Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?
Kérdező!
Te tényleg egy minősíthetetlen alja/mocsadék fickó vagy! Mi alapján mondod, hogy kérdésedre nem válaszoltam? A sok komment közül ezt hogyan tudod megállapítani? Ebből is következtethető, hogy te valami butab.zi mindenhatónak tartod magad!
S hogy ez nem így van, minden kommented ezt igazolja!
"Tipikus magyar f..s talicska mentalítás..." - Ez pontosan rád vonatkozik a "magyar" jelző libsi jelzővel! Mert te csak egy magyarul (is) beszélő hatalmas f..s taliga (ami nagyobb, mint a talicska!) vagy...
A "milye" jelentését ne titkold előlünk, lécci! Hadd gazdagodjunk szókincs(telenség)eddel!
Hát igen, lehet engem "hőbörgőnek" nevezni, a te örjöngésed mellett ez nem is olyan degradáló!
Büntetőjobász? Már megint melléfogtál!
#83 Látom túlléptem a határaidat. Sajnálom. Dolgozd fel, csak fog sikerülni. Örülök, hogy az eredeti kérdéshez ismét nem sikerült ideböfögnöd semmit. És még Te érzed magad sértettnek. Hajrá :)
Folytasd ( mert fogod ilyen a típusod ).
Kedves kérdező!
Hogy ezen a személyeskedésen, ami itt zajlik, túl lépjünk, leírom, hogy alapjáraton mi a baj a szivárványos paddal. Nekem nagyon mindegy, hogy Bp-en a 9. kerületben milyen színű ez a pad. Sőt, nekem az is qrwa mindegy, mivel nem Bp-en élek, hogy az egész városban milyen színre festik a padokat.
De...! Mert hazánkban, mert szinte minden szabályozva van, így a köztéri padok színe is. Járva az országot, ez a szín a legtöbbször barna, vagy piros. Ha ezt valaki átfesti, rongálásnak minősül, ami minimum vétség, rosszabb esetben szabálysértés. Ez nem csak a szivárványszinekre érvényes, hanem a zöld, fehérre is. Itt nem az elfogadásról van szó, hanem néhány hülyegyerek szórakozásáról, feltűnési viszketegségéről. Ez igaz a szivárványos és a zöld, fehér oldalra is! Na, ez az, ami zavaró lehet ebben a történetben.
Kérdésfeltevő megint igazolt valamit! "Milye" lehet ennek a fejében?
Kérdező! A 85-ös kommentre adott válaszod már azt is igazolja, hogy te még szöveget értelmezni sem tudsz! Neked kár még csak beszélni is a logikáról, mert abban nagyon deficites vagy!
Megértem, miért nem akartál válaszolni annak, aki az iskoláid felől érdeklődött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!