Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi a baja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 16:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 A kérdező kommentje:
#21 Érdekesen látod, hiszen a csapból rengeteg minden folyik , aki épp erre gerjed ott mentális és személyiségbeli problémák vannak vastagon. Én melegként mindig is lekakkantottam, hogy a másiknak mi a véleménye az én életemről. Érzékenyíteni meg igenis kell, amíg ennyire széthúzó egy társadalom, persze nemcsak ebben a témában. Az ha valakit zavar hogy ez folyik mindenhonnan azért ez nem igaz de zárja ki valahogy , ki lehet . Pl lemondod a Netflix stb csatornák előfizetéseit , nem nézel sose tv-t filmeket és pikk pakk meg is van oldva . Olyan buborékot gyártasz magadnak amilyet csak akarsz amiben jól érzed magad, de ezt a nyekergést hogy ezt "KELL" néznem egész nap meg minden nap ez azért már kissé ...ízé, jobba ha nem írom le ide.
2023. júl. 14. 20:42
 22/136 anonim ***** válasza:
10%
Nehezen tudjuk tolerálni, hogy állandóan az arcunkba tolják az LMBTQP propagandát.
2023. júl. 14. 20:42
 23/136 A kérdező kommentje:
#20 Látom a szintedet. Ezzel nem tudok és nem is akarok semmit sem kezdeni. Ahol sem IQ sem EQ nincs az veszett fejsze. Azt nem értem, illetve igen , hogy hogy találtál Te ide ? Ja , hogy nem tudsz , nincs lehetőséged mással foglalkozni.
2023. júl. 14. 20:48
 24/136 A kérdező kommentje:
#24 Akkor tégy ellene. Én nem tapasztalom ezt a hihetetlen nagy nyomulást amiről a típusod hisztizik kb minden ilyen alkalommal, mintha muszáj lenne ebben részt venned.
2023. júl. 14. 20:50
 25/136 anonim ***** válasza:
6%
#26 Szerencsére van, aki tesz ellene, pl. legutóbb a derék fradisták.
2023. júl. 14. 20:50
 26/136 A kérdező kommentje:
#27 Mit is tettek ? Maszkban , álarcban lefestettek egy padot mert bexar ez a típus a szivárvány mintától ...is? Húúúúúú :) Bátorak vótak nna.
2023. júl. 14. 20:58
 27/136 steven95 ***** válasza:
88%

#21 "Nem kvra mindegy ki kivel hol mit és miért csinál?"

Ha melegként a melegségről így gondolkodsz, hogy annyi az egész lényed emiatt hogy "kivel hol hogyan csinálod" akkor Neked tényleg nem való ez.

Meleg srác ütőkártyám nekem is van.

2023. júl. 14. 21:45
 28/136 anonim ***** válasza:
88%

Ez tipikusan olyan dolog, hogy se a melegek, se a Fradi nem érdekel itt senkit, nem is ők állnak mögötte, csak egy talált ürügy, hogy végre politikai táborok egymásnak üthessék a kobakjukat.

Az egyrészt jó, hogy valójában a mai magyar társadalmat nem zavarja a melegség, másrészt rettenetes, hogy politikai táborok mindkét oldalon felhasználni akarják őket a saját pecsenyéjük sütögetésére.

2023. júl. 14. 21:54
 29/136 A kérdező kommentje:
Igazából az a gond, hogy alapból a melegséget sokan valami rettenetnek gondolják és ehhez társul a szivárvány szimbólum utálata ......én spec melegként nem érzem azt, hogy Baranyi Krisztina ezt politikai célra használná, egy olyan felirattal hogy , NYITOTT-SZABAD-BOLDOG...aki erre harapott az a nci xar csőcselék. Ne mossuk már össze , hogy politikai töltete van ennek s a melegeket használják fel erre. Erről szó sincs, itt van csupán egy erős IQ hiányos ostoba réteg aki ha meglát bármit ami "más " már rögtön fröcsög és gerjed. Ne gerjedjen ! Ezzel meg is lenne oldva .A horogkereszthasonlat meg eléggé bugyuta , mert sok helyen már ez is megjelent. Ez is mutatja azt , hogy az összemosása a dolgoknak kitűnően működik de ugye ez is miből ered? A nagyfokú tanulatlanság és tájékozatlanságból.
2023. júl. 15. 04:21
 30/136 anonim ***** válasza:
100%
Egy politikus mindig mindent politikai érdekből csinál…
2023. júl. 15. 08:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!