Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyám homoszexuális. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thomi18 kérdése:

A bátyám homoszexuális. Nem tudom ezt elfogadni. Nagyon félek az egésztől. Félek hogy valaki megtudja és félek hogy összeszed valamit és megfertőz. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Már voltak jelek rá sajnos. Sosem volt sportos, férfias mint én. Inkább emóskodott míg én fociztam., azonban soha nem gondoltam volna hogy ez lesz.

Nagyon félek hogy hazahoz valami betegséget. Nem akarok AIDS es lenni. Nem merek megfürdeni itthon mert félek hogy beteg leszek utána. Bevallom őszintén undorodom a gondolattól hogy miket művel.... Mostanában már többet vagyok a barátom szüleinél mint itthon. Érzem hogy néha teher nekik, de az anyukájának elmondtam mi a helyzet és így szívesen vendégül lát. Nagyon nem akarom hogy emiatt gúnyoljanak a csapatban. Senki nem szereti a melegeket. És megmondom őszintén érte is aggódom, mert így milyen élete lesz?

18F

2016. jan. 13. 17:07
 41/96 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ezért veszélyesebb ráülnöd egy akármilyen wc-re mint az amiről te beszélsz.
2016. jan. 13. 18:07
 42/96 anonim ***** válasza:
100%

nagyítóval aligha látod a baktériumokat..

Mellesleg akkor a wc-re se ülj rá, a mosogatószivacshoz se nyúlj mert telis teli van finom bacikkal :

2016. jan. 13. 18:10
 43/96 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen választ vársz???!!!!

Itt csak veled van baj!!

Lehet hogy nem fogsz mindenkivel összwefeküdni de eég 1 csajt felszedned aki fertőzött.

2016. jan. 13. 18:12
 44/96 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom a tesódat , primitív buta testvére van.
2016. jan. 13. 18:13
 45/96 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Kaptál bőven mindenkitől, és remélem azért egy kicsit elgondolkozol magadon, és nem arra a következtetésre jutsz, hogy rajtad kívül mindenki gyökér.
2016. jan. 13. 18:19
 46/96 anonim ***** válasza:
100%
Adok neked tanácsot az ingyen van:-) költözz el otthonról és hagyd békén a bátyádat jobb lesz neki
2016. jan. 13. 18:19
 47/96 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy ne kelljen keressgélned ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ki0v-M6s_aI

2016. jan. 13. 18:26
 48/96 anonim ***** válasza:
98%

Figyelj, az ugye tudatosult benned, hogy a bátyád nem onnantól fogva meleg és szexel (már ha szexel) mióta bevallotta nektek, hanem jóval előtte? Tehát te már régóta egy meleg emberrel élsz együtt, és láss csodát még nem halt meg az egész család borzalmas ferőzésekben! :O Most hogy megtudtad, mi változott hirtelen?

Amúgy meg csupán a véletlen kérdése, hogy ki lesz meleg. Ennyi erővel te is lehettnél volna. Neked hogy esne ha így bánnának veled egy olyan dolog miatt amiről nem tehetsz?

És azt is tudod ugye, hogy pl a lányok is kimoshatják magukat és összefeküdhetnek bárkivel? Ha pl egy lánytestvéred lenne aki análisan szeret szexelni és mindenkivel összefekszik, akkor őt is elküldenéd otthonról?

Ja és azt tudtad, hogy egyáltalán nem szexel minden meleg análisan? Hát persze, hogy nem tudtad, mert egy kis tudatlan ovisként viselkedsz! Honnan tudod egyáltalán, hogy a bátyád mit preferál? Tényként beszélsz olyan dolgokról, amikről lehet, hogy nem is léteznek nála.

És mégis milyen választ vártál? A melegséget nem lehet megszüntetni, az egyetlen ellenszer ha kiműveled magad és keresel valami olyan dolgot ami tényleg fejleszti a jellemed. De mondjuk nálad már nem sok remény van.

Remélem a bátyád a saját érdekében meglátja milyen gáz családja van és többet felétek sem néz.

2016. jan. 13. 18:26
 49/96 anonim ***** válasza:
91%
A világ legrosszabb testvére vagy. Még annak sem vagy mondható. Ha ennyire paraszt vagy legalább utánaolvashatnál mi az az AIDS. Barom
2016. jan. 13. 19:21
 50/96 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te aztán nagyszerű testvér vagy... szerintem bújj el valahová és sose gyere elő, mert az ilyen emberekért kár még az elfogyasztott oxigén is, amit szén-dioxiddá alakít a tüdőd.

Még ha egy 50 éves írna ilyeneket, meg is érteném, na de egy 18 éves gyerek..... hihetetlen, hogy még mindig vannak ilyen buta emberek.

2016. jan. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!