Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pedofilia miért perverzió/betegség, míg a homoszexualitás elfogadott?
Nem védek/támadok senkit, caak nem értem.
Miért van az, hogy ha férfiként szerelmes vagy egy másik férfiba, akkor csak egy átlagos meleg vagy.
Ha nő vagy és szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor csak átlagos leszbikus vagy.
Ha férfinak születtél, és nőnek érzed magad, azzal sincs semmi gond, mára már ez is kezd elfogadott lenni.
Akkor miért támadják ennyire a pedofilokat? Egy felnőtt nő/férfi nem érezhet vonzalmat egy gyermek iránt? Akkor hol itt az igazság?
Persze értem, hogy nem közösülhetnek a gyerekek és a felnőttek, mert a gyerekek ettől komolyan 'sérülhetnek' lelkileg, azonban még mindig nem értem..
Másnak mi a véleménye erről?
kérlek ne kommentelj baromságokat, ez (szerintem) egy normális, kíváncsi kérdés, normális válaszokat is szeretnék :)
köszönöm előre is
Azt hiszem hogy ide való lehet az én kérdésem is ezzel kapcsolatban!
A dologban van valami hogy ha egyiket ha nehezen is de elfogadják lassan azt hogy vannak melegek is.
A másikat meg utálják a Pedo dolgokat.Ez rendben is volna de ha valóban ez betegség?
-------------
Na én meg azt akarnám kérdezni tőletek hogy ha két gyerek kiskorú szexelnek egymással mert egyik sincsen még 18 akkor az minek számít?
Értelek utóbbi válaszoló és ez független a nemüktől?
Mert ha egy 16 egy 14 évessel lesz vagy volt együtt melegként vagy bármely az bármely szemmel nézve ennyi hogy korán kezdték el.
de akkor most fordítsuk később pár évre a kérdést?
.
. .?
Na akkor segítek a 16 éves közben 18 lett de akit szeretett és volt már vele az még csak 16 akkor ez már pedo....-nak számít?
Megemlítem ez csak egy gondolat nem tudok példát de ki tudja mi van a mai világban már?
s meg jegyzem én egy 38 éves ember lennék.
Hát akkor várom az ész szerű magyarázatokat ebben a témában?
Hát értem eddigi válaszokat .De a törvény nem nézi azt hogy mely személy gyerek hány éves.Vagy csak akkor ha jóval több éves van egy fiatalabbal aki nála sokkal fiatalabb.Értem akkor a dolog fel vezetési példáját.
Hát ezek és ilyen események dolgok vannak voltak és lesznek is talán.
Esetleg tán olvas is ilyen gyerek ezek a sorok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!