Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja az emberek egy részének a 9. kerületi szivárványos paddal? Ennyire nem tudják tolerálni, hogy van ilyen illetve , hogy az elfogadás ezt is jelenti, hogy szabadon élhet az is aki nem heteroszexuális?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Nekem erről ennyi a véleményem, ahogy a kérdésben is megfogalmaztam.
Nézd meg, hogy kik hisztériáznak, a fradi ultrák és a mihazánkos semmirekellők... Én ebből nem vonnák le messzemenő következtetéseket.
Egy épeszű embert nem zavar egy ilyen pad, igen, még a fideszesek túlnyomó részét sem.
Ennyi orom van az eletukben. Szanalmas luzerek, akik csak rombolni tudnak.
Nem azt mondom, hogy mindenki szeresse a melegeket, de probaljanak mar egyuttelni velunk! Ne kelljen mar felve az utcara menni, mert nehany szanalmas luzernek nem jutott mas boldogsag,
Tudod kérdező, olyan ez, mint a félig vízzel megtöltött pohár esete!
Akiknek nem tetszik, azok joggal kérdezik - vissza, - vajon miért fájt a padot szivárványszínűre festegetőknek, hogy - számukra - normális színe van! -Ezen az elven le lehet vezetni azt is, hogy nem ők azok, akik nem fogadják el a másik embert, hanem fordítva!
A tyúk volt előbb vagy a tojás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!