Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?
Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.
Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?
18F
Hát igen...amíg te fociztál a bátyád tanult.
Meg is látszik hogy alap fogalmakkal nem vagy tisztában.
Kevesebb bőr, több iskola!
Most akkor jól értem, hogy azért kell elköltöznie a tesódnak, mert te félsz vele élni, nehogy AIDS-et kapjál tőle, vagy bármilyen fertőzést?
Lol. Ismétlem: LOL. Kérlek, írjál még sokat, akarok nevetni.
Baromira idegesít a gondolkodásod.
NEKED ismétlem NEKED van problémád!! Ha nem akarsz a bátyáddal élni költözz el, apuci biztos neked is fog fizetni kollégiumot
Menj és hagyd békén a bátyád
Kedves Kérdező!
Attól tartok igen komoly pszichés és lelki gondokkal küzdesz teljesen feleslegesen. Azt tanácsolom próbálj meg más szemszögből tekinteni az ügyre. Ne gondold magad áldozatnak!
Első sorban a testvéred attól hogy meleg nem jelenti azt hogy minden fiúval dug, és csomó vírust összeszed. Ellenkezőleg mivel kevesebb meleg van, így sokkal nehezebb párt találni. Nem hinném, hogy a tesód nagy pasizó lenne, bár erről fogalmam sincs. Viszont azt tudom, hogy nehéz az ilyen embereknek, el kell fogadniuk magukat és félnek a társadalmi visszautasítástól, sokszor depressziósak és önértékelési problémákkal rendelkeznek.
Viszont a melegségre igaz hogy hajlama kell legyen az illetőnek, de ehhez általában egy környezet is szükséges. Azok a gyerekek akik kiskorukban valamiféle pszichés erőszaknak, hiánynak, testi abúzusnak az áldozatává válnak nagyobb eséllyel alakul ki ez a hajlam.
A testvéred attól, hogy meleg emberileg nem sokat változott. Ő a testvéred, az akit szerettél eddig. Az ő szexuális élete nincs rád hatással.
Sajnálattal kell értesítselek arról, hogy azok alapján amiket leírtál egy dezinformált, érzelmi és intelligencia hiányosnak tűnő egyén vagy. Nem vagy érett, gyerekesen viselkedsz. Félsz a társadalomtól, és félsz a kiközösítéstől.
Amennyiben csúfolnának a barátaid a tesód melegsége miatt úgy gondolom ők se nem barátok, se nem intelligens és művelt emberek. Az emberiség azon csoportja amely kicsit is informált, tudja hogy a melegség nem saját döntés, nem is betegség, hanem hajlam vagy valami pszichés trauma következménye.
A barátaid ha ezt nem látják be, akkor úgy gondolom jobb is ha nem barátkozol velük. A testvéred az életedben olyan fontos helyet kéne betöltsön, hogy egy 30 fős csoport véleményénél többet jelentsen, s ha szükséges kiállj mellett, ne pedig lealacsonyodj a szintjükre.
Ajánlom igencsak gondolkozz el azon, hogy kik és mi fontos az életedben. Gondolkozz el azon, hogy az élet nem a szórakozásról szól, nem barátok azok akikkel nagyon jól szórakozol, iszol, bulizol, focizol. Ezek szimpla haverok, akik soha nem segítenének ha bajban vagy, keresik hol szívassanak és hagyjanak cserben. Azok akik meg igaz barátaid, még ha fejletlenek is megérti a helyzetet s elfogadják, ha te kiállsz a tesód mellett, nem fognak csúfolni, sem elhagyni. Aki ennek az ellenkezőjét teszi pedig tudd, hogy nem barátod. És olyan embert elveszíteni nem nagy veszteség, sőt áldás.
Tanácsolom, hogy beszélgess el a bátyáddal és próbálj meg neki segíteni, fogadd el őt. Ne akarj változtatni rajta mert nem lehet.
Ha ez nem megy, akkor meg keressetek fel egy pszichológust közösen testvéreddel és anyukáddal (később apukáddal). Próbáljátok megbeszélni a dolgokat.
Ha nem változik senki akkor ez nem lesz jó, mindenki szenvedni fog, semmi jó nem lesz belőle. Ajánlom mindenképpen a szakembert.
Én ennyit tudtam segíteni, ha megfogadod a tanácsom akkor megszűnik benned ez a félelem, az is lehet kiderült hogy a tesód tényleg csak össze van zavarodva, és a pszichológusnak hála eltűnik ez a fellángolás és ismét a lányokba lesz szerelmes. Viszont akárhogy is történjen a helyzetet meg kell oldani, s nem bírom elégszer hangsúlyozni hogy a helyzet ismeretében pszichológus hiányában aligha fog ez megtörténni.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Te jó isten😂 az én bátyám is meleg,nekünk nem vallotta be,véletlen tudtam meg.
Tudja hogy tudom,elfogadom. Mellesleg,a melegség anyai ágon 'terjed',kiderül mit hoz még a jövő veled kapcsolatban😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!