Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
Kaptál elég sok válasut,amiből kiválogathatod a dolgokat.
Olyan mintha 2tűz között lennél család barátok ,a tesód megbízott bennetek és elmondta,ez nagy lépés mellette kellene állnotok és támogatnotok!
Másoknak meg mi köze hozzá!
Nem fogsz elkapni semmit,viszont pont a ficisták a csajok bálványai őknem fekszenek össze mindenkivel ?
Ha már itt tartunk a németeknél,ha jól tudom pont tavaj valotta be egy focista,h meleg ,akkor ott is vannak,csaksokan titkolják ,nézz utánna.
Gondold végig mit érezhet a tesód és légy mellette segíts neki!
A családom elfogadott a tesóm nekem is öcsém van azt mondta élj ugy ,ahogy neked jó!
Olvass utána a dolgoknak és másképp fogod látni a dolgokat !
Te jó ég, hogy te mekkora idióta vagy... Tudod, neked valóban szégyellned kéne magadat, de nagyon. Egyrészt, mert ekkora idióta vagy, aki <18> éves létére nincs tisztában a HIV terjedésével, valamint azzal, hogy amint eléred a 18 éves kort, onnantól kezdve akár jársz iskolába, akár nem, felnőttnek számítasz, senki nem kezel már gyerekként. Másrészt meg mert így gondolkodsz a saját ÉDESTESTVÉREDRŐL. A testvéreknek ki kell állniuk egymás mellett, és nem egymás ellen fordulniuk. Tudod te mennyi bátorság kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen óriási titkot elmondjon a családjának? Elmondom neked, óriási. (Nekem is sok bátorság kellett, pedig tudtam, hogy a szüleim így is elfogadnak és támogatnak.) És amikor végre sikerült összeszednie minden bátorságát, annyira megbízott bennetek, a CSALÁDJÁBAN, hogy elmondja nektek. Elfogadást és támogatást érdemelne. De nem, te ehelyett inkább elpaterolnád a házból, ahogyan apád is. Anyud meg nem bírt erről beszélni egy darabig. Persze, mert meg kell emésztenie. Ez még a legelfogadóbb szülőknek is óriási feladat.
Szerinted a melegeket mindenki utálja. Nézzél légyszíves statisztikákat, hogy az emberek mennyire tolerálják a melegséget. Nyugaton a legtöbb országban már házasodhatnak, gyereket vállalhatnak, felválhatják magukat a nyílt utcán is. Nem sokára ugyan ez lesz Magyarországon is, ugyanis a mostani tizen-huszon éves generáció többsége inkább kiáll a melegek mellett, minthogy ellenük legyenek.
Egy kis bioszóra a kedvedért:
A HIV vírus nem úgy terjed, mint a megfázás, hogy valaki tüsszent, köhög melletted, és már el is kapod. NEM! A HIV egy nemi betegség, vagyis szexuális viszonyt kell folytatni, hogy elkaphasd - értem ezalatt az anális és a vaginális szexet (ugyanis a HIV heterók között is előfordul). Továbbá terjed még vér útján is, tehát ha egy fertőzöttel közös tűt használ valaki, akkor bizony elég nagy esélye van, hogy elkapja. DE! Azáltal, hogy előtted fürdik, semmi bajod nem lesz. Miért? Mert egyrészt, ha - veled ellentétben - fel lett világosítva a biztonságos szexet illetően, akkor védekezni fog, és nem kap el semmit. Másrészt, ha esetleg mégis megfertőződik (de ez csak egy feltevés, ami igen csekély eséllyel fordul elő), akkor sem fogsz megfertőződni, hiszen a vírus nem fog csak úgy egymagában úszkálni a vízben. És a kitisztítja magát? Ezt úgy írtad, mintha a kádat nem tisztítaná ki maga után (arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül ő a passzív fél - bár papolhatok itt neked a passzívságról, a csöppnyi kis eszeddel úgy sem lennél képes felfogni). Továbbá vannak olyan nők, akik szeretik az anális szexet is. Szerinted ők nem öblögetik ki magukat? Dehogynem. Szerinted ők nem lehetnek fertőzöttek? Dehogynem. Akkor hogyan viszonyulnál ahhoz, ha lenne egy nővéred, aki HIV fertőzött, és mivel szereti az anált, belülről is kitisztítja magát alul? Gondolkodj el rajta - már ha képes vagy gondolkodni.
És egy kis felvilágosítás a melegségről. A melegség nem egy átmeneti állapot, nem lehet áttéríteni valakit, hogy heteró legyen. Elmaradott országokban (főleg Ázsiában) léteznek átnevelő terápiák, de azok csak azt érik el, hogy aki addig homoszexuális volt, az onnantól kezdve a szexnek semmilyen formájára nem fognam vágyni, ergo azok csak a személyiség rongálására, összedöntésére jók. Rábeszélni sem lehet senkit. "Te figyu, mi lenne, ha mostantól meleg lennél? A meleglétben is vannak jó dolgok, hidd el." Ugye milyen furán hangzik így? Na, ugyanilyen furán hangzik fordított esetben is. Nem lehet téged áttéríteni, hogy meleg legyél, ahogyan a melegeket sem lehet, hogy heterók legyenek. A homoszexualitás nem betegség. Ellenben a homofóbia tudósok szerint pszichológiai betegségnek tekinthető, tehát az egyetlen beteg az te vagy, nem a testvéred. Hozzátenném még azt is, hogy a homofóbia és az alacsony intellegenciaszint összefüggését is vizsgálták már. Kiderült, hogy sokkal szorosabb öszegüggés van közöttük, mint azt bárki hinné.
Sajnálom a bátyádat, hogy ilyen elmaradott, homofób családja van, és azt is, hogy ennyire kihasználtátok a bizalmát. Remélem mihamarabb biztos lábakra tud állni, és önmagától költözik el otthonról, lesz egy jól fizető munkája, aztán majd amikor kutyaszorítóba kerülsz, mert nincs pénzed - ugyanis ilyen éretlenül és elmaradottan aligha érsz el bármit is életed során, pl jó munkát -, akkor majd jól a képedbe röhög, és nem fog rajtad segíteni, mert már nem a testvéreként tekint rád. ^^
https://www.youtube.com/watch?v=GmgYtV7s7x8
Nézd meg ezt a videót. Azt kéne mondanod neki, hogy nem lényeg, hogy melyik nemhez vonzódik, te akkor is kifogsz állni mellette, mert a TESTVÉRED! Szerintem fogalmad sincs arról, hogy mennyi bátorság kellhetett neki ahhoz, hogy ezt elmondja nektek, és ti inkább elkülditek magatoktól, mintsem megköszönjétek neki, hogy őszinte volt hozzátok. Szörnyen érezheti a tesód magát. Azt hiszitek, hogy ezt kilehet kezelni? Hát tévedtek. És ha ki is derülne a cspatban ez a dolog, kutya kötelességed lenne megvédeni a bátyádat.
Csak remélni tudom, hogy ennyi komment után már te is másképp kezded látni a dolgokat.
És mielőtt azt gondolnád, hogy ezt azért írtam, mert meleg vagyok, tévedsz. Hetero vagyok én is, csak van bennem annyi érzés, hogy ne szexuális orientáció alapján ítéljek meg valakit.
Sokan leírták már, nem akarom ugyanazt n+1-edszer én is leírni. Mélységesen meg vagyok rajtad döbbenve, szégyelld magad, kedves (kedves...?) kérdező. Jó úton haladsz az agyatlan focista-lét felé. Imádkozz, hogy a tesódnak legyen egy barátja, aki segít neki átvészelni ezt az időszakot, és nem lesz tőled érzelmi roncs. Ne várd, hogy rajtad bárki is segítsen. A bátyádnak viszont mindennemű segítségre szüksége van.
Belegondoltál, hogy ha tovább folytatod, akkor EGY ÉLETRE meg fog utálni? Fel bírod fogni ennek a súlyát?
Az alábbi idézet pedig neked szól. NEM fordítom le, tessék utánanézni/értelmezni. Rólad szól.
"The common curse of mankind, folly and ignorance, be thine in great revenue! heaven bless thee from a tutor, and discipline come not near thee!"
Az, hogy valaki össze-vissza dug-e nem attól függ, hogy a saját vagy más neméhez vonzódik. Heterok közt is van, aki rengeteg emberen végigmegy meg az, aki egész életében egy emberhez hűséges. A homoszexuálisok se mások. Emberek ők is. Próbálj meg ne külön fajként tekinteni rájuk, hanem emberként. Légy toleránsabb, engedd el a rögeszméidet, mert azok mondatják veled ezt a sok badarságot. Vizsgáld meg a másik oldalt is, ne csak a homofób véleményeket.
Beöntésen meg nem értem mi olyan szörnyű, A kaki az életünk része. Ne légy már ennyire finnyás. Sok orvosi beavatkozást is megelőz, például a szülő nők is kapnak.
Örökletes igen, de adja a Jóisten, hogy majd a te gyereked örökölje ezt a hajlamot, bár a szerencsétlen inkább meg se szülessen, ha ilyen h*lye apja lesz. :)
Az meg, hogy undorító amit a melegek csinálnak...mi abban az undorító? Miért zavar az téged, hogy más mit csinál a hálószobában? Szerintem neked nincs kivel szexelned, s emiatt vagy irigy azokra, akiknek van. Ha nekem van kivel, akkor mit érdekel engem, hogy más mit csinál... :)
Kérdező te ritka sötét vagy és szegyellheted magad!
Tipikus buta "focista" vagy. Pont ti menőztök azzal, hogy lányosan öltözködtök, csodálkoztok, ha mindenki melegnek néz titeket és aztán még nektek áll feljebb, emellett ritka buták vagytok, mert leragadtatok egy 10-11 éves agyán.
Gratulálok a szüleidnek és legfőképp apukádnak, hogy nem tanították meg neked, hogy a testvéreknek ki kell állniuk egymásért.
Nem elég, hogy szerencsétlen bátyádat gúnyolod, de még önző is vagy.
Talán lehet hogy a sors műve is volt az, hogy a bátyád melegnek született - mert annak született, ha tetszik neked, ha nem - és megemberedjél.
18 évesen te FELNŐTT vagy jogilag és senkit, de senkit nem érdekel, hogy te gyerekned tartod magad, más a te korodban dolgozik is. Látszik is a kommenteidből hogy hülyegyerek vagy.
"lehet hogy túlreagáltam egy cseppet, de akkor is. nagyon felkavaró. a homoszexuálisok amit csinálnak az nekem gyomrot forgató. főleg hogy beöntést adnak maguknak és össze vissza dugnak"
Heterók között csómóan dugnak félre és vannak akik hűségesek. De hagyjuk már ezt a kettős mércét, hogy amit a heteróknak elnézünk, azt a melegeknek nem.
Tehát ha heterók összefekszenek mindenkivel, akkor az nem gond, de ha melegek, akkor ők a perverz, betegek, mi? Ez is sokat elárul rólad.
Kérdező csak saját magadat járatod le, továbbiakban!
Ha egy haverodról beszélném - mondom melegként - még azt mondanám kit érdekel, de a családod teljesen más.
Lenne egy kérdésem még: Te eddig hány lánnyal feküdtél le? Csak mert kíváncsi vagyok, hogy te aki, prédkiálsz a melegekről, mennyire vagy fedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!