Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, hogyan dolgoztátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, hogyan dolgoztátok fel, hogy nektek nem olyan lineáris az életetek, mint a legtöbb heterónak?

Figyelt kérdés

Sok heteró esetéb ez így néz ki: iskola, egyetem elvégzése, közben csajozás-pasizás, kiélés, ismerkedés, lesz barát/barátnő, összeköltözés majd pár év múlva házasság, gyerek, öregkor

Valahogy ez nálunk melegeknél nem így van. Sokan egészen egyetem végéig bizknytalanok vagyunk, majd outolunk, majd outolunk még egyszer, akkor próbálunk ismerkedni, csalódunk, akkor összejön valaki, kiderül hogy az egy őrült vagy kiderülnek gyerekkori sérelmeink, aztán szakítunk, és az esetek kis részében lesznek kapcsolatok, nagyon minimális ahol gyerek lesz.

Sajnos akárhányszor látom, hogy valamelyik ismerősöm házasodik, jön a gyerek, elfog az irigység, nem tudok ezzel mit kezdeni.

szept. 22. 22:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem hiszem, ugyanis öcsém heteró és ő sem akar se kapcsolatot, se gyereket.

Mindig voltak olyan emberek, akik nem családban akartak élni, régen pl ezért mentek papnak, hogy ne lógjanak ki.

Ma szerencsére nem kell ehhez papnak lenni.

szept. 26. 01:48
 42/46 anonim ***** válasza:
85%
Lehet de akkor mas emlekeid lennenek, egesz eleted mas lenne, lehet hogy talalkoztal volna eleted szerelmével
szept. 26. 01:50
 43/46 anonim ***** válasza:
36%

Én nem hiszek a szerelemben.

Legalábbis a felnőtt élet nem erről szól.

Az emberek többsége kényszerűségből vagy a magány miatt él valakivel.

Én már egy olyan korban vagyok, hogy felfogtam, hogy csak magamra számíthatok.

Ez mindig is így volt, de a mai világban még igazabb ez.

Nagyon az érdekek mentén mozog minden.

Az öcsémmel ketten élünk, és bizony soha nem lennék olyan ostoba, hogy egy olyan emberben annyira megbízzak, mint abban, akivel a születésem óta együtt élek.

Feltétel nélkül max a rokonaid fognak szeretni, de sokszor azok sem, csak addig, amíg hasznuk van belőled.

Ha csóró vagy, akkor mindig a pénzen lesz vita, ha gazdag, akkor meg a pénzért lesznek veled.

Ilyen az emberi jellem, és ez a 99%-ra jellemző!

36/f

szept. 26. 02:00
 44/46 anonim ***** válasza:
85%
Ocsed is atbaszhat barmikor
szept. 26. 06:42
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuálisként teszek arra ki mit gondol, éljék csak a kicsi sablonos lineáris életüket... ;)
jan. 26. 15:49
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

45

Szerencse, hogy sokaknak nem a szexualitás határozza meg az életét, így nem annyira 1 bitesek, mint akinek igen...;)

jan. 26. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!