Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9.
kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják
tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt
is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem
heteroszexuális?
2023. júl. 16. 09:02
2023. júl. 16. 10:57
A kérdező gondolatvilágát, progresszív alapállását elemezve ez az egész így meddő vita (hacsak nem direkt konfliktus generálás). Maga a kérdés és az általa, rá adott válaszok is.
Más embertárs gondolatának, véleményének elfogadása semmilyen körülmények között.
Vele ellentétes véleményekre sorra “buta, buborékban élő, aluliskolázott, EQ/IQ hiányos, nincs igazad” válaszok, logikai bukfencekkel tarkítva, szimbólumok, összefüggések elemzésének mellőzése. (Pl.: egy politikus mikor, mit, miért csinál; időzítés, várható társadalmi vagy szubkulturális reakciók stb.)
…
Egy élmény volt olvasni. :)
2023. júl. 16. 11:06
44/136 A kérdező kommentje:
#44 Megértem a dühödet ezzel kapcsolatban , bár megnéznélek egy olyan "vitában" ahol a másik fél tudatlansága és tájékozatlansága nem a legmagasabb szinten áll így megakadályozva azt , hogy értelemsen tudja vele bármit is megértetni . Az hogy mi a faxnak kell a pride meg csinálják a 4 fal között bla bla bla szövegekkel gondolom már találkoztál...szerinted aki ezekkel a kifejezésekkel érvel azzal ....naugye :) Jó volt olvasni soraidat amúgy , bírom aki így látja ezt hiszen ez is egy prototípus .
45/136 A kérdező kommentje:
#41 Mivel látom azt hogy azt se tudod merre van az arra ezért csak ideteszek egy linket, ezt ma reggel kapta Baranyi Krisztina egy üzenetben , a stílust olvasva kb a Te szinted amit kitűnően bizonyítja ...szerintem legyen is elég ez Neked :) Hisz a tájékozatlanságod igen magas fokú és menthetetlen amivel semmit sem lehet már kezdeni.
Ahol ilyen szinten nincs érzelmi intelligencia az megérdemli a szerencsétlen sorsát amit kapott az élettől.
A linkeket egyesével, rákattintással tudod majd megnyitni , bocs, csak gondoltam ezt is közlöm , mert nem vagyok benne biztos hogy ez akadálymentesen történne Nálad .
További kellemes fröcsögést ezen a forró MELEG nyári napon.
[link]
[link]
[link]
Hát egy elmény volt ezt olvasni..Melegként kifejezetten elhatárolodok az ilyen szélsőséges emberektől..Amúgy a kérdező nagy eséllyel nem meleg..Ők szokták mindig megmondani a meleg közösségnek hogy kell viselkednie..
2023. júl. 16. 19:31
Hát ez a srác egy kabaré..Kiemelt 1 ember beszélgetését s egy egész közösséget ez alapján megbélyegez.Kedves kérdező ,a nácik viselkedtek hasonlóan..
2023. júl. 16. 19:32
48/136 A kérdező kommentje:
46#47 Eléggé ostoba meghatározásokat írtok, sajnálom ha ez jött le de mint már említettem ez a téma bőven kíván némi IQ-t és EQ-t, ez nem mindenkinek adatott meg . Ha a reakcióim nem tetszenek az nem baj , a heterok sem egyformán gondolkodnak az élet dolgairól, miért várjátok el egy másik melegtől, hogy egységes véleménnyel éljen veletek pl? A náci hasonlat meg az alapvető történelem tudás hiányáról mutat képet. Ezt én nem tudom bepótolni, sajnálom ha a homofóbok szintjén vannak egyesek a melegségükkel is akár , de ez nem meglepő, nem egyszer találkoztam már ilyennel . Ez van srácok, van akinek fontos a NYITOTT-SZABAD-BOLDOG kifejezés, természetesen nemcsak szlogenként. Van aki nem érett meg sem a demokráciára sem az jogegyenlőség szintjére sem, Sajna ez eléggé kelet európai szint , ezek a reakciók nekem mind mind ismerősek voltak már itt , legyen az meleg vagy épp "mi a faxnak vonultok" megnyilvánulások képviselői. Ismerek melegeket akik ellenzik a Prideot de ha megkérdezem , hogy tudja-e mi a jelentősége ugyanazt a bzi kártyát veszik elő még a szólamok is ugyanazok mint a homofób csicskák böfögései. Sajnálom, ehhez nem mindenki van felnőve. Ez van.Ez kb mint a tanártüntetés ...Romániában a tanárok 3 hét alatt elérték azt amit itt soha nem fognak már .....biztos hallottatok a státusz törvényről és annak az összes megalázásáról . Na ugyanez mondható el a melegjogi kérdésekről is .... főként miattatok akik behúzzák fülüket farkukat csak nehogy gond legyen és ezzel megakadályozva a fejlődést ebben a témában . Jöhetnek a magvas megjegyzések továbbra is , nekem van időm s energiám mindezekre reagálni. Szép új hetet Nektek , remélem mindenki faxán érzi magát , hogy szép hazánkban már könyveket is fóliáznak , mert nehogy bzi legyen má a gyerek ha olvasnak a témáról . Jobbágymentalítás ez is amihez még asszisztáltok is rendesen .
Haver én diplomás meleg jogász vagyok,de tényleg kicsit nagy az arcod..Te amúgy meleg vagy?Mert az előzőeknek nem válaszoltál.
2023. júl. 17. 08:06
Akkor költözz Romániába,lehet egy témában elérték amit akartak de Erdélyben az átlag román 2 embert utál a magyar s a meleget..Hihetetlen homofób és nacionalista népség.Voltál már egyáltalán Kolozsváron,vagy Brassóba melegként?Azért nehogy már Románia legyen az etalon mert 1 dologban épp elértek valamit..Ennyiből a kommunista Észak-Koreát is felhozhatod mert ott pl.rend és tisztaság van..
2023. júl. 17. 08:08
Kapcsolódó kérdések: