Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pedofilia miért perverzió/be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.

Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.

Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.

Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.

Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?

Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..

Másnak mi a véleménye erről?

kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)

köszönöm előre is

2012. máj. 30. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%
"Törvényileg ez is pedofília" - tévedsz. Eleve a pedofília nincs törvényileg definiálva, csak a beleegyezési korhatár, ami Magyarországon 14 év, afölött bárki bárkivel szexelhet, ha úgy tartja jónak.
2012. okt. 31. 08:00
 72/78 anonim ***** válasza:
74%

Éés akkor jönnek a leszavazós kezek :)

A pedofília gusztustalan. Jogos, hogy irtani kéne őket. Biztos vagyok benne, ha odamenne egy a fiamhoz, péklapáttal verné szájba és eltörném kezét lábát. Nem is értem, mit kell ezen ragozni.

És akkor jön a kemény dió. Nekem nincs bajom a melegekkel, mindenki azt csinál otthon, amit szeretne. Túlzás, hogy elítélem őket, de az is, hogy elfogadom. Talán a helyes kifejezés a 'megtűröm'. A problémám, ami ezt okozza, az a felvonulás. Tangás ürgék riszálnak itt is, meg ott is. Hirdetik, hogy ez mennyire nagyon jó. De miután a fiam ezt meglátta és otthon felvette a nejem tangáját, mert a bácsik is ezt csinálták kinn a szobroknál, az már nem volt olyan jó buli.. Persze, megértem én, hogy nagyon büszke a meleg társadalom, de otthon is lehet büszkének lenni. Ha meg a heterok mennének felvonulni, hogy mi mennyire büszkék vagyunk arra, amilyenek vagyunk, akkor is menne a fújolás.

Még egyszer hangsúlyoznám, engem nem érdekel ki mit tesz és hova a hálószobában, amíg nem erölteti rá a többi emberre, hogy nézzék.

2012. okt. 31. 09:35
 73/78 anonim ***** válasza:
74%
Ja és még valami. A gyűlölet gyűlöletet szít. Lehet, nem dobálnák tojással a felvonulókat, ha nem mennének ki. Amíg lesznek olyanok, akik más emberek arcába tolják a szexuális orientációjukat, addig lesznek olyanok is, akik azt kiabálják, hogy ez nem normális. Amíg lesznek felvonulók, addig fognak repülni a tojások is. Ez nem ítélet, logika és tény.
2012. okt. 31. 09:40
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
A pedofília egy ártatlan kisgyermeket is tönkretesz. A homoszexualitás két felnőtt ember szabad döntésén alapul. A kettőt még csak egy lapon se lehet említeni.
2012. okt. 31. 09:56
 75/78 anonim ***** válasza:
60%

#73-as:

Volt "hetero" felvonulás, ráadásul ugyan azon a vonalon ahol a meleg felvonulás megy végig!

Csak azt Budapest Parádénak hívták, és betiltották, mondván sok szeméttel és hangzavarral jár. Haha...

De ebbe a szutykos országban már hozzászoktunk...

2012. okt. 31. 10:03
 76/78 anonim ***** válasza:
60%
A Budapest Parádé tényleg szutykos és zavaró volt. De az nem kimondott hetero felvonulás volt, én inkább drogos felvonulásnak neveztem volna :) Volt ott minden, a lényeg az volt, hogy legyen sok tudatmódosító és hangos monoton tuc-tuc zene :)
2012. okt. 31. 10:07
 77/78 anonim ***** válasza:

#76-os:

A lényeg nem ez, ezért is tettem " közé :)

Nyilván meleg vagy ha nem érted a problémámat.

Mi különbség van egy felháborodást keltő, tuc-tuc hangos zenével, sok szeméttel járó felvonálás, és egy felháborodást keltő, tuc-tuc bugyibucipary hangos zenével, sok szeméttel járó felvonulás között?

Semmi!

Nem a melegekkel van bajom, hanem azzal, hogy nekik ezt szabad, míg a másiknak nem.

Ha az egyiket betiltják akkor semmi következménye nincs, ha a másikat tiltják be, akkor rasszista szemétládák...

Ez pontosan ugyan az, hogy ha elveszel egy zsemlét a boltból tolvaj vagy és meghurcolnak, ha milliárdokat sikkasztasz akkor ügyes, és felfele buksz....

De ez nem az a kérdés, úgyhogy nem folytatom.

2012. okt. 31. 10:26
 78/78 anonim ***** válasza:
A 17 éves koránt sem nő...
2012. okt. 31. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!