Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 16:49
91/136 anonim válasza:
De még mindig nem tudtuk meg a végzettséged..Tehát akkor ha jól tippelhetek melegként,akkor maximum érettségi.
92/136 A kérdező kommentje:
#91 És folytatja :) Látom frusztráltságod csak növelte, hogy nem tudsz rólam semmit így inkább kitalálod a szinteden ami épp eszedbe jut, hiszen az egyik szerint 20 éves lehetek míg a másik szerint pedig egy 30nm-es panelból nyomom....cseppet sem infantilis viszont annál szánalmasabb.A magyar már csak ilyen, mindig az volt a fontos, hogy a másik miből, hol és miért épp ott ....
Végülis a kiírt kérdéshez sok köze van de a típusodnak már rég nem ez a lényeg , hisz ha most fb-on lennénk már nézegetnéd a profilomat ami ha szabadon látható lenne már vernéd rá és habzó szájjal belémállnál...ismerem a "fajtád" ....folytasd baba ! Egész szórakoztató vagy ..ja nem.
2023. júl. 20. 19:24
93/136 anonim válasza:
Amerika-magyar vagyok,szóval a sztereotípíád nehezen fog menni..
94/136 A kérdező kommentje:
#93 Tehát magyar vagy, ez semmin sem változtat = Kicsinyeskedő alukiskolázott arrogáns kukoládé. Folytasd még, mert fogod hiszen Te remegsz a témától is. Az előző Berlinből hazaköltözött barátod már elhalt itt most úgy látszik Te vagy a soros ..érted ? Soros :)
2023. júl. 20. 20:16
95/136 anonim válasza:
Kérdező,szívesen találkoznék veled élőben,megvitatnk ezt a témát.Aztán ha szimpik vagyunk dughatunk.Mit szólsz?..
96/136 A kérdező kommentje:
#95 Ó látom megjött a leglegalja is. Értem, hogy dugni szeretnél de keress erre egy ócska bzibárt vagy egy appot.
2023. júl. 20. 20:31
97/136 anonim válasza:
Kedves kérdeő az utolsl voltam aki jelezte ha szimpik vagyunk,akkor megdughatsz..Aztán közölted menjek ócska b.zibárba..Most akkor nem is vagy meleg?Nem kaphatom be a farlad ha tetszel?..
98/136 A kérdező kommentje:
#97 Mi a gondod? Nincs rá embered? Sajnálom. De a feltett kérdéshez sok köze nincsen, megértem amúgy a buzgóságod.
2023. júl. 20. 20:34
99/136 anonim válasza:
De nekem te vagy szimpi.Van pasid akkor?Miért nem randiznál velem?.
100/136 anonim válasza:
Engem nem zavar a pad..Talizhatunk ott a Tompa utcában is s gyorsan lepipantalak.Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!