Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?
Ennyi sok idióta komment!
Miért kell félni Bpesten? Akkor menj Berlinbe!
Miért kell provokálni a szivárványos paddal?
Fidesz a gyűlöletkeltő? Azok akkor milyenek, akik a meleg társaikat is meg tudnák ölni azért, mert nem értenek egyet a szivárványos paddal, pride-dal, lmbtq-nyomulással?
A kommentelő meg védi a szépségkirály"nő"-t! Miért? Akkor a transzsportoló"nő" indulását is védené? Ő valóban buborékban éli életét!
Én véleményem: Baranyi ezzel akarta elterelni a ferencvárosi semmittevéséről a figyelmet! A sok libernyák szavazója meg lenyeli a békát!
#61 Értem én , hogy le akarod az egész témát egyszerűsíteni és a problémát elkomolytalanítani. Vagytok páran ezzel itt is :) HIába , ez a félbalkán mentalítás ebben az illiberális pöcegödörben sokaknak tetszetősebb , tudom .
Ez van , nem mindenkinek való a demokrácia . Irigylésre méltő a tájékozatlanságod és az azzal járó "életfefogásod", mondjuk egy hamutál szemében.
#62 Irigylésre méltó a hozzáállásod.
Jó minden úgy ahogy van , és különben is legalább nálunk nem műtenek nemváltó ovisokat ( igaz egy szakrendelőbe idén már időpontot se kapnál sehova szinte ) csak úgy össze meg vissza és gond megoldva. Nálunk legalább himvesszője van a szépségkirálynőknek ugyi? Igazad van a legnagyobb gondod a pad szine legyen és a transznemű nők helyzete . Mindezt jó felületesen átmosva tálalva. Jó ez az ország úgy ahogy van , ami 2 mondatnál többet igénylő téma azt márlátom, hogy tökéletesen hozzátok.
Jóvanezígy. :)
Kedves IQ-bajnok kérdező!
Van más érved is, mint hogy nácizol? Nagyon buta ember lehetsz! Ha tudnád, hányan vannak a ballibsi libernyákok között homofóbok... Ők hogyan lehetnek nácik? Buta gondolat! Meg „fidessjobbágyok“, te szerencétlen!
Aki tudatlan és tájékozatlan, az te vagy!
No meg butaságodat azzal is igazolod, hogy egy önálló gondolatot nem tudsz felhozni a magadfajta magyar melegek részéről, csakis a nyugati példákat majmoljátok... Akárcsak a politikusaitok!
Feltöltöttél ide egy jobb(ik?)os kommentet. Tudod, hogy hány ilyen libsi komment létezi? Olyan is volt (nem is kommentelő), aki Orbán halálára koccintott volna! Aztán azóta alulról szagolja az ibolyát. Ő ráadásul még a melegekre is szégyent hozott!
Mint ahogy te is! Aki kioktat, nácizik, lenéz másokat, magát meg a fellegekben gondolja! Pedig valahol nagyon lent vagy!
Csak egy kérdés: Nem vagy te egy lmbtgxyz aktivista?
Nem olvasom tovább kommentjeidet, mert egyre undorítóbbá teszik a megfogalmazót!
Nagy kár, hogy a kérdező nem pontozható! Valahol a -100-nál lennél!
Azt sem veszed észre, hogy az autópályán te haladsz a forgalommal szemben!
Légy boldog a szűk buborékodban!
67#68 Örülök ha ebből a ncizás jött le lényegként, mint írtam már fenntebb is ki tudja hány alkalommal , hogy örülök ha az igazamat igazolják a hasonló böfögések .
Srácok, tanulni , tanulni és tanulni, még mindig ebben látom a segítséget a csőlátásotokra és rengeteget olvassatok utána. Amint ez megtörténik ( megtörténne ) rögtön a ncizó kijelentés lenne a legutolsó illetve eszetekbe sem jutna. Az, hogy melegként ilyen reakciók olvashatók itt, sajnálom de valójában mégsem sajnálom. Aki inkább tűr azok Ti vagytok és a Ti rétegetek a melegeken belül is . Ez van . Mint már említettem a demokrácia em való mindenkinek . Egy szivárványos felfestés ezzel a szöveggel, hogy NYITOTT-SZABAD-BOLDOG ha ez így megy át egyeseken ehhez már nem tudok finoman sem hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!