel a bátyádról van szó,remélem nem fogsz vele szexelni...
egy kisgyereket ne hasonlítsunk már ehhez sztem mert egy kisgyerek aranyos.
egyébként a pelenkázással vagy pelenka viseléssel sincs semmi bajom... de komolyan. De azért ez más amit a bátyám csinál.
amúgy apám mégis ebben a hónapban jön haza.
Már félszázan leoltottátok szegényt, kérlek titeket, ez nem vezet sehova.
KONSTRUKTÍV VÁLASZOKAT PLÍZ!
Kedves Kérdező, miből gondolod, hogy szokott csinálni otthon beöntést?
Mi van, ha aktív?
De ha passzív, akkor is könnyen lehet hogy sajnos nincs párja, akivel együtt lehetne, ezért nem szokott magának beöntést csinálni.
De ha csinál is, akkor sem a fürdőkádba ereszti ki a vizet, mert abban ő is fürdeni szokott, hanem kimegy wc-re és oda.
Fölösleges attól félned, hogy elkapsz bármit is, mert a melegek pontosan tisztában vannak vele, hogy a higiénia fontos. Máskülönben eleve beöntést sem csinálnának együttlét előtt a passzívak.
Nem érzed az ellentmondást? Egyszerre feltételezed azt, hogy ügyel a tisztaságra, és azt, hogy nem.
Ez biztosan nem pillanatnyi fellángolás. Aki meleg, az az is marad. Lehet, hogy nem lesz neki könnyű megtalálni a boldogságot. Minden bizonnyal nagyon örülne, ha kapna lelki támogatást, és érezné azt, hogy szeretitek. Kérlek próbálj meg odafigyelni rá és arra, hogy akaratlanul sem nehezítsd meg a helyzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!