Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyám homoszexuális. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thomi18 kérdése:

A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.

Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?

18F

2016. jan. 13. 17:07
 31/96 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom ne gyere már ezzel a gyerek dumával. Nem vagy gyerek. Más ennyi idősen dolgozik és eltartja magát.

Amúgy meg ilyen alapon wc-re se menjél, mert mindenki odasz*rik előtted. Főleg idegen helyen. De a családod is. Vagy azt hitted az oké, mert lehúzzák?

2016. jan. 13. 18:01
 32/96 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy gyerek!!

És ha kimossa magát?! kitud maga után takarítani,és nem lesz semmi bajod.

Inkább nézd meg a filmet amit már korábban javasoltak...

2016. jan. 13. 18:01
 33/96 anonim ***** válasza:
100%

nem pillanatnyi fellángolás...

-.-

2016. jan. 13. 18:03
 34/96 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy gyerek! A törvény szerint is felnőtt vagy 18 éves korodra. Felfogta ezt?

Azért személyeskedünk mert primitív vagy és felqrtad az agyunkat.

Nézd meg ezt a filmet: Imák Bobbyért

Mégegyszer mondom. Neked nem vagyok hajlandó segíteni. Csak a bátyádnak.

35/96 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már fel hogy csak úgy nem lesz aidses, meleg vagyok de nem fekszek össze minden jött mentel.
 36/96 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy normális, esküszöm! A meleg bátyádtól is csak annyi fertőzést tudsz összeszedni, mint amennyit egy heteró testvértől tudnál! Nem attól leszel beteg, hogy meleg a bátyád, hanem attól, hogy a saját hülyeséged miatt nem is fürdesz, az alapvető higiéniát is elhanyagolod!

A bátyádat meg egyszerűen hagyjátok békén, neki teljesen normális élete lehet(ne, ha nem lennének ilyen rokonai, mint te).

2016. jan. 13. 18:04
 37/96 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg a neved: Thomi18 Vagyis te T. valaki vagy,aki meleg és 18 éves :)
 38/96 anonim ***** válasza:
100%
IMÁK BOBBYÉRT
 39/96 A kérdező kommentje:

Bocs de nem tudom mit művel magával, mit dug fel magának és utána mit fogdos össze. Amúgy amíg közoktatásba járok addig a szüleimnek kötelező eltartani és addig igen is gyerek vagyok hiába vagyok nagykorú. Amúgy nem csak az AIDS létezik. De ezt nem kell szerintem elmagyarázni.

amúgy a baktérium akkor is ott maradhat ha lemossa a felületet. nagyítóval ott lehet mindenhol.

2016. jan. 13. 18:05
 40/96 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel te is megfertőzheted őt.
2016. jan. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!