Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pedofilia miért perverzió/be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.

Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.

Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.

Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.

Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?

Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..

Másnak mi a véleménye erről?

kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)

köszönöm előre is

2012. máj. 30. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs, de a homoszexualitás nem betegség
2012. máj. 30. 22:57
 32/78 anonim ***** válasza:
5%
Pedofíl,homokos,transzfesztita....mind egyre megy...pfúj....
2012. máj. 30. 23:40
 33/78 anonim ***** válasza:
0%
v*
2012. máj. 30. 23:40
 34/78 anonim ***** válasza:
20%
Attól még hogy a homoknak hetero szüleik vannak a gyerekeiket befolyásolja amit látnak otthon. Igen, befolyásolja legyen itt szó a viselkedésről vagy a normálisnak vélt szexuális deformáltságról.
2012. máj. 31. 07:08
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, az elméleteddel csak az a gond, hogy a gyakorlat nem igazolja.
2012. máj. 31. 07:13
 36/78 anonim ***** válasza:
77%

Bigott és ostoba, aki szexuális deformáltságnak tartja a homoszexualitást. Képzeld, nekem az nevetséges, és érthetetlen, hogy hogy lehet hogy valaki csak az ellenkező nemmel csinálja. Megmosolyogtató, és furcsa. De egyrészt nem zavar, NEM ÉRDEKEL, hogy más mit csinál az életével, és nem tartom betegségnek.

26/F biszex

2012. máj. 31. 08:14
 37/78 anonim ***** válasza:
18%

8:14

Nézd. Mindenki oda dugdossa a micsodáját, ahová csak kedve tartja, max ha törvényileg nem legális, lecsukják érte!

De akkor sem értek egyet azzal, hogy egy meleg pár gyereket fogadjon örökbe, mert akarva, akaratlanul, nem azt a családi normát fogja természetesnek venni, ami valójában az.

Nagyon fiatal korában egyszerűen nem fogja érteni hogy más gyerekeknek miért van anyjuk meg apjuk, neki meg miért van 2 apja v 2 anyja...

2012. máj. 31. 08:45
 38/78 anonim ***** válasza:
13%
Jah és még annyi, hogy ez akkor is ki fog hatni a későbbi életére (esetleg még szexuális irányultságára is), amikor már megbeszélték vele a szülei ezt a dolgot, mert egészen kisgyerek kora óta ezt látta a normálisnak otthon.
2012. máj. 31. 08:47
 39/78 anonim ***** válasza:
85%
A tapasztalat az, hogy nem hat ki a szexuális irányultságára. És miért is probléma, ha elfogadja teljesen normálisnak azt, hogy nem minden család ugyanolyan?
2012. máj. 31. 09:16
 40/78 anonim ***** válasza:
29%

hogy betegség-e, arról lehet vitatkozni, és érdemes is, de van itt egy fontosabb tény: a melegek nem ártanak vele senkinek, a gyerekek viszont sérülnek. Nemcsak a lelki sérülésekre gondolok, mert pedifil bűncselekményeknél nem ritka az erőszak, a verés sem. A pedifilokat én betegnek tartom, ahogy a melegeket, és minden más torzulást. Itt szögezném le, hogy magam is leszbikus vagyok. Az ilyenek beteg emberek, de nem kirekesztendők, hanem érzelmi sérültek, pszcihiátriai kezelésbe vonandók. Ezek a dolgok nem velünk születnek, ez kialakul, mégpedig a természetellenes körülmények, rossz szociális helyzet, média hatására. Melegekkel szoktam beszélgetni erről, ritkaságszámba megy közöttük az, aki normális családban nőhetett fel, traumák nélkül. A különbség annyi, a melegektől a dendrofilokig(akik fákhoz vonzódnak -mik vannak, mi?-) hogy ezek az emberek nem ártanak a környezetüknek a beállítottságukból fakadóan. A pedofil viszont igen. Persze nem maga a pedifília a bűn, hanem csak a kiskorúak megrontása, képek és videók birtoklása. Az ilyen ember egyszerűen szerencsétlen, hiszen mindenkinek joga van a szexuális élethez amíg nem árt vele másoknak, és bizony, a pedofiloknál ez kizárja a dolgot. Gondoljunk csak bele milyen élete lehetett amitől pedifillá vált, és milyen lehet ezek után?... Jobban sajnálom, mint elítélem őket, de én sem tudok megoldást a problémára.

De sajnálat ide vagy oda, ha az én gyerekemmel bármit tenne, magam verném agyon. Ezzel szerintem minden szülő így van, ezért tartom helyénvalónak hogy a szülők helyett a rendőrség intézze el az ügyet, így se az elkövető nem sérül, se a szülő nem mocskolja be a kezét ilyen miatt.

2012. máj. 31. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!