Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?
Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.
Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.
Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.
Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.
Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?
Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..
Másnak mi a véleménye erről?
kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)
köszönöm előre is
Mert felnőttek, akik el tudják dönteni mi a jó nekik. Nem bántanak vele senkit (tisztelet -nem- a kivételnek... :D).
Viszont egy pedofil mindenképp erőszakot követ el, és egy életre traumát okoz a gyereknek. A 10 év alattiak jobb esetben azt se tudják, mi az a szex, aztán valami pedo (akiben lehet még meg is bíznak)hirtelen letámadja őket és egy életre megpecsételte a sorsukat. Legyen akármilyen fiatal, soha nem fogja elfelejteni. Vele marad élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!