Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?
Kedves Kérdező!
A 66-os vagyok!Tudsz amúgy esetleg személyeskedés nélkül is reflektálni?Mert ténykeg gáz vagy,s magad égeted le..Az ElTE után szakjogászként Bécsben végeztem,a párom a Corvinus mellett a Humbolton is tanult közgazdaságtant,12 évet éltünk kint külföldön,messze a kinti átlagmagyar színvonal felett.Hogy miért jöttünk haza?Mert 1.itthon nagyobb a biztonság,2.képzeld saját lakást vettünk itt is Budán,és ugyanazt a nyugati jólétet megtudjuk teremteni ami Berlinben volt,csak biztonságban érezzük itthon magunkat.Ha ennyire személyeskedsz,s magadat felsőbbrendűnek tartod,akkor elmondanád hogy milyen diplomával rendelkezel s milyen jövedelmi szinted van?
Mert a stílusod alapjá sajnos nagy eséllyel nemhogy nem vagy meleg,de nagy eséllyel tanult értelmiségi sem..Pláne nem gazdag.. Ezek alapján nem igazán értem ,hogy 1.mit avatkozol bele más melegek életébe,2.hogyan veszed a bátorságot hogy egy 30nm2-es panelből megmond mások hogy éljenek..Szívesen találkoznék veled személyesen is ,elbeszélgetni,de szerintem nem az a tipus vagy aki személyesen jobban tudna érvelni..
#71 Mucika . A 30 nm-es panel eléggé ócska szöveg :) Ugye ez az ami bebizonyíthatatlan hogy kinek milye van de ez is egy ócska kelet európai szuttyó szokás ebben a szellemi fertőben. Viszont nem értem miért jöttetek haza mikor nekem minden, mondom MINDEN ismerősöm kinnt szeret élni akiknek bizony nem hiányoznak az itteni isteni élet feltételei. Például tökre cuki hogy szinten minden sarkon stadion nem? Vagy pl. a covid intézkedések legelső legofntosabbja volt az , hogy a transzneműek nem váloztathatnak nevet. Vagy pl. Európa legnagyobb élelmiszerdrágulása is tökre helyes. Sőt kiemelném a magánnyugdíjpénztárak ellopását, persze azzal az ígérettel hogy külön nyitnak mindenkinek számlaszámot és utalják az összegeket ( Te biztos megkaptad ezek szerint amúgy senki sem) Szal még sorolhatnám a kormány elmebeteg intézkedéseit, mert ezekről kell, hogy tudj, de ha ezek ellenére itthon Nektek jobb ...hát b+ le a kalappal előttetek.
Eredeti kérdésemhez nem igazán tartozott ez mondjuk, de hát Te bizonygattad hogy épül szépül az országunk és semmi probléma nincsen ( még a szellemi szakmunkásszintre levitt tanári pályáról sem tettem említést de biztos tudsz róla )... Amúgy a Tompa utcai padra ismétlem ez volt írva , NYITOTT-SZABAD-BOLDOG. Ezek szerint ezeket bőven nem kaptátok meg a messzi xaros nyugaton, Berlinben. Kimásoltam az ideböfögéseidet a kinnt élő ismerőseimnek hiszen viccalapnak kitűnő téma de a szánalom az akkor is az amit bizonygatsz.
Eseted ettől függetlenül nem egyedi, hiszen egy merőben Stockholm szindrómás táradalom arra képes, ha megölnek egy lányt vagy agyonveri az asszonyt a férje akkor ezerrel megy az ostoba áldozathibáztatás ( túl rövid szoknya volt rajta, miért nem költözött el stb stb fröcsögések) így a hazaköltözéseteken miért is kellene csodálkoznom. Ha van kedved s energiád irogass még ide . Bár minden kiszámítható és ismerős minden szavad , mondatod, max mástól és más platformon találkoztam velük.
Tehát a szpotifáj az túl keleti ? Aha ...akkor dua lipa is keleti sztár ezek szerint igaz a származása albán , de nyugati sztár :) Szép napot kedves ágnes
egy huszonéves 30 nm-es panelproli
"...aki hazajön ebbe a mocsárba..."
Te még mindig itt vagy? Árulkodik képességedről, hogy az általad még mindig imádott nyugaton meg sem mersz próbálkozni...
Jaaa? Még valami! Mint ahogy nem válaszoltál a vitapartnered kérdéseire, gondolom erre sem fogsz:
Mi az, hogy "milye"?
78#79 Mert Te ki is vagy , hogy nekem válaszolni kellene a vitapartnerem kérdéseire? Közöd az életemhez éppen nulla kedves hőbörgő kispajtás :)
De látom érdemben Te sem tudsz az eredti kérdésemre reflektálni...ja, hogy nem is volt szándékodban ?
Tipikus magyar f..s talicska mentalítás, köszi, hogy ismételten az én igazamat igazoltad a böfögéseddel.
Tombolj még ha van kedved, végülis ne az eredeti kiírt kérdéssel foglalkozz Te sem.
Folytasd még ági nemzetközi büntetőjogász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!