Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
Neharagudj de nem én voltam az aki felrúgta az egész család békességét. Anyu napokig nem is tudott beszélni róla annyira megrázta. De ezek után is én szeretném ha minden normális lenne és NEM akarom hogy elköltözzön a bátyám. De ha nem tud apu mit csinálni akkor ez lesz. Jah, és nem dobjuk ki!!!! soha nem tennénk ki senkit. Apu fizetné azt ahova költözteti. Én pedig még gyerek vagyok. Középiskolába járok. Van még ezzel együtt 2 évem. És még mielőtt valaki beszólna, nulladik osztályos iskola....
jah és nem primitívek a csapattársaim hanem olyanok mint minden normális ember fiatalon.
Hogy milyen élete lesz?
Amint nem érintkezik veletek sokkal jobb és boldogabb lesz.
A bátyád helyében elköltöznék és soha többé nem beszélnék veletek!!
Szánalmas amit művelsz
mit gondolsz hogy ha neked nem tetszik majd megváltozik?
Közléöm veled hogy nem tud mit csinálni,melegnek született meleg is marad.
Inkábbb támogatnotok kéne,de ha neked ez jó utáld csak meg apád is,utáljátok csak,szemétkedjetek vele,majd öngyilkos lesz és akkor egész életedben bűntudatod lesz. :)
szóval szerinted a homofóbia a normális??
Hát gratulálok lúzerkém..
Egy 18 éves nem gyerek. A törvény szerint is felnőtt ember vagy. A szüleid akár utcára is tehetnének ha nem akarnának rólad gondoskodni tovább.
Szerintem is kösd fel magad!
A bátyád is teljesen normális. Te nem vagy az, akinek az agyát ellepte a sok homofób baromság.
Add meg kérlek a bátyád Facebook elérhetőségét. Beszélek vele, hogy hogy lehetne elcsitítani ezt a dolgot. De neked nem segítek. Csak a bátyádnak.
25F
Nézd meg ezt a filmet: Imák Bobbyért
Csak hogy tud a bátyád mit érez és hová vezet az hogy ennyire elítélitek.
te jó isten... annyira sajnálom a tesódat.
nem tehet róla, hogy meleg, végre rávette magát, hogy elmondja nektek (valószínűleg bízik bennetek) erre ez a reakció...
elég kis gyökérnek tűnsz, de elmagyarázom: alapból kicsi az esélye, hogy nemi betegséget elkapjon (attól még, hogy valaki meleg, ugyanolyan normális ember lehet, nem random szexorgiákon tombol feltétlenül) de még ha neadjisten el is kapna valamit, nem fertőzne meg téged hacsak nem szexeltek, vagy használtok közös tűt... ugye nem? :D akkor nem kell mitől rettegned..
undorító, hogy ki akarod paterolni a házatokból, apukád meg "beszél majd vele"...szerinted az mire lesz jó? majd hirtelen heteró lesz? győzd le az önző kis agyadat, mert akármilyen "nagy férfias focista" is vagy, a beszari kis önző férgek nagyon nem kellemes emberek.
ezt utálom amúgy a legjobban Magyarországban..még Európában is kb itt a legrosszabb az emberek toleranciaszintje (kb -200) és egyenlőségre való törekvése
Én a szüleid helyében inkább attól süllyednék el, hogy 18 évesen olyan hülye a gyerekem, hogy semmit sem tud az AIDS-ről, meg a többi betegségről. Képzeld el, bármilyen betegséget elkaphatsz heteróktól is. És mégis a bátyádtól hogy kapnád el? Rádnéz és megfertőz? Vagy rádlehel?
Ha pedig a csapatod tényleg olyan jellemfejlesztő lenne, akkor nem néznének ki semmi miatt, hanem elfogadnának úgy ahogy vagy és szeretnének. Te komolyan olyan embereknek akarsz nyalni akik kinéznének azért mert BÁTYÁDdal van valami? Még csak nem is veled. Hát ez gáz.
És apád szerinted mit tud tenni? Azt ugye felfogtad, hogy ez nem olyan dolog, hogy apád beszél vele és akkor majd elmúlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!