Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi a baja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 16:49
 81/136 anonim ***** válasza:
100%
Na, a Fraidt kiverte egy Feröeri(!)-csapat a BL-selejtezőből. Már ebből látszik, mekkora kárt okozott a b*zipad, azonnal aláaknázni!
2023. júl. 20. 07:30
 82/136 A kérdező kommentje:
#81 Sztem még több stadiont kéne még :) Végülis a fradi csupán ötszörös támogatottsággal indult ennek is :) Gratulálok a doktorminiszterelnökúrnak, kár hogy nem az olvasás és a szépirodalom a hobbija ennek a miszter koleszterinnek.
2023. júl. 20. 07:48
 83/136 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te tényleg egy minősíthetetlen alja/mocsadék fickó vagy! Mi alapján mondod, hogy kérdésedre nem válaszoltam? A sok komment közül ezt hogyan tudod megállapítani? Ebből is következtethető, hogy te valami butab.zi mindenhatónak tartod magad!

S hogy ez nem így van, minden kommented ezt igazolja!

"Tipikus magyar f..s talicska mentalítás..." - Ez pontosan rád vonatkozik a "magyar" jelző libsi jelzővel! Mert te csak egy magyarul (is) beszélő hatalmas f..s taliga (ami nagyobb, mint a talicska!) vagy...

A "milye" jelentését ne titkold előlünk, lécci! Hadd gazdagodjunk szókincs(telenség)eddel!

Hát igen, lehet engem "hőbörgőnek" nevezni, a te örjöngésed mellett ez nem is olyan degradáló!

Büntetőjobász? Már megint melléfogtál!

2023. júl. 20. 09:57
 84/136 A kérdező kommentje:

#83 Látom túlléptem a határaidat. Sajnálom. Dolgozd fel, csak fog sikerülni. Örülök, hogy az eredeti kérdéshez ismét nem sikerült ideböfögnöd semmit. És még Te érzed magad sértettnek. Hajrá :)

Folytasd ( mert fogod ilyen a típusod ).

2023. júl. 20. 10:19
 85/136 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!

Hogy ezen a személyeskedésen, ami itt zajlik, túl lépjünk, leírom, hogy alapjáraton mi a baj a szivárványos paddal. Nekem nagyon mindegy, hogy Bp-en a 9. kerületben milyen színű ez a pad. Sőt, nekem az is qrwa mindegy, mivel nem Bp-en élek, hogy az egész városban milyen színre festik a padokat.

De...! Mert hazánkban, mert szinte minden szabályozva van, így a köztéri padok színe is. Járva az országot, ez a szín a legtöbbször barna, vagy piros. Ha ezt valaki átfesti, rongálásnak minősül, ami minimum vétség, rosszabb esetben szabálysértés. Ez nem csak a szivárványszinekre érvényes, hanem a zöld, fehérre is. Itt nem az elfogadásról van szó, hanem néhány hülyegyerek szórakozásáról, feltűnési viszketegségéről. Ez igaz a szivárványos és a zöld, fehér oldalra is! Na, ez az, ami zavaró lehet ebben a történetben.

2023. júl. 20. 10:35
 86/136 A kérdező kommentje:
#85 Tehát ha egy pad szivárványszínű az azért nem jófejség , mert tekintettel kell lenni az ultrákra és egyéb demagóg stb emberek jóérzésére? Sanálom, de ez nem logikus. Ez a felirat volt rajta eredetileg: NYITOTT-SZABAD-BOLDOG. Akinek ezzel gondja van az nem egy érett felnőtt, és absz. nem elfogadó gondolkodásra vall. Ezt kellene ez esetben mérlegelni, hogy ez előtt kéne behódolni? Ez nem állja meg a helyét 2023 ban európában.
2023. júl. 20. 10:39
 87/136 anonim ***** válasza:
37%
Nekem meg az nem logikus, hogy valaki attól lesz NYITOTT, SZABAD és BOLDOG, hogy mások munkáját, bármilyen célból megrongálja. A RONGÁLÁS az, a mások munkájának a semmibevétele az, ami számomra NEM ELFOGADHATÓ!
2023. júl. 20. 10:54
 88/136 A kérdező kommentje:
#87 Ezt én is így gondolom. Érdekes mód a nci jelképek sokkal kevesebb embert tudnak zavarni mint a fennt említett felirattal rendelkező szivárványszínre festett pad. Van aki attól is rosszul lett az elmúlt pár évben ha meglátott egy óvodai kerítést ami szintén szivárványszínekre volt lefestve. Szal érdekes dolog az ostobák érzékenysége. Nem hangzik túl jól ezzel tisztában vagyok de ez van. Nevezzük nevén ezt a réteget, kár köntörfalazni.
2023. júl. 20. 10:59
 89/136 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésfeltevő megint igazolt valamit! "Milye" lehet ennek a fejében?

Kérdező! A 85-ös kommentre adott válaszod már azt is igazolja, hogy te még szöveget értelmezni sem tudsz! Neked kár még csak beszélni is a logikáról, mert abban nagyon deficites vagy!

Megértem, miért nem akartál válaszolni annak, aki az iskoláid felől érdeklődött!

2023. júl. 20. 11:59
 90/136 A kérdező kommentje:
#89 Megértem a frusztrációdat. Ez természetes ha kialakul valakiben valami miatt. Bár az előző kérdező sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egységes magyarországi padszínekről beszélt.....hmm.....cseppet sem vicces. De Te is klassz vagy még mindig szívem. Látom még tolod azért, ennek semmi akadálya nincsen, én ráérek amúgy is. Hajrá !
2023. júl. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!