Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pedofilia miért perverzió/be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.

Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.

Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.

Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.

Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?

Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..

Másnak mi a véleménye erről?

kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)

köszönöm előre is

2012. máj. 30. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
14%

Szexuális értelemben nem lehet különbséget tenni a kettő közt, ugyanis mindkettő (akár a pedofília, akár a homoszexualitás) szexuális deviancia, s mindkettő ugyanazon okból kifolyólag: nem történhet meg a megtermékenyülés sem akkor, ha "ivaréretlen" a partnerünk, sem akkor, ha azonos nemű.

Büntetőjogilag a pedofília kultúránként változó megítélésű. Mindenesetre a fent emlegetett érv (miszerint a pedofíliánál általában csak az egyik fél közeledik szexuálisan) megállja helyét.

2012. máj. 31. 13:04
 42/78 anonim ***** válasza:
26%
"Bigott és ostoba, aki szexuális deformáltságnak tartja a homoszexualitást." ezen akkorát röhögtem. :D Akár tetszik akár nem,ez nem természetes.Két azonos nemű nem tud gyermeket nemzeni csak örökbe fogadni vagy béranyát bevonni, esetleg egy spermabankból választani.Az meg már nem ugyanaz mintha ők nemzenének utódot.Sehol máshol nincs ilyen eltorzulás az állatvilágban,csak az embernél.
2012. máj. 31. 15:25
 43/78 anonim ***** válasza:
0%

Andi baba húzd már ki a fejed a seggedből.

Ha meg nem akarod ne büszkélkedj már vele...

2012. máj. 31. 15:34
 44/78 anonim ***** válasza:
80%
Valójában rengeteg állatfajnál megfigyeltek homoszexuális viselkedést. Az meg különösen álszent álláspont, hogy a szexnek mindenképp a szaporodást kell szolgálnia, holott itt a GYIK-en is külön alkategóriája van a szexualitáson belül a szaporodás megelőzésének. Az emberek mesterséges hormonkészítményeket szednek, hogy terméketlenné tegyék magukat, és még a homoszexualitást nevezik természetellenesnek, jó vicc.
2012. máj. 31. 18:13
 45/78 anonim ***** válasza:
86%
Jah, mert mindenki gyereket nemz, aki szexel, persze. Ha látnád, hány tisztes családapa jár a népligetbe, meg egyéb helyekre, azt hiszem, megijednél. Egy szó mint száz: a homofóbia az ostobák erkölcse
2012. máj. 31. 19:19
 46/78 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok a pedofilokkal, hogy ha nem nyúlnak senkihez, csak magukban élik ki a vágyaikat (regény írás pl), akkor nem zavar, hisz nem tehetnek róla, hogy ilyenek.

De amint hozzáérnek egy gyerekhez is, már meg is dögölhet felőlem! Ezt nem kell ragoznom, gondolom.

2012. máj. 31. 19:24
 47/78 anonim ***** válasza:
8%
Nah megjöttek a homofóbozós melegpártik. XD Attól hogy nem tartom természetesnek,sőt kifejezetten undorít az ilyen még nem vagyok homofób.Nem üldözöm őket csak ha már szólásszabadság van jó hogy kimondom ha nem tetszik.Ha ennyire véditek őket gondolom szó nélkül be is vennétek nekik...Grat.Válaszolva pár dologra,igen megfigyeltek ilyesmit más állatoknál,is el is pusztultak utód nélkül.A másik dolog pedig hogy nagyon kevés állatfaj közösül csak az élvezetért.Az már más dolog hogy egyesek kefélnek fűvel-fával...az őket minősíti.Az is elítélendő hogy vannak akik hormonokkal akarják magukat sterilizálni.Ha jól tudom az visszafordíthatatlan szóval azoknak is gratula a sok észhez.És nem azt mondtam hogy aki szexel az gyermeket nemz,de az ősi ösztön ezt sugallja.Amelyik meg Andikázott annak üzenem hogy gyere és vedd be Andikáét kisfiam. XD
2012. máj. 31. 20:10
 48/78 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván melegpárti vagyok, ha egyszer biszex vok (:
2012. máj. 31. 20:43
 49/78 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok hozzá!További szép estét!
2012. máj. 31. 21:03
 50/78 Rakeem1985 ***** válasza:
100%

Én egy érdekes példával szemléltetném a pedók és a homok közti különbséget.

Tegyük fel pajkos, gyermeki ártatlansággal játszól a játszótéren. Arra sétál egy férfi.

"A" variáns: Egy homosexuális férfi jár arra. Azt gondolja: "Nézd már milyen aranyos kis gyerek" És tovább sétál.

"B" variáns: Egy pedofil férfi jár arra. Azt gondolja: "Nézd már milyen sexy aranyos kis gyerek" És odamegy hozzád, leszólít: "Szia kiskomám! Szeretnél egy kis cukorkát?" Mire elöveszi a farkát és így folytatja: "Csak ezt kell a szádba venni és kicsit megszopogatni."

Na akkor most döntsük el gyorsan melyik verzió is a jobb lehetőség...

Részemről ennyi... Aberáltság mind a kettő, csak az egyiket el lehet fogadni, a másikat meg írtani.

27/F

2012. jún. 1. 03:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!