Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pedofilia miért perverzió/be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.

Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.

Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.

Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.

Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?

Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..

Másnak mi a véleménye erről?

kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)

köszönöm előre is

2012. máj. 30. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
Értem akkor a dolgot köszönöm az érthető választ a témában való kérdésemre.
2012. jún. 6. 23:53
 62/78 anonim ***** válasza:
0%
EGYIK SE ELFOGADOTT!!!
2012. jún. 20. 14:08
 63/78 anonim ***** válasza:
100%

érezhet vonzalmat.

de egy gyerek lelke,és teste nem érett a szexuális kapcsolatra.Amig neki nem okoz örömöt a testi kapcsolat addig nem kéne piszkálni-mert akkor az már erőszak lessz.

na most ha azt vesszük,hogy egy gyerek még pici és nem igazán tud védekezni akkor egyértelmű,hogy ott ő nem partnerként van jelen egy kapcsolatban,hanem tárgyként.

+ha megfigyeled a nyilvánosságra kerülő pedó ügyeket akkor hamar felfog tünni,hogy a gyerköcök,még csak nem is a sajátjuk tehát már csak a gyerek megléte élből 2súlyos büntény:ember rablás,szemérem elleni erőszak.

innem ár csak egy gondolat kell:te hogy ítélnéd meg a dolgot,ha a gyerekedre vki rá moccana és teherbe ejtené 12 évesen?

vagy a széltől is ovott 1éves lányodba vki betolná a dákoját ami majdnem akkor a mint ő maga.

2012. jún. 20. 16:05
 64/78 anonim ***** válasza:
100%
És akkor neki is kezdenék. A pedofilia a törvény szerint bűn, egy kis naiv gyerek (aki nem hogy testilg, mentálisan sem éret) nem tud felelős döntést hozni -és nem hinném, hogy a hozzá vonzodó megkérdezné, hogy akarja-e. Az ilyen esetekben a gyerek mentálisan erősen sérül, csak úgy mint testileg, lányoknál gyakorta nemzőképtelenségel jár, arról nem is beszélve ha a férfi (vagy nő) hiv + ~remélem nem kell részleteznem. Ha egy kalap alá veszük a homoszexualitással mint szexuális orientáció akkor biza a heteroszexualitás is ide kerül. A melegség nem betegség, kutatások mutatják, hogy a régi átnevelő táborok nem használtak, ártóttak. Valamint erre -hogy nem betegség, születéskor eldöl- több kutatás is irányul/t és ezt már számtalanszor bizonyitótták. Örökbe fogadás kérdése, szintén egy elismert kutatás- a meleg párok gyermekei sokkal elfogadóbbak, heterok, akik melegek lettek azokban alapjáratón ott volt már erre a hajlam és nem kellett görcsölniük, rejtőzködniük a családjuk előtt. (miny folytatóm)
2012. jún. 24. 19:44
 65/78 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam.

Nah szóval ezen gyerekek többsége jó tanuló, szeretetben élnek. Hogy miért? Mert a szüleik akkor válalják őket amikor készek rá, elhatározottak, nincs olyan, hogy "hopp, becsuszott" és olyan hosszadalmas procedurán mennek keresztül, hogy a végletekig megbecsülik a gyereküket.

Igaz a homoknál is vannak kicsapongóak csakúgy mint a heteróknál, de sok tartós kapcsolat is van.a ahol szintén(csak úgy mint a gyerekeknél)megbecsülik a párjukat. Egy csöppet visszatérve a gyerek ügyre- kiknek a gyerekei kerülnek árvaházba?Ha egy melegpár örökbe fogad egy gyermeket, az tán elveszi a lehetőséget a hetero pártoktól? Nem.

Egy igen érdekes hsz-t is láttam.50éve ez nem volt elfogadot -ez tabu téma volt, jó ha lexikonokból tudták mi az, de itt rendesen voltak.Nah akkor, ha az időkkel dobálozunk, kr.előtt ez ELFOGADOTT dolog volt! A legtöbb melegről, ismeretség nélkül megnem mondanád, rólam a barátaim sem vették észre, de mint a heteroknál is van néhány feltünő(+divatleszbik úgye) egyén, de ők vannak kevesebben.

2012. jún. 24. 20:01
 66/78 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen értelmetlen kérdés. Kérdező, ha lenne is egy csöpp kis eszed talán magadnak is megtudnád válaszolni ezt a kérdést. Szerintem felesleges itt magyarázkodni neked, egy normális emberben fel sem merül hogy egy ilyet megkérdezzen.
2012. júl. 28. 17:01
 67/78 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ, ki által elfogadott. Szubjektív.

A homoszexuálisok közös megegyezés alapján folytathatnak viszonyt. Ez a közös megegyezés pedofíliánál nem lehetséges. Ezért lehet kevésbé elfogadott.

De a beteget nézve nem lenne különbség, csak a következményekben. Mindkettő perverzió, elhajlás.

2012. okt. 31. 01:04
 68/78 anonim ***** válasza:
55%
Írtam ennek a pedofil szemetládának privát üzit, mert olyan düh munkált bennem a kérdés láttán, hogy nem tûrte volna egy MODERÁTOR sem.
2012. okt. 31. 01:51
 69/78 anonim ***** válasza:
100%
17:01-essel éqtek egyet... Arra meg kíváncsi vagyok, hogy a sok homofób hozzászóló miért olvasgat a témában.
2012. okt. 31. 05:34
 70/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig minden kommentet, de szerintem különbséget kell tenni a valódi pedofília és a "kor szerinti" pedofília között. Az előbbit el kell ítélni, és nagyon gyorsan eltávolítani minden pedofilt a közösségek környékéről, mert a gyerekek védtelenek, nem tudják még, hogy mit tesznek velük. A "kor szerinti" pedofília alatt azt értem, hogy mondjuk egy 17éves nő és egy 30 éves pasi. Törvényileg ez is pedofília, de szerintem ezzel egy átlag embernek nincs semmi baja. De lehet ezt 26-15 vagy akár 40-17 között is. Egy ilyen korú fiatalnak már azért van saját döntési lehetősége, gondolatai, nem csak megy más feje után (normál esetben), így el tudja azt is dönteni, hogy kivel szeretne lenni. Én ezt nem is ítélem el, bár az én életemben ez elfogadhatatlan lenne magammal szemben.
2012. okt. 31. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!