Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi a baja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 16:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem meleg a srác.Meleg srácok nem viselkednek így.
2023. júl. 17. 08:09
 52/136 A kérdező kommentje:
#49 Te komolyan gondolod meleg jogászként , hogy nem jöttél rá a melegségemre az eddigi megnyilvánulásaimból, pláne , hogy a kérdést a homoszexuális kategória alatt tettem fel? Hogy vagy Te jogász ? Lehet hogy csak bekamuzod, hogy írj valamit ? Nem kell a válasz , mert épp nem fontos, az arcom meg úgy nagy ahogy épp akarom hisz Te látod annak . Gondolom mint jogász Neked semmi bajod a melegjogokkal ugye? Minden flottul működik ebben a témában ugye? Nem baxtatnak senkit sem a melegsége miatt ugye?
2023. júl. 17. 08:19
 53/136 A kérdező kommentje:
# 50 Na erről írtam fentebb, mosod a mindent a mindennel és egy ketyvasz a vége mait ideböfögsz . A romániai példát a tanárok helyzeténél hoztam fel PÉLDÁNAK.....tudod , hogy mi az a példa ? Köszi, hogy a megnyilvánulásoddal az igazamat igazoltad. Imádom az ilyet :)
2023. júl. 17. 08:22
 54/136 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező az a fajta fanatikus meleg, aki "beleőrült" a szexuális orientációjába, a legkisebb ellenvéleményt is a léte/élete elleni támadásként éli meg.

Az ilyenek csinálják a kontraproduktív LMBTQ-s bohóckodásokat is.

És mint minden fanatikusnál, az érvelés és a józan ész hasztalan nála.

2023. júl. 17. 12:18
 55/136 anonim ***** válasza:
90%
Az utolsó kimondta az igazat.Az ilyen fanatikus melegek miatt szív a meleg közösség.Jogászként pedig igen azt látom hogy az örökbefogadást leszámítva itthon egy melegnek azonos jogai vannak mint egy nem melegnek.Polgárjoggal foglalkozom,s képzeld ugyanolyan joga van egy melegnek mint egy nem melegnek..Hozzáteszem az orientációt meg sem kérdezem pl.egy albérleti szerződés írásánál,nem is érdekel.Ha a meleg kérdezőt a mássága miatt nem szolgálják ki a mekiben<amiről nem is hallottam meg>,akkor az a gyorsétterem nagyon megütheti magát..Mindenhol vannak felettes jogi fórumok,szóval a srác még ha meleg is,diplomája biztos nincs.Diplomás és/vagy értelmes ember nem beszél ilyen pökhendi stílusban.Prívátba tudok adni egy jó pszichiátért,mert őszintén látom kezelésre szorulsz.
2023. júl. 17. 12:52
 56/136 A kérdező kommentje:

#54 Miért őrültem volna bele ? Egyesek szerint meg nci lehetek csak nemhogy meleg , szal eléggé széles a repertoár , de örülök ha az eredeti kérdéstől már ilyen szinten tértetek el :) Nem nekem jó ez a rendszer hanem mint kiderült igenis az itteni beböfögős melegeknek is, hiszen nekik úgy néz ki semmi gond a melegjogokkal , a könyvdarálással, bocsánat könyv fóliázással .... sajnálom . Illetve nem sajnálom , minden rendszernek megvannak a jobbágyai . Én azokat a melegeket bírom akik még a saját jogaikkal sincsenek tisztában és fröcsögnek a melegházasság ellen is , szerintük elbújva kellene élni minden melegnek és megtűrt kis sunyi módon élni azéletethiszmimelegekvagyunk elv alapján.

Ezen ostoba logikád azt mondja, hogy tulajdonképpen a heteroszexuálisok is mind mind egyformán gondolkoznak és aki ettől a normától eltér az már fanatikus vagy nci vagy ami épp eszedbe jut ide nem illő jelző.A megfelelő szülői nevelésre gondoltam ami nyitottságot is ad az egyénnek) arról szó sem lehetett . Sajnállak a véleményeddel bár nem vagy egyedi. Akinek jó ez a rendszer az felőlem megfulladhat , ahelyett hogy normálisan , emberi jogokkal tudjon élni. Hiába ahogy Kertész Imre is már leírta nem egy helyen a magyar nép alapvetően szolgalelkű és behódol. Hát akkor ezek után épp a stílusommal van a gondod ? Faxa :)

Ehhez sok iskolát nem kellett végezni gondolom és a szülői nevelés

2023. júl. 17. 13:06
 57/136 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!Jogászként kérdem hogy a házassagot,örökbefogadást kivéve hol éri joghátrány a meleget?Hol éri konkrét joghátrány?

A fóliázás nem normális,de joghátrány nem keletkezik..

Kicsit kezded túltolni a bringát,s pont miattad nem lehet normalizálni a melegekhez való hozzáállást itthon.

2023. júl. 17. 15:18
 58/136 A kérdező kommentje:
#57 A kérdésed komoly? Kicsit kezdik többen it túltolni az értetlenséget. Mit akartak a nők is kb 50 éve ugye? Szavazati jogot? Hány nő láthatta ezt a kérdést akkoriban úgy mint Ti itt páran akik szerint minek ez a sok cicó, minden jó van úgy ahogy van .
2023. júl. 17. 15:27
 59/136 anonim ***** válasza:
100%

Konkretizáld, hogy miket akarsz elérni. Szedd pontokba, hogy mik a célok.

2023. júl. 17. 15:58
 60/136 A kérdező kommentje:
#58 Ajánlom az Amnesty oldalát , kimondottan ezzel ( is ) foglalkozik ...nem nem padfestéssel mielőtt elkezdenéd , amúgy ha Neked ok az , hogy a heterok házasodhatnak Te meg nem akkor ez már nem is elég indok gondolom.
2023. júl. 17. 16:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!