Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
Nyilván nem csak a melegek kaphatják el, de még a tanárunk is elmondta hogy sokkal gyakoribb náluk. Mit gondolsz miért NEM adhatnak vért?? Én nem érzem magam kegyetlennek mert aggódom érte is. Inkább elkeseredett vagyok.
Annak aki írta hogy semmi köze a csapatomnak azt üzenem, hogy ki fog derülni. Biztosan. Ugyanis ezt nem lehet csak úgy eltitkolni. Facebookon az ismerőseim között van és olyan klubbokban van benne aminek köze van a melegséghez.
Miért baj az szerinted ha nem szeretném hogy csúfoljanak miatta?
Ez nem olyan dolog amit el lehet titkolni. Jah, és köszi szépen de HIV ből sem kérek, mivel abból alakul ki az AIDS. Köszi de nem szeretnék "csak" HIV fertőzött sem lenni.
Te fogyatékos HIV fertőzött sem leszel,ha nem dugsz vele.
Nem véletlenül NEMIBETEGSÉG!! SZEXUÁLIS KAPCSOLAT ÚTJÁN TERJED!!!!
A hív csak nemi úton terjed. És drogosok között közös tű használatával.
Persze hogy nem marad titokban ha te mindenkinek kikotyogod.
És egyébként is. Miért lenne beteg a bátyád? Használ óvszert és nem érintkezik fertőzött emberrel.
Egyébként melegek is adhatnak vért. Ha nem hiszed el akkor hívd fel a vöröskeresztet.
Ostoba vagy mert semmit nem tudsz sem a meleg társadalomról, sem a nemi betegségekről.
Az előbb még egy homofób is beszólt neked.
ma már szűri a leadott vért HIV-re is meg még jó pár dologra hepaA+B+C meg szifilisz meg még vagy 20féle dologra
miért???
mert spec sok esetben gyógyszer készül belőle ...
de igen marhára korlátolt vagy ha képes vagy a testvéred miatt rinyálni
mi az h miattad dobják ki a tesódat otthonról ?
ha nem tetszik elmész nagykorú vagy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!